Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

κι εγω σημερα θα τον βαλω στη καταψυξη. πρωτη φορα που μενει. κι αυτη τη φορα εφαγε κι ο μικρος γαργαντουας, που τρωει οσο κι εγω. να σου πω, μιλησα με τη Σαντυ και μου ειπε οτι ακομα δεν εχεις βρει γυναικα για τη μαμα σου. κοιτα μη μας τη κανεις τελευταια στιγμη παλι!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!!!

Τι κανετε κουκλες? Εχουμε διακοπή νερου και μου χουν σπασει τα νευρα!!! Θελω να μαγειρέψω και δεν μπορω (η προκομενη...)

Χτες τα περάσαμε τελεια!! Πηγαμε μαμα και γιος στη θάλλασσα και κάτσαμε 3 ωρες!!!!!Και οταν λέμε στη θαλασσα εννοουμε μεσα στη θάλασσα!!Αφού τον καφέ τον έιχα παρει κοντα και καθόμασταν έξω έξω και παιζαμε. Και αγχώθηκα που δεν βρηκα ξαπλώστρα με ομπρελα...Το δελφινι μου κολύμπησε μονος του χτες για πρώτη φορά!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερουδια κι απο μενα! ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι του δωσανε 10 μερουλες αδεια του Παναγιωτη για να κανουμε τη μετακομιση και να ξεκουραστει λιγο και θα ξεκλεψουμε 5 μερουλες να παμε διακοπες! Πενυ κοιταμε προς τα μερη σας, οποτε αν εχεις κατι καλο υποψιν σου, σφυρα!

Καλημέρα!!!

Σάντυ,περαστικά στον Γιωργάκη.Θα περάσει και αυτό.

Πένυ,λες να μεγαλώνεις τον νέο Χαράλαμπο Παπανικολάου??:P

Άννα,πότε πάτε διακοπές,αρχές Αυγούστου?

Βαριέμαι απίστευτα...

Διαφημίσεις

Περαστικα στο Γιωργακη μας! Χριστινακι 1-6 Αυγουστου θα παμε. 31 Ιουλιου γινεται η μετακομιση, τα παραταμε οπως ειναι και φευγουμε. γυρναμε Σαββατο και τακτοποιουμε μετα το σπιτι. ο Παναγιωτης πρεπει να γυρισει Τριτη 9 του μηνα στη δουλεια.

Τί να απαντήσω τώρα??Αν γράψω αυτά που έχω στο μυαλό μου,θα ανοίξουμε μεγάλη συζήτηση και δεν έχω καλή ψυχολογία για τέτοια.

Μάλλον πρέπει να έρθω,αλλά για τελευταία φορά και μετά τέλος.Αρκεί να το καταλάβει και ο Χάρης.

Τι καλα εσύ, η Μεταξια λέει για Πελοποννησο όλες γύρω μου θα σας έχω!!!Και αν είστε κοντά μου θα κανουμε και μπανακι παρέα!!!!

Κοιτα να δεις λοιπόν εδώ γύρω ωραια είναι :

Λουτρακι: κοσμοπολιτικα ,πολύ καθαρη θάλασσα, λιγο παγωμενη βεβαια.Δρομους για περαντζαδα το βράδυ με καφετεριες που γίνεται χαμος.Ωραια είναι!!!

Τολο: πάλι κοσμοπολίτικα .Διπλα το Ναυπλιο (δεν χρειαζετα να πω κατι άλλο γι αυτο...) καφετέριες και από κατω η παραλια αλλά η θάλασσα όποτε έχω παει ήταν λιγο θολή.Μπορει να ναι και οι συγκυριες βεβαια.Εκει γύρω έχει την Πλακα πάλι παραθαλλασσιο με δίπλα το Δρεπανο που είναι πιο χαλαρα τα πράγματα.Η θαλασσα έχει