Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

εχω ακομα μισο ταψι μουσακα στη καταψυξη και δεν μου κανει κεφι να τον φαω! και ειναι και το αγαπημενο μου φαγητο! μαλλον εχω παρει τη διαιτα που κανω πιο σοβαρα απ' ο,τι νομιζα. βεβαια, δεν το λες και διαιτα ακριβως αυτο που κανω, αλλα στη παρουσα φαση ειναι το μονο που μπορω να κανω κι ευτυχως εχει αποτελεσματα. το χειμωνα που ειχα ξεκινησει παλι μια προσπαθεια, ειχα παρει κατι φυτικες καψουλες που βοηθανε στο μεταβολισμο και παιρνω και μια τετοια την ημερα. δυο λεει κανονικα, αλλα παιρνω μια για να μου κρατησουν περισσοτερο. πενηντα κατι ευρω ειχα σκασει για δαυτες! κατι πρεπει να κανουν γιατι εχω παρατηρησει οτι απο τοτε που τις ξεκινησα εχω εντονη διουρηση. αντε να δουμε τι θα γινει. εχω χασει κοντα 8 κιλα απο το χειμωνα και θελω να χασω ακομα εναν ανθρωπο για να φτασω στα κιλα που πρεπει. χαχα! δεν το βλεπω. θα πεθανω χοντρη!

Εγώ είπα θα φάω και σήμερα τον μουσακα μεχρι να σκασω και από αυριο κάνω την σκαρντειλ.Αφού έχεις χασει 8 κιλά μπράβο σου.Μην αφεθεις και τα ξαναπάρεις. Εγώ κάθε καλοκαίρι πάω 66,5 και το χειμώνα πεφτω στα 64,5. Πρεπει όμως να το βουλώσω γιατί απο βδομαδα θα ξεκινησω και τις επισκέψεις μπας και δω αποτέλεσμα. Θα τις κάνω να σκισουν τα πτυχία τους!!!χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω ειμαι το αντιθετο απο σενα. το χειμωνα παχαινω. το καλοκαιρι τρωω λιγοτερο λογω ζεστης, κινουμαι περισσοτερο και ιδρωνω απιστευτα απο μικρη. αφου την ημερα της βαφτισης η κοπελα που με εβαφε, ειχε βαλει την αδερφη μου και τη κομμωτρια να μου κανουν αερα για να στεγνωνω! ασε που το ακλοκαιρι τα ρουχα δεν καλυπτουν τοσο τις ατελειες και ειναι ενα παραπανω κινητρο για μενα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

εχεις απολυτο δικιο. ολη μερα εχθες αυτο σκεφτομουν. αν εχεις την ορεξη να το τραβηξεις δικαστικα, σιγουρα δικαιωνεσαι. δεν ειναι δυνατον οπτικοακουστικο υλικο που περιεχει εσενα και μαλιστα το εχεις πληρωσει να μη σου ανηκει.

Και όμως ούτε δικαστικά νομίζω ότι βγάζεις άκρη,από την στιγμή που το έχουν κατοχυρώσει με νόμο.Καλά τα πνευματικά δικαιώματα,αλλά άλλο να τραβάς ένα ωραίο ηλιοβασίλεμα και άλλο να πληρώνεσαι για να κάνεις συγκεκριμένη δουλειά,την οποία δεν θα είχες και δικαίωμα να έχεις στην κατοχή σου,αν δεν σε είχανε φωνάξει και πληρώσει.Και είμαι σίγουρη ότι και οι ίδιοι οι φωτογράφοι αν ήταν από την άλλη πλευρά,έτσι θα το έβλεπαν.

το χειμωνα που ειχα ξεκινησει παλι μια προσπαθεια, ειχα παρει κατι φυτικες καψουλες που βοηθανε στο μεταβολισμο και παιρνω και μια τετοια την ημερα. δυο λεει κανονικα, αλλα παιρνω μια για να μου κρατησουν περισσοτερο. πενηντα κατι ευρω ειχα σκασει για δαυτες! κατι πρεπει να κανουν γιατι εχω παρατηρησει οτι απο τοτε που τις ξεκινησα εχω εντονη διουρηση. αντε να δουμε τι θα γινει. εχω χασει κοντα 8 κιλα απο το χειμωνα και θελω να χασω ακομα εναν ανθρωπο για να φτασω στα κιλα που πρεπει. χαχα! δεν το βλεπω. θα πεθανω χοντρη!

Αυτές οι κάψουλες και γενικά όλα τα σκευάσματα που βοηθούν στο αδυνάτισμα δεν είναι επικίνδυνα??Παλιά είχα πάρει και εγώ κάτι,δεν θυμάμαι όνομα,αλλά ήταν σαν γάλα και το έπινες αντί για γεύμα.Απο p άρχιζε,αλλά δεν με βοηθάει η μνήμη μου.Δεν είδα κανένα απολύτως αποτέλεσμα.Μετά πήρα ένα άλλο(πάλι δεν θυμάμαι όνομα),που το έβαζες σε ένα μεγάλο μπουκάλι νερό και το έπινες όλη μέρα.Ήταν ό,τι πιο αηδιαστικό έχει υπάρξει ποτέ από τον καιρό του Νώε και το πέταξα αμέσως.

