Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Τί να απαντήσω τώρα??Αν γράψω αυτά που έχω στο μυαλό μου,θα ανοίξουμε μεγάλη συζήτηση και δεν έχω καλή ψυχολογία για τέτοια.

Μάλλον πρέπει να έρθω,αλλά για τελευταία φορά και μετά τέλος.Αρκεί να το καταλάβει και ο Χάρης.

Μη μου πεις???????????? Σκεφτεσαι να έρθεις μονιμα????? ή λάθος καταλαβα η "μη ξανθια"

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δε μου λες, θα μας τρελλανεις καρντασι μου; εσυ πριν λιγες ημερες ελεγες οτι κανονιζεις μεσα στον επομενο χρονο να εχεις κατεβει μονιμα. τι ειναι αυτα που σε πιανουν τωρα;

τελοσαπντων, δεν θα συγχιστω παραπανω γιατι εκλεισα και δωματιο ψιλοοικονομικο και ειμαι χαρουμενη!

ειναι αυτο εδω http://www.oxenonastonmylon.gr/about_gr.html. Πενυ, εσυ που μενεις σχετικα κοντα, το ξερεις αυτο το μερος; ειναι ωραια;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Απλά επειδή έχω κουραστεί να πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα,λέω να αφεθώ και να με πάει όπου να'ναι.Και καλό είναι να μην παίρνω στον λαιμό μου και άλλους ανθρώπους.Τελεία και παύλα.

δε μου λες, θα μας τρελλανεις καρντασι μου; εσυ πριν λιγες ημερες ελεγες οτι κανονιζεις μεσα στον επομενο χρονο να εχεις κατεβει μονιμα. τι ειναι αυτα που σε πιανουν τωρα;

τελοσαπντων, δεν θα συγχιστω παραπανω γιατι εκλεισα και δωματιο ψιλοοικονομικο και ειμαι χαρουμενη!

ειναι αυτο εδω http://www.oxenonastonmylon.gr/about_gr.html. Πενυ, εσυ που μενεις σχετικα κοντα, το ξερεις αυτο το μερος; ειναι ωραια;

Αχου!!! το πλήρωσες????????

Αν όχι τυχερή εισαι!!! Δεν σε προλαβε το κατεβατό μου....

Εκει η θάλασσα είναι σαν βουρκος (οσες φορες έχω παει εγώ και έχω παει πολλες...)και πριν η Κιος είναι πολύ ρηχη στο ένα χιλιομετρο πας και σε παει μεχρι τη γάμπα. Δεν είναι ωραια...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Τί να απαντήσω τώρα??Αν γράψω αυτά που έχω στο μυαλό μου,θα ανοίξουμε μεγάλη συζήτηση και δεν έχω καλή ψυχολογία για τέτοια.

Μάλλον πρέπει να έρθω,αλλά για τελευταία φορά και μετά τέλος.Αρκεί να το καταλάβει και ο Χάρης.

Χριστινάκι μου,

Τί εννοείς ???? Ως προς τί η τελευταία φορά ??? Αν θες μου λες -φυσικά-.... έλα, μην πέφτεις ψυχολογικά σε παρακαλώ !

Καλημέρα! Ο μικρός είναι αρρωστούλης με 40 πυρετό. Δεν έχει ορεξούλα..

Σάντυ μου,

Περαστικά στον ομορφούλη σου ! Τί όρεξη να έχει το μανάρι μου με 40 πυρετό... εύχομαι να είναι αυτή η ίωση που κρατάει μόνο μια ημέρα - κι εμείς την περάσαμε-

εγω ειμαι πολυ πεσμενη ψυχολογικα...σαν σημερα πριν απο 2 χρονια ειδα για τελευταια φορα τον αδερφο μου....00:04 ειχε το τροχαιο...

:-(:-(:-(Εντάξει... εδώ δεν χωρούν λόγια ... μια μεγάαααααλη μεγάλη αγκαλιά από εμένα Χριστινάκι ! Να είσαι γερή να τον θυμάσαι...

