Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατάλαβα ότι λες για το άλλο, πριν σου απαντούσα για τα βίντεο που έλεγες για το big shοt.

Είναι γνωστό ότι υπάρχει γενικότερα συνεννόηση μπουζούκι!Αφού,ό,τι θυμόμαστε,χαιρόμαστε!!

Το ψηφιακό όντως είναι μέσω p/c, τέλειο!

Και δεν αγοράζεις καμιά μήτρα??Αν ισχύει αυτό,τότε είναι πιο φτηνό στην ουσία από το άλλο.Κάνε μια σούμα πόσα έχεις δώσει και πόσα θα δώσεις ακόμα για μήτρες...

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει,αφού καταλαβαινόμαστε,αρκεί.

Έτσι νομίζω για το μηχάνημα,αν ισχύει ότι δεν αγοράζεις μήτρες.

Αν στην πορεία μαζέψεις πολλές και δίνεις 10-20 ευρώ για την κάθε μία, νομίζω ότι στα ίδια χρήματα έρχεσαι και δεν έχεις να αποθηκεύεις κιόλας.

Δεν έχει μήτρες, στο σύνολο είναι πιο φτηνό! Αλλά στο άλλο τα δίνεις λίγα λίγα, όποτε έχεις.. Αλλά πάει ο κούκος αηδόνι.

Έτσι μάλιστα!!!

Αν σκεφτείς ότι έδωσα 115 ευρώ για χαζολοίδια,τί είναι τα 185,50??Τόσο το έχει,το κατέβασε από 200 και εγώ νόμιζα ότι είχε 300.

Διαφημίσεις

Πάω για ύπνο.Ελπίζω να μην μας βρίζουν αύριο οι υπόλοιπες,όταν θα διαβάζουν ένα σωρό άσχετα!

Καλό βράδυ!!

Να δω πώς θα κοιμηθώ με αυτή την ζέστη...κλιματιστικό δεν βάζω,μονίμως άρρωστη είμαι.

Φιλάκια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...