Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Κοιμόμουν μια χαρά και με ξύπνησε το κλάμα των γατιών,νόμισα ότι κάποιος τα πείραζε και έτρεξα σαν την τρελή κάτω.Χτες άνοιξαν επιτέλους και τα ματάκια τους και είναι κουκλιά και τα δύο!!Είμαι πολύ χαρούμενη!!

Πένυ,για το κολιέ θα χρειαστείς ένα κούμπωμα για την μία άκρη του,μια και στην άλλη μπορείς απλά να κάνεις μια θηλειά.Τα στοπάκια τα στερεώνεις με πενσάκι πλακέ,θα έχει σίγουρα τέτοιο ο άντρας σου.Πρόσεξε,γιατί κάποιες φορές οι χάντρες που υπάρχουν έχουν πολύ μικρή τρύπα και δεν χωράνε στην ντίζα.Ό,τι απορία έχεις εδώ είμαι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από τοτε που έκανα το δευτερο προφίλ στο fb μου κανουν αιτημα φιλιας κορίτσια που φτιαχνουν χειροποιητα κοσμηματα και με έχει πιάσει μανια!!!! Παρήγγειλα ήδη απο το ebay κατι κρεμαστα για να φτιαξω σαγιονάρες .Αν έρθουν φετος, ebay ειναι αυτό, θα τις στολίσω. Αλήθεια που θα βρώ φτηνές σαγιονάρες σαν αυτές που πουλάνε στα τουριστικά? Καμια τρύπα γιατί νομίζω στο μοναστηράκι στα τουριστικά θα είναι ακριβα.

Τί διαφορά έχει το πρώτο σου προφίλ από το δεύτερο??(Είμαι άσχετη με το θέμα,γι'αυτό ρωτάω!:rolleyes:)

Σαγιονάρες μπορείς να βρεις και σε μαγαζιά με κινέζικα,μια φίλη μου που τις στολίζει και τις πουλάει,από εκεί τις πήρε.

καλημερα κι απο μενα! σημερα ειμαι μονη κι ερημη. τελικα οταν ειναι εδω τα παιδια παρακαλαω για λιγες στιγμες ησυχιας κι οταν λειπουν νιωθω μονη μου.

Πενυ κατι τετοιο θες; http://www.dhgate.com/new-style-men-s-flip-flops-lover-s-slippers/p-ff808081300cd7a901301378fb6005b5.html

τα 10 κομματια θα σου στοιχισουν 58 ευρω περιπου.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Τί διαφορά έχει το πρώτο σου προφίλ από το δεύτερο??(Είμαι άσχετη με το θέμα,γι'αυτό ρωτάω!:rolleyes:)

Μου κάνουν πολλά αιτηματα φιλιας ατομα που δεν γνωρίζω και που απλα θελουν να παρακολουθουν αυτά που φτιαχνω μεσω fb.Επειδή όμως έχω ανεβασει προσωπικές μου φωτό που θέλω να μοιράζομαι μόνο με γνωστούς μου έφτιαξα ένα δεύτερο που βάζω μονο όσα φτιαχνω και κανω φίλους τους παντες!!!!

Σαγιονάρες μπορείς να βρεις και σε μαγαζιά με κινέζικα,μια φίλη μου που τις στολίζει και τις πουλάει,από εκεί τις πήρε.

Ναι αλλά είναι δερμάτινες όπως και στο μοναστηράκι ή μηπως ειναι πλαστικές?Θα πάω πάντως να δω thanks!!

καλημερα κι απο μενα! σημερα ειμαι μονη κι ερημη. τελικα οταν ειναι εδω τα παιδια παρακαλαω για λιγες στιγμες ησυχιας κι οταν λειπουν νιωθω μονη μου.

Πενυ κατι τετοιο θες; http://www.dhgate.com/new-style-men-s-flip-flops-lover-s-slippers/p-ff808081300cd7a901301378fb6005b5.html

τα 10 κομματια θα σου στοιχισουν 58 ευρω περιπου.

Οχι θελω δερματινες για να τις διακοσμήσω εγώ

Νομίζω ότι ψάχνει τις δερμάτινες σαγιονάρες,αυτές που είναι στο χρώμα του δέρματος.

Ακριβώς αυτές ψάχνω

Μολις γυρισαμε απο τη θαλασσα και ειμαι ψόφια.

Παω να κανω ένα μπανακι και νανι!!! Μτα αποτόσο παιχνιδι ξεροι θα πεσουμε και εγώ και ο Κωσταντης.Ο Πανος δυστηχώς θα παει για δουλεια σνιφ

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Τελικά ο Κωσταντής ύπνο γιοκ αρα και εγώ γιοκ.

Παντως και εγώ όταν ξαναμεινω έγκυος θα αργησω πολύ να το ανακοινώσω.Μετά τη β επιπέδου οπωσδήποτε!! Μονο σε εσας θα το πω και με πμ γιατί γραφουν πολλές γνωστές μου εδώ μέσα φίλες και συγγενεις

Ja5zp3.png

D42op3.png

μεχρι την 20η εβδομαδα που γινεται το β επιπεδου θα φαινεται καλε η κοιλιτσα σου. πως θα το κρυψεις απο τους γνωστους σου; εκτος κι αν δεν μενουν κοντα σας.

