Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

100e???Αυτό κι αν είναι γυφτιά...μα καλά ζητάνε λεφτά?Η το δίνεις ή όχι!Μη χειρότερα...εμάς παλι καλά είχε συμφωνήσει απο την αρχή να μας τα δώσει αλλά και καλά δεν είναι ιδια ποιότητα σαν τα δικά του.Εγω τύπωσα οσες φωτο ήθελα εδω Αθήνα(σιγα μη του άφηνα λεφτά)και μια χαρά είναι.

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή παλι καλα να λεω...οταν έρθει η ώρα με το καλό και βαφτιζω το επόμενο,σκέφομαι πολύ σοβαρα να βαλω κανα δικό μου να τραβάει φωτό και βίντεο.

Και στο γαμο μου και στη βάφτιση της μικρής οι φωτογράφοι ήταν απαράδεκτοι(δυστυχώς τους έκλεισα τηλεφωνικά αφού μέναμε ήδη Αθήνα...)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια,για μένα δεν φταίνε οι φωτογράφοι που δεν δίνουν τα αρχεία, αλλά ο πανέξυπνος που τους δικαίωσε και τους έδωσε το πάτημα να θεωρούν πνευματικά τους δικαιώματα τις στιγμές άλλων ανθρώπων,την στιγμή μάλιστα που τους πληρώνουν για να τις τραβήξουν.

Άννα,την στιγμή που σε ειρωνεύτηκε,έπρεπε να του χώσεις μια ξεγυρισμένη σφαλιάρα.

καλημερα! τι μου κανετε; εγω παλι μονη και βαριεμαι! περιμενω και τα "υδραυλικα" μου και ειμαι λιγο καπως. ξεκινησα και το πακεταρισμα του σπιτιου. κατεβασα ολα τα κουβερτοπαπλωματα σε πρωτη φαση, να πηγαινουν σιγα σιγα στο αλλο σπιτι. ειπα να το κανω ετσι για να μη κλεισει ολο το σαλονι με κουτες και σακουλες και δεν εχουν χωρο τα παιδια να κινηθουν. εσεις τι κανετε; ποια θα τολμησει να παει Κυριακη για μπανιο μ' αυτη τη κινηση;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Κορίτσια,για μένα δεν φταίνε οι φωτογράφοι που δεν δίνουν τα αρχεία, αλλά ο πανέξυπνος που τους δικαίωσε και τους έδωσε το πάτημα να θεωρούν πνευματικά τους δικαιώματα τις στιγμές άλλων ανθρώπων,την στιγμή μάλιστα που τους πληρώνουν για να τις τραβήξουν.

Άννα,την στιγμή που σε ειρωνεύτηκε,έπρεπε να του χώσεις μια ξεγυρισμένη σφαλιάρα.

εχεις απολυτο δικιο. ολη μερα εχθες αυτο σκεφτομουν. αν εχεις την ορεξη να το τραβηξεις δικαστικα, σιγουρα δικαιωνεσαι. δεν ειναι δυνατον οπτικοακουστικο υλικο που περιεχει εσενα και μαλιστα το εχεις πληρωσει να μη σου ανηκει. τελοσπαντων, το θεμα δεν ειναι τοσο εκει, οσο στο αποτελεσμα και στη συμπεριφορα του. ακομα και στο dvd τη περισσοτερη ωρα φαινομαστε αλλοιωμενοι απο το πολυ φως που πεφτει. εγω συμφωνω με τη Ποπη. αν υπηρχε επομενη φορα για μενα θα εβαζα καποιο δικο μου ανθρωπο να τραβηξει φωτο, αλλα θα επαιρνα επαγγελματια για το βιντεο.

Γειαααα!!! Βλεπω μόνο η Αννα εμφανιστηκε στο καφε ως ώρας.Εγώ έχω ξεκινήσει ένα μηνυμα από χτες το βράδυ στις 1 να σας γράψω, το συνεχισα το πρωί και τωρα λεω να το ολοκληρωσω!χαχαχα

Χτες βραδυ είχε ερθει η φιλενάδα - συνυφαδα μου ψήσαμε και κατσαμε στο μπαλκονι μέχρι τις 1! Πρωτη φορά που φάγαμε στο μπαλκονι και ήταν τέλεια!!! Παντρευεται και ένας συχωριανός και είχαν το κρεβάτι και ειχαμε και μουσική υποκρουση!

Από χτες μαγειρεύω για σήμερα.Τι λετε????? ΜΟΥΣΑΚΑ!!!!!!!!