Τα δικά μας νέα : ο θείος χειρουργείται από τις 12:30πμ σήμερα - είπαν πως θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα 3ωρο- κι ο Θεός βοηθός... στην αναμονή !

Γενικά, έχω ρίξει πολύ τρέξιμο αυτές τις μέρες. Σήμερα έστειλα και τα χαρτιά στην εεταα, αλλά, πήγα πρωί-πρωί με την τσίμπλα στο μάτι για χτένισμα/μανικιούρ+πεντικιούρ επειδή αύριο κλείνει τα 2 η βαφτιστήρα μας... να εμφανιστώ λίγο κόσμια... έχω να πάω να κουβαλήσω και το δώρο της...

μου την δίνει απίστευτα η ζέστη και τα παιδιά μου μουρλαίνονται μέσα στο σπίτι... δεν ξέρω - σε γενικές γραμμές έχω αρχίσει κι εγώ να βαράω κόκκινα, που λέμε... θέλω διακοπές και τις θέλω τώρα και πανάθεμα κι αν ξέρω πού θα πάμε !!! :confused:

Το βράδυ κάτι με πιάνει και δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν πάει τουλάχιστον 1 και φυσικά το πρωί δεν ακούω ούτε ξυπνητήρια ούτε τίποτε !!!

Άννα,

Μπράβο βρε θηρίο που καταφέρατε να χωρέσετε και διακοπούλες + μετακόμιση !!!! Θα πάτε με τα παιδιά ή τα δυο σας ????

Διαφημίσεις

με τα παιδια θα παμε. καλη επιτυχια στο θειο!

Πενυ πηρα τηλεφωνο τωρα τη κυρια και μου ειπε οτι εχει αυτη την αισθηση που λες, αλλα ειναι επειδη περναει το ποταμι. εχει λεει κι αλλη μια παραλια με ψιλο βοτσαλο που βαθαινει κανονικα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Χριστινάκι μου,

Τί εννοείς ???? Ως προς τί η τελευταία φορά ??? Αν θες μου λες -φυσικά-.... έλα, μην πέφτεις ψυχολογικά σε παρακαλώ !

Τί να εννοώ ρε κορίτσια??Λέω να το κλείνω το μαγαζί,να μην σας πω ότι το έχουμε κλείσει από προχτές,άλλο αν ο Χάρης δεν εννοεί να το καταλάβει.Νομίζω ότι είναι το πιο σωστό,για να είμαι και εγώ ήρεμη,γιατί δεν μπορώ να έχω δύο ανοιχτά μέτωπα.Άνθρωπος είμαι,δεν θέλω και πολύ ακόμα για να σαλτάρω.(Βασικά έχω σαλτάρει από καιρό,αλλά δεν μου το έχουν πει ακόμα επισήμως.)

Μεταξία,εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον θείο σου.

με τα παιδια θα παμε. καλη επιτυχια στο θειο!

Πενυ πηρα τηλεφωνο τωρα τη κυρια και μου ειπε οτι εχει αυτη την αισθηση που λες, αλλα ειναι επειδη περναει το ποταμι. εχει λεει κι αλλη μια παραλια με ψιλο βοτσαλο που βαθαινει κανονικα.

Τι να σου πω...εγώ πάντως σε εκεινη στο βουρκο έχω παει...Το θετικο είναι ότι έιναι κοντά στο Ναυπλιο και μπορεις να πας και σε άλλες παραλιες αν δεν σας αρεσει.Παντως αν δεν χουμε πάει διακοπες και εμεις τοτε να βρεθουμε!!!!!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ μου,

Μόλις έκλεισα εδώ http://www.zeisedo.gr/gr/index.html#/Λίγα%20Λόγια για 14-22/08

για ρίξε μια ματιά... να μου πεις την γνώμη σου !!!!