εχω ξετρελαθεί με αυτές τις σαγιονάρες

http://3.bp.blogspot.com/-mA6_abCVlMM/ThLPsC1I2rI/AAAAAAAACOA/FFZbMD0vZI0/s1600/SDC15139.JPG

Αρχικά είπα να τις αγοράσω όμως δεν μου αρέσουν καποιες λεπτομεριες όπως το τούλι και θέλω να εχουν περισσότερο καφέ αποφάσισα να τις φτιαξω.Ψαχνοντας τα εργαλεια που χρειαζονται βρήκα ότι έχει ίδιο η μάνα μου.Ετσι παρήγγειλα πουα καφέ ροζ κορδέλα και παγωτάκια και θα τις φτιαξω!!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

μεχρι την 20η εβδομαδα που γινεται το β επιπεδου θα φαινεται καλε η κοιλιτσα σου. πως θα το κρυψεις απο τους γνωστους σου; εκτος κι αν δεν μενουν κοντα σας.

Κοιτα κοιλιά ηδη έχω τώρα αν φαίνεται περισσοτερο θα λεω ότι εχω παχύνει.Επειδή εδώ έιναι πολύ κλειστός ο κύκλος και όλοι ρωτάνε σε περιπτωση που κατι στραβώσει δεν θέλω παλι να πρεπει να το λεω σε όποιον βλεπω και να με κάνει ακομα πιο χάλια ψυχολογικά. Ισως σε μετεπειτα προσπαθεια κάτι τετοιο να επηρρεασει ψυχολογικά και να μην μπορώ καν να μεινω έγκυος.

Ja5zp3.png

D42op3.png

τελειες ειναι! με το καλο να φτιαξεις και τις δικες σου. εγω χτυπησα δυο ζευγαρακια παπουτσια, γιατι δεν πηγαινε αλλο. οταν ειναι για τους υπολοιπους της οικογενειας δεν το σκεφτομαι καθολου. οταν ειναι να παρω κατι για μενα, ολο τσιγκουνευομαι και στο τελος κυκλοφορω με τις παλιατζουρες.

σας αρεσουν;

http://www.myshoe.gr/%CE%A0%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BB%CE%B1-%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B5%CF%82-Nikki-Me-24569-3_p-891610.aspx?Org=891608

http://www.myshoe.gr/Flats-%CE%A3%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CE%B1-Nikki-Me-24021-3_p-905888.aspx?Org=905887

σε καταλαβαινω. καηκες στο χυλο και φυσας και το γιαουρτι που λενε. τα ξερω αυτα με τις κλειστες κοινωνιες. ενα χειμωνα που ειχαμε παει με την αδερφη μου στη Τηνο και μας φιλοξενησε η θεια μου για 15 μερες, βγηκε βρωμα οτι μας ειχε παρει ολο το νησι! και σαν να μην εφτανε αυτο, επρεπε να αποδειξουμε και στη θεια μου οτι δεν ειμαστε ελεφαντες!

τελειες ειναι! με το καλο να φτιαξεις και τις δικες σου. εγω χτυπησα δυο ζευγαρακια παπουτσια, γιατι δεν πηγαινε αλλο. οταν ειναι για τους υπολοιπους της οικογενειας δεν το σκεφτομαι καθολου. οταν ειναι να παρω κατι για μενα, ολο τσιγκουνευομαι και στο τελος κυκλοφορω με τις παλιατζουρες.

σας αρεσουν;

http://www.myshoe.gr/%CE%A0%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BB%CE%B1-%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B5%CF%82-Nikki-Me-24569-3_p-891610.aspx?Org=891608

http://www.myshoe.gr/Flats-%CE%A3%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CE%B1-Nikki-Me-24021-3_p-905888.aspx?Org=905887

Πολυ ωραια!!!Φετος και εγώ έχω ξεκάνει όλα μου τα παπουτσια και περιμένω να εφοδιαστώ στις εκπτώσεις. Αλλά δεν αγχώνομαι γιατί η μάνα μου έχει κολλημα με τα παππουτσια και πριν από καθε εξοδο περναω μια βόλτα από τη ντουλαπα της χαχαχαχα

σε καταλαβαινω. καηκες στο χυλο και φυσας και το γιαουρτι που λενε. τα ξερω αυτα με τις κλειστες κοινωνιες. ενα χειμωνα που ειχαμε παει με την αδερφη μου στη Τηνο και μας φιλοξενησε η θεια μου για 15 μερες, βγηκε βρωμα οτι μας ειχε παρει ολο το νησι! και σαν να μην εφτανε αυτο, επρεπε να αποδειξουμε και στη θεια μου οτι δεν ειμαστε ελεφαντες!

Α καλά εδώ να δεις απο τετοια τι γίνεται!!! Ολες πια κάποιον έχουν γκομενο ντε και καλα. Εμεις ευτυχώς δεν είμαστε άνθρωποι που πολυκυκλοφορούμε Νεμεα δεν εχουμε με πολλούς πολλούς επαφές σε σημειο να παραγνωρίζεσαι, γιατί βλάπτει.Δεν με ενδιαφέρει αν θα πουν κατι για μενα πχ δεν μπορει να κανει παιδια κλπ χεστηκα.Το μόνο που δεν θέλω είναι να με ρωτάνε επίμονα και να με φέρνοουν σε δύσκολη θέση ειδικά τον πρώτο καιρό. Ειδικά οι γριες.

Ja5zp3.png

D42op3.png

να σε ρωτησω, οι μυλοι περα απο τη θαλασσα, ειναι ωραιο μερος; η κυρια εκει μου ειπε οτι εχει ταβερνες και καφετεριες για να κανουμε καμμια βολτα, αλλα κατα τ' αλλα ειναι ησυχο μερος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...