Εμα πια η Αννα μουσακα, η συνυφαδα μου μουσακα όπου και αν πάω τον βλέπω μπροστα μου!!!! Ετσι και εγώ παλευω από χτες αλλά τον τελειωσα και μοσχοβολαει το σπίτι όλο!!! Βεβαια μην δειτε το νεροχύτη μου....

Δεν φοβάσαι μήπως σου δαγκώσει κανείς τα πόδια???χαχαχα

Τέλειες είναι πάντως!!Το τούλι μου αρέσει,το καρτελάκι με ψιλοχαλάει,δεν χρειαζόταν νομίζω.Πόσο τις έχει?

Πού βρήκες πουά καφέ ροζ κορδέλα??Θέλω και εγώ,αλλά δεν βρίσκω πουθενά.

Λες να πάνε να μου φάνε τα παγωτάκια σε καμια υπογλυκαιμια?????

Αντί για το τούλι θα δοκιμάσω να βαλω την πουα κορδελα έτσι το σκεφτηκα. Καλα για το καρτελάκι δεν το συζητώ καν!!! Δεν ρώτησα πόσο τις έχει γιατί με χάλαγαν αυτά που σου είπα και ψαχνομουν για να τις φτιαξω μονη μου.

Πουα κορδελα παρήγγειλα από το ebay 4$ τις 2 γιαρδες παρακαλω!!!! Η γιαρδα δεν ειναι καν μετρο παρεπιπτοντως!! και τα παγωτάκια από ebay

Σαντυ το έργαλειο είναι σαν συρραπτικό στη μια μερια έχει μια ρόδα με καρφάκια σε διαφορα μεγεθη και από την άλλη έιναι τυφλο.Η μάνα μου ανοιγει τρύπες στις ζώνες με αυτό.

Αννουλα τώρα έιδα το μηνυμα σου στο fb ωραιες οι σαγιοναρες αλλά εγώ θέλω μόνο ένα ζευγάρι αρχικά για δοκιμή.Μακαρι να χρειαστώ μετα αλλες 10 για να στολισω!!!! Παντως εκει στο 15αρι υπολογίζω να τις βρω στο Μοναστηρακι γιατί 20 πουλαγε περυσι ένας πλανοδιος στο Λουτράκι στολισμενες. Αν μου έρθουν και τα μπιχλιμπιδια φετος καλά θα ναι...

Οσο για τον φωτογραφο στο γάμο μας τα έδωσε όλα τα αρνητικά γιατί μετά τη μαλακια που μας έκανε και εχασε τις φωτο και αφου διαλεγα από τα δείγματα και άλλες μου τύπωνε.Αφου πηρε και σήκωσε τον καμεραμαν (αυτον γνωρίζαμε εμεις και εκεινος συνεργαζόταν με τον συγκεκριμενο φωτογράφο). Σηκώθηκα και πηγα στην Τριπολη και του έκανα ένα καυγά τρικουβερτο στην πρωινή δουλεια του και μου τα έδωσε όλα αφού μου ζητησε συγνωμη! Τι να το κάνεις όμως κανονικά φραγκο δεν έπρεπε να παρει....Στη βάφτιση του Κωσταντη δεν έιχαμε κανενα πρόβλημα αν και προκαταβολικα του χα τριξει τα δόντια.Ο ανθρωπος όμως ήταν αψογος

Ja5zp3.png

D42op3.png

εχω ακομα μισο ταψι μουσακα στη καταψυξη και δεν μου κανει κεφι να τον φαω! και ειναι και το αγαπημενο μου φαγητο! μαλλον εχω παρει τη διαιτα που κανω πιο σοβαρα απ' ο,τι νομιζα. βεβαια, δεν το λες και διαιτα ακριβως αυτο που κανω, αλλα στη παρουσα φαση ειναι το μονο που μπορω να κανω κι ευτυχως εχει αποτελεσματα. το χειμωνα που ειχα ξεκινησει παλι μια προσπαθεια, ειχα παρει κατι φυτικες καψουλες που βοηθανε στο μεταβολισμο και παιρνω και μια τετοια την ημερα. δυο λεει κανονικα, αλλα παιρνω μια για να μου κρατησουν περισσοτερο. πενηντα κατι ευρω ειχα σκασει για δαυτες! κατι πρεπει να κανουν γιατι εχω παρατηρησει οτι απο τοτε που τις ξεκινησα εχω εντονη διουρηση. αντε να δουμε τι θα γινει. εχω χασει κοντα 8 κιλα απο το χειμωνα και θελω να χασω ακομα εναν ανθρωπο για να φτασω στα κιλα που πρεπει. χαχα! δεν το βλεπω. θα πεθανω χοντρη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...