Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Μια χαρά είμαστε... δουλειές, πολλές δουλειές συνέχεια γμτ... δεν μου φτάνει το 24ωρο... από το Σάββατο μέχρι χθες 3 πλυντήρια !!!! έλεος !!! πάλι σίδερο απόψε - ενώ εχθές το βράδυ με το που κοιμήθηκαν τα μανάρια το 'ριξα στο σκούπισμα, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα να μην τα έχω σήμερα... αχ μανούλα μου γλυκειά, τί καλά που πέρναγα στο σπίτι σου !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω απο δουλειες αλλο τιποτα. εχει ξεκινησει η φαση της μετακομισης με αποτελεσμα να μην εχω το σπιτι παντα υπο πληρη ελεγχο κι εχω αγχωθει να τα προλαβω ολα. εχω και τους υποψηφιους αγοραστες που ερχονται καθε τρεις και λιγο να δουν το σπιτι και πρεπει να ειναι παντα μαζεμενο. αντε να τελειωνουμε να ησυχασω!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

ξανα γεια απο μένα!

Τελικά κατι ψιλα ψώνισα μόνο...αργήσαμε να πάμε και άρχισα να πεινάω και να νυστάζω.Τι με επιασε δεν ξέρω!Εγω άλλες φορές στην αγορά δεν καταλαβαινα πείνα ή δίψα και σήμερα το μόνο που άκουγα ήταν το γουργουρητό της κοιλιάς μου!

Απο σίδερο,εχω κι εγω 2 πλυντηριάκια!Το πόσο βαριέμαι δεν λέγεται.Περιμένω να δροσίσει λιγάκι και θα τα ξεπετάξω.

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Tι κάνετε φιλενάδες? Πολλή ζέστη σήμερα! Πήγα από το πρωί το μικρό στους γονείς μου και γύρισα να κάνω δουλειές! Έσκασα όμως. Το σίδερο όμως κι εγώ για το βράδυ το άφησα!

EkcAp3.png

γεια σας κι απο μενα. μολις μαζευτηκαμε απο τις κουνιες. τι ζεστη ειναι αυτη; και η μικρη μου δεν εβαλε κ**ο κατω κι ετρεχα απο πισω της συνεχεια. απο σιδερο εχω πολυ λιγο, ενα μικρο πλυντηριο, αλλα εχω πολυ wanna be σιδερο. το καλαθι ειναι τιγκα! σας φιλω για την ωρα. πρεπει να μπανιαρω τη μικρη και να τη βαλω για υπνο. Ποπη πολυ χαρηκα με το μαρτυρικο. θα βαλω κι εγω ενα στο καροτσι μας, το ξεχασα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

κοριτσια τι κανετε?τι γινεται τελικα, ισχυει για τις 18?για που λετε και τι ωρα?ελπιζω να συμφωνειτε να βρεθουμε καπου που να ειναι βολικο και για εμενα γιατι εχουν αρχισει οι αναγουλες και δεν ξερω πως θα μετακινηθω.

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Good morning girls!!!

Τι ζεστη είναι αυτή??????Μπορεί να φυσαει αλλά βράζει και ο τόπος.

Χτες ψόφησαααα....και τελικά δεν τα πρόλαβα να τα κανω όλα. Δεν πειράζει την άλλη βδομαδα παλι θα τρέχω...

Καταρχήν στο κέντρο αδυνατίσματος μου το σκάσανε το παραμύθι. Οτι θέλουν άλλα 200 που τελικά γιναν 100 ? για να με κανουν κορμαρα.Αλλα και εγώ τις γειωσα κανονικά. Να πάνε να χεστούν δεν δίνω φράγκο παραπανω...

Απογοητεύτηκα πολύ πάντως ,όχι με αυτές ,αλλά έχω ένα σημαδι εκ γενετης στο κουτελο, ενα τριγωνάκι μικρό που δεν έχουν φυτρώσει μαλλια και το καλύπτω με τη φράντζα. Δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα όμως πάντα έλεγα ότι καποια στιγμη θα φυτέψω μαλλια. Και τώρα που πήρα την αποφαση να πάω να φυτέψω μου είπαν ότι παιζει και να μην φυτρώσουν ποτε σε εκεινο το σημειο ακομα και μετα τη μεταμοσχευση.Βεβαια με το γιατρό δεν μιλησα θα με δει την αλλη βδομαδα.

Χαζεψα λίγο στο Μαρουσι στα μαγαζια δεν έχουν ακομα εκπτωσεις τα πεισσότερα. Μπηκα δε σε ενα και μου λεει 20% εκπτωση σε ενα φουστανι.Της λεω μόνο 20% 3 μερες πριν από τις εκπτωσεις? Ναι μου λεει αλλα και στις εκπτωσεις τόσο θα χει μου λεει γιατι ειναι 2 κομματια μονο εκπτωση βάζουμε μονο όταν μας έχουν μεινει πολλα κομματια. Και σκεφτόμουν αυτά που λεγαμε προχτες...

Αυτα!!Σας αφήνω να μαζεψω τον ασυμαζευτο!!!

Φιλια

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Πένυ στο Μαρούσι έχουν κλείσει παρα πολλά καταστήματα.Μες την κρίση κι αυτοί θέλουν να μας γδάρουν...τι να πεις!Στεναχωριέμαι απο τη μια να βλέπω αδεια μαγαζια και απο την άλλη μιλώντας με μαγαζάτορες διαπιστώνω οτι περιμένουν να έχουν το ίδιο κέρδος με πριν!Ε,δεν γίνεται!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Kαλημέρα όλη μέρα!!!

Πώς είστε κορίτσια μου???

Εμένα ξεχάστε με δια παντός,δεν θα με δείτε μάλλον ποτέ.Χώσανε τον Χάρη στην δουλειά και δεν πρόκειται να έρθω.Δεν θα τον δω σχεδόν καθόλου και δεν λέει.Σκέφτηκα να έρθω την Δευτέρα το πρωί,να πιούμε καφέ το απόγευμα και να ξαναφύγω το βράδυ,αλλά είναι λίγο πί$α με την ζέστη.Αν έρθω τέλη του μήνα,αρχές του άλλου,δεν θα δω καμία.

Επιπλέον,δύο γυναίκες που βρήκα,δεν μιλάνε καλά ελληνικά και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε.Της λέω της μίας,σε θέλω κάθε μέρα για 2 ώρες και μου λέει,εντάξει,θα έρθω αύριο στις 2.Η άλλη ήταν ακόμα χειρότερη.Μέσα σε όλα,με έπιασε και γαστρεντερίτιδα.:mad:

Κατά τ'άλλα,όλα καλά,όλα ανθηρά.:rolleyes:

Ναι βρε παιδί μου δεν μπορω να το καταλάβω αυτό.Βλεπουν πελάτη μέσα στο μαγαζί και κοιτάνε να βγάλουν το ενοικιο του μήνα. Και έχω ελικρινά όλη την καλή διαθεση να ψωνίσω από μαγαζάκια και να μην τα σκάσω στις αλυσίδες που δεν έχουν αναγκη. Ηδη έχω ξεκινήσει να μην πηγαίνω στα Τζαμπο (απαραδεκτη εξυπηρετηση)πχ και να ψωνίζω από μαγαζιά της Κορίνθου δωρα και παιχνίδια αλλά αν μια φορά με περάσουν για κοροιδο κανω delete από το μυαλο μου το συγκεκριμένο μαγαζί

Ja5zp3.png

D42op3.png

Kαλημέρα όλη μέρα!!!

Πώς είστε κορίτσια μου???

Εμένα ξεχάστε με δια παντός,δεν θα με δείτε μάλλον ποτέ.Χώσανε τον Χάρη στην δουλειά και δεν πρόκειται να έρθω.Δεν θα τον δω σχεδόν καθόλου και δεν λέει.Σκέφτηκα να έρθω την Δευτέρα το πρωί,να πιούμε καφέ το απόγευμα και να ξαναφύγω το βράδυ,αλλά είναι λίγο πί$α με την ζέστη.Αν έρθω τέλη του μήνα,αρχές του άλλου,δεν θα δω καμία.

Επιπλέον,δύο γυναίκες που βρήκα,δεν μιλάνε καλά ελληνικά και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε.Της λέω της μίας,σε θέλω κάθε μέρα για 2 ώρες και μου λέει,εντάξει,θα έρθω αύριο στις 2.Η άλλη ήταν ακόμα χειρότερη.Μέσα σε όλα,με έπιασε και γαστρεντερίτιδα.:mad:

Κατά τ'άλλα,όλα καλά,όλα ανθηρά.:rolleyes:

Οξεια γκαντεμιτιδα λοιπόν....ψάξε ψαξε για κοπέλα. Μπορεί οταν κατέβεις να ενωθούν οι γκαντεμιες μας και να καταφέρουμε να σμίξουμε. Και εγώ που ανεβαινω και δεν προλαβαίνω ουτε καφέ στο χέρι να πάρω????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...