Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις τώρα έκανα μια βόλτα από το τόπικ με τις βαφτίσεις έιδα ότι όλοι λείπουν (λογικό Σαββάτο) και άρχισα να ψαχνω που μπορώ να πιασω κουβέντα!! Ετσι σας πέτυχα εδώ!!

Τι κάνετε?

Δίπλα η κατσαρόλα και το laptop στον πάγκο της κουζίνας χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

μου αρεσει πολυ αυτο το φαγητο. το φτιαχνω και με κοτοπουλο. εμεις σημερα τρωμε μπουκιτσες κοτοπουλου κοκκινιστες με πληγουρι. ευτυχως εχω και το Νικο να τη ταϊζει και μπορω να γραφω.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Γιαμι γιαμι!!Με κοτόπουλο??Δεν το χω δοκιμάσει!!Θα το κάνω καμιά φορά!!

Βλέπω ο γιος σου με την κόρη σου έχουν 4 χρόνια διαφορά. Παιζουν μαζί? Το λέω γιατί ο γιος μου είναι 3 και να πω ότι και αυριο βάζω μπροστά για μωρό θα χουν 3,5 χρόνια διαφορά.Είναι καλή διαφορά ηλικιας?

Ja5zp3.png

D42op3.png

δεν ειναι και η ιδανικη για να παιζουν, ειδικα τα πρωτα χρονια, αλλα ψιλοπαιζουν. κυνηγιουνται, κρυβονται και καμμια φορα παιζουν με τα παιχνιδια τους. παντως για τη μαμα ειναι μια πολυ καλη διαφορα, αφου το μεγαλο εχει πια ξεπεταχτει και αυτοεξυπηρετειται σε πολλα.

παντως για τη μαμα ειναι μια πολυ καλη διαφορα, αφου το μεγαλο εχει πια ξεπεταχτει και αυτοεξυπηρετειται σε πολλα.

Αυτό ακριβώς ειδικά αν δεν έχεις και βοήθεια από πουθενα...

Ja5zp3.png

D42op3.png

δεν εχω, δυστυχως. η μαμα μου δεν μενει και πολυ κοντα κι εχει κανει εγχειρηση κηλης. η πεθερα μου δουλευει κι ετσι στηριζομαι μονο στον αντρα μου, ο οποιος (να 'ναι καλα το αγορι μου!) κανει τα παντα και στο σπιτι και για τη φροντιδα των παιδιων.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για το τραγούδι!!Σας αφιερώνω και εγώ ένα,άκρως ξεσηκωτικό!!

http://www.youtube.com/watch?v=zuVlxd68Mas

Ω,ρε γλέντια!!!!!

Πολύ καλό! Ο γιος μου χορεύει! Είναι και χορευταράς!

EkcAp3.png

Εκανα μια διακοπή για φαι.

Ούτε εγώ έχω βοήθεια αν και στο ίδιο οικόπεδο με την μάνα μου!!!Η πεθερά μου, μου τον κραταει όποτε της το ζητήσω αλλά επειδή μένει μαζί με τον ανύπαντρο αδελφό του άντρα μου και έχει και δυο γιαγιάδες να φροντίζει, το αποφεύγω. Ο άντρας μου με βοηθάει όσο μπορεί αλλά τα 2 τελευταία χρόνια κατυασκευάζει ένα μηχανημα(πατεντα) για μια επιχείρηση που θέλουμ να κάνουμε και μαζευεται το βραδυ.Εχει ξεχασει τι παει να πει αργία και Σαββατοκύριακο.Οπότε το βάρος πέφτει όλο σε μενα. Το παίρνεις απόφαση μετα???

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...