Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Επίσης σε κάποια μαγαζιά κρύβουν όλα τα ωραία και βγάζουν κάτι παλιά κουρέλια.Εξακριβωμένο.

Το άλλο,που αλλάζουν τις τιμές την ημέρα των εκπτώσεων και ενώ κάτι έκανε 50 ευρώ,ας πούμε,βάζουν καρτελάκι ότι έκανε 70 και τώρα έχει 50??

Και σε βγάζουν και τρελή από πάνω,ότι δεν είδες καλά τί έγραφε??

Φταίω εγώ τώρα αν πάω και τραβήξω φωτό και τους την τρίψω στην μούρη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης σε κάποια μαγαζιά κρύβουν όλα τα ωραία και βγάζουν κάτι παλιά κουρέλια.Εξακριβωμένο.

Το άλλο,που αλλάζουν τις τιμές την ημέρα των εκπτώσεων και ενώ κάτι έκανε 50 ευρώ,ας πούμε,βάζουν καρτελάκι ότι έκανε 70 και τώρα έχει 50??

Και σε βγάζουν και τρελή από πάνω,ότι δεν είδες καλά τί έγραφε??

Φταίω εγώ τώρα αν πάω και τραβήξω φωτό και τους την τρίψω στην μούρη?

Αυτό το κάνουν συνεχεια στην Κορινθο!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Αυτό το κάνουν συνεχεια στην Κορινθο!!

Χρόνια ολόκληρα το παρατηρώ...βρέθηκε και μία που μου είπε ότι το είχανε και πριν σε έκπτωση,αλλά δεν το έγραφαν στο καρτελάκι,γιατί δεν επιτρέπεται.Και ότι μετά γράφουν τυπικά την παλιά τιμή και την άλλη με την έκπτωση.Αφού βλέπεις καλή μου ότι δεν το πουλάς ούτε έτσι,κατέβασέ το και άλλο,μήπως και φύγει...Μετά κλαίγονται επειδή δεν έχουν δουλειά.

Διαφημίσεις

Πάντως φέτος δεν είδα κάτι μέχρι τώρα,που να μου άρεσε τρελά και να θέλω να το πάρω.Κάτι πέδιλα με στρας από το MIGATO μόνο.Ούτως ή άλλως,το καλοκαίρι κρατάει πολύ λίγο και είμαστε ήδη στα μισά της εποχής,πόσος καιρός μένει να τα φορέσουμε?Καλύτερα τα χειμωνιάτικα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Καλή εβδομαδα!!

Χριστίνα εμενα το πρωτο τρίμηνο δεν με άφηνε να κανω μπανιο γιατί είναι επικίνδυνο. Ετσι μου είχε πει. Ούτε μπανιο ούτε να έχουμε επαφές με τον άντρα μου.Εσύ τον έχεις ρωτήσει?

Μου ερχονται μηνυματα με εκπτωσεις και αναστατώνομαι!!!!!

Θα κανω καμια ζημια αυριο το βλέπω....

Εχει μια ζέστη εδώ ευτυχώς ψιλοφυσάει. Εκει τι καιρό έχετε?Να ξέρω αυριο τι με περιμένει...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα!

Κι εδώ ψιλοφυσάει αλλά έχει τοοοση ζέστη...και είναι ακόμη πρωι.

Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να αποφύγω το mall σήμερα και να κάνω κατι άλλο το πρωι...γιατί αν παω θα τα σκάσω άδικα 3 μέρες πριν τις εκπτώσεις!Αλλά εχουν και προσφορές...αχχχ!

Και το απόγευμα λεω να πάμε θαλασσίτσα να ξεσκάσουμε λιγάκι.

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Αυτές οι κάψουλες και γενικά όλα τα σκευάσματα που βοηθούν στο αδυνάτισμα δεν είναι επικίνδυνα??Παλιά είχα πάρει και εγώ κάτι,δεν θυμάμαι όνομα,αλλά ήταν σαν γάλα και το έπινες αντί για γεύμα.Απο p άρχιζε,αλλά δεν με βοηθάει η μνήμη μου.Δεν είδα κανένα απολύτως αποτέλεσμα.Μετά πήρα ένα άλλο(πάλι δεν θυμάμαι όνομα),που το έβαζες σε ένα μεγάλο μπουκάλι νερό και το έπινες όλη μέρα.Ήταν ό,τι πιο αηδιαστικό έχει υπάρξει ποτέ από τον καιρό του Νώε και το πέταξα αμέσως.

Μόνο με λίγο ράψιμο στόματος και πολύ περπάτημα έχω χάσει τα κιλά.

Καλημέρα - Καλή εβδομάδα !

Χριστινάκι μάλλον λες για το prevent. Λοιπόν: (και) γι' αυτό ξέρω καλά μιας και το χρησιμοποιούσε ο αδερφός μου (μετά από σύσταση γιατρού)... μα όλοι αδύνατοι σε αυτή την οικογένεια πια ??? έλεος !

Υπάρχει το prevent start + το basic /Το 1ο είναι κάτι σαν αποτοξίνωση (για 3 μέρες εάν δεν κάνω λάθος) ενώ το 2ο αντικαθιστά μονίμως ένα γέυμα. Κυκλοφορεί σε τέσσερις γεύσεις νομίζω, είναι αρκετά ακριβό αλλά.. εάν το ακολουθήσεις για αρκετό διάστημα σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή ούτως ή άλλως, βλέπεις αποτελέσματα !

Εγώ η μουλάρα ας πούμε ότι τα πάω σχετικά καλά με την διατροφή : έχω χάσει 6,5 κιλά σε 5 εβδομάδες... κάτι είναι και αυτό !

Χριστινάκι,

Καλοστερέωτο το σποράκι ! Να έχεις μια ξεκούραστη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη ! Ευθύς εξαρχής δηλώνω θαυμάστριά σου ! Χαράς το κουράγιο σου !

Κατά τα άλλα, καλά: η επέμβαση του θείου πήγε πολύ πολύ καλά - σήμερα βγαίνει να φανταστείτε ! Και τα αποτελέσματα της βιοψίας θα τα έχουμε σε 20 μερούλες !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...