Ήταν ένας ευγενέστατος κύριος, ο οποίος, σημειωτέον, ΔΕΝ θέλει προκαταβολή... μου είπε πως, απλά, εάν τύχει οτιδήποτε να τον πάρω τηλ να τον ενημερώσω να μην του μείνει κενό το δωμάτιο...

Χριστινάκι μου,

Τί να εννοώ ρε κορίτσια??Λέω να το κλείνω το μαγαζί,να μην σας πω ότι το έχουμε κλείσει από προχτές,άλλο αν ο Χάρης δεν εννοεί να το καταλάβει.Νομίζω ότι είναι το πιο σωστό,για να είμαι και εγώ ήρεμη,γιατί δεν μπορώ να έχω δύο ανοιχτά μέτωπα.Άνθρωπος είμαι,δεν θέλω και πολύ ακόμα για να σαλτάρω.(Βασικά έχω σαλτάρει από καιρό,αλλά δεν μου το έχουν πει ακόμα επισήμως.)

Μεταξία,εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον θείο σου.

.................................................... :-(:-(:-(:-(:-(

Χριστίνα μου,

1ον) ΗΡΕΜΗΣΕ

Είσαι πολύ φορτισμένη -δικαίως-. Βέβαια, εσύ ξέρεις καλύτερα από την καθεμία μας που είμαστε έξω από τον χορό τί συμβαίνει στην ψυχούλα σου, αλλά, υπάρχει κι ένα "αλλά" βρε αγάπη... τόσα χρόνια - τόσος κόπος - τόση αγάπη δεν είναι κρίμα να χαθεί ?????

Βρίσε με εάν σου πολυ-κολλάω, δεν πειράζει. Στο γράφω γιατί απλά έτσι νοιώθω... :(

Διαφημίσεις

Τι λες ρε??Πλακα κανεις????Γιατι? Λογω της αποστασης?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Τί να σε βρίσω βρε Μεταξία...τα μπινελίκια τα κρατάω για την μάνα μου, γιατί της τα χώνω κανονικά σε καθημερινή βάση.

Απλά,όταν κοιτάς μπροστά σου και δεν βλέπεις φως στο τούνελ και καμία ελπίδα,το καλύτερο καμιά φορά είναι να αφαιρέσεις ένα από τα δύο προβλήματα.Την μάνα μου δεν μπορώ να την σκοτώσω(ούτως ή άλλως είναι εφτάψυχη και θα επιζήσει παρέα με τις κατσαρίδες,ακόμα και αν γίνει πυρηνική καταστροφή),άρα το μόνο που μένει είναι να τελειώσω με τον Χάρη,ώστε να μην με στεναχωρεί ΚΑΙ το γεγονός ότι δεν μπορώ να φύγω.

Ξερω οτι είναι δύσκολο ίσως και ακατόρθωτο αυτό που λεω....αλλα καποια στιγμη εκει μεσα σε όλα πρέπει να βάλεις και τη δική σου ζωη.Δεν μπορει μια ζωή να είσαι και εσύ δέσμια της μητερας σου.Νομιζω ούτε εκεινη θα θέλει να καταστρεψει τη ζωή του παιδιου της.Πρεπει καποια στιγμη και εσύ να κανεις μια φυσιολογικη ζωη.Και αν η μανα σου φτασει τα 90 τι θα κανεις??

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ξερω οτι είναι δύσκολο ίσως και ακατόρθωτο αυτό που λεω....αλλα καποια στιγμη εκει μεσα σε όλα πρέπει να βάλεις και τη δική σου ζωη.Δεν μπορει μια ζωή να είσαι και εσύ δέσμια της μητερας σου.Νομιζω ούτε εκεινη θα θέλει να καταστρεψει τη ζωή του παιδιου της.Πρεπει καποια στιγμη και εσύ να κανεις μια φυσιολογικη ζωη.Και αν η μανα σου φτασει τα 90 τι θα κανεις??

Σα να τα έγραψα εγώ - συμφωνώ με Πένυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...