Μόνο με λίγο ράψιμο στόματος και πολύ περπάτημα έχω χάσει τα κιλά.

Διαφημίσεις

ειναι απολυτως ασφαλεις. το εψαξα αρκετα πριν τις παρω. περιεχουν μονο φυτικα συστατικα. δεν λιωνουν το λιπος σε καμμια περιπτωση. το μονο που κανουν ειναι να δημιουργουν ενα αισθημα κορεσμου και να ενεργοποιουν το μεταβολισμο σου. αν ξεπερασεις βεβαια τη συνιστωμενη ημερησια δοσολογια, τοτε ναι ειναι επικινδυνα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Γεια σου Σαντυ!Περαστικά να είναι:)
σιδερενιο το αγορι μας!

Σας ευχαριστώ, στραβομάρα, φυσικά δεν τα είδα τα ποστ χθες, μια χαρά είναι το αγοράκι μου, δόξα τω Θεώ σπάνια αρρωσταίνει και δεν κάνει πυρετό για πάνω από μία μέρα!

αν εχεις την ορεξη να το τραβηξεις δικαστικα, σιγουρα δικαιωνεσαι. δεν ειναι δυνατον οπτικοακουστικο υλικο που περιεχει εσενα και μαλιστα το εχεις πληρωσει να μη σου ανηκει.

Δυστυχώς ο φωτογράφος δικαιώνεται, υπάρχει και νόμος για τα πνευματικά δικαιώματα!

Τι κάνετε? Εμείς δεν πήγαμε για μπανάκι, μη μας κρυώσει πάλι ο μικρός. Για κίνηση δεν έχουμε πρόβλημα, γιατί φεύγουμε νωρίς, κατά τις 9 το πρωί και επιστρέφουμε κατά τις 12 με 12.30. Τώρα θα πάμε την άλλη Κυριακή πάλι.

Πήγαμε λοιπόν σε ένα παιδότοπο και έπαιξε ο μικρός, ευχαριστήθηκε! Δε χρειαζόταν να μπει μέσα συνοδός και ήπιαμε τον καφέ μας σαν άνθρωποι! Το μεσημέρι φάγαμε στους γονείς μου και γυρίσαμε πια να ξαπλώσουμε.

Φιλάκια, καλό απόγευμα!

EkcAp3.png

hello!:):)

Σήμερα το πρωι πήγαμε εκκλησία(πως και δεν έγινε σεισμός...)και κοινωνήσαμε τη μικρούλα μας.Μετά βρεθηκαμε με κάτι φίλους για φαγητό κ παγωτό και...πέρασε η μέρα!

Και εγω αδιάθετη είμαι αλλά και να μην ήμουν Κυριακή αποφεύγω τις παραλίες και τα παραλιακά μέρη.Τώρα με το μωρό όπου και να πάμε ταλαιπωρούμαστε...

Ο άντρας μου μου υποσχέθηκε mall αύριο,ελπίζω να το κρατήσει.Με έχει πιάσει μια καταναλωτική μανία!!!Ο,τι δω το θέλω!Και να πεις βγαίνω και συχνά...εχω τόσα ρουχα και κάθομαι και τα κοιτάζω.

sDmPp3.png

QVD3p2.png

κοριτσια μου τι κανετε?εμεις πηγαμε το πρωι και Κοινωνησαμε τα παιδια και μετα πηγαμε στο Αλεποχωρι για μπανακι με τους κουμπαρους μας ηταν τελεια!!!εχω γινει σαν αστακος βεβαια και ας μην εκατσα καθολου στον ηλιο!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Πόπη,σε 5 μέρες αρχίζουν οι εκπτώσεις,κράτα την όρεξή σου για τότε.;)

καλα λες Χριστινάκι μου:Pελπίζω μόνο να προλάβω σχέδια-νούμερα σε αυτα που μου αρέσουν γιατί καθε φορά στις εκπτώσεις δεν προλαβαίνω τίποτα!Μα καλά,πότε πια τα εξαφανίζουν??:shock::shock:

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καλα λες Χριστινάκι μου:Pελπίζω μόνο να προλάβω σχέδια-νούμερα σε αυτα που μου αρέσουν γιατί καθε φορά στις εκπτώσεις δεν προλαβαίνω τίποτα!Μα καλά,πότε πια τα εξαφανίζουν??:shock::shock:

Και εγώ το παθαίνω αυτό και μου σπάει τα νεύρα!!!Περυσι ένα μαγιω που μου χε κατσει πρώτη μερα σε όλα τα Hondos ειχε εξαφανιστεί.Κινησα γή και ουρανό και τελικά το βρήκα στο Χαλανδρι και το πήρα

Πόπη,σε 5 μέρες αρχίζουν οι εκπτώσεις,κράτα την όρεξή σου για τότε.;)

Καραδοκώ και εγώ.....

κοριτσια μου τι κανετε?εμεις πηγαμε το πρωι και Κοινωνησαμε τα παιδια και μετα πηγαμε στο Αλεποχωρι για μπανακι με τους κουμπαρους μας ηταν τελεια!!!εχω γινει σαν αστακος βεβαια και ας μην εκατσα καθολου στον ηλιο!!!

Δεν πιστεύω να έκανες και εσύ μπανιο?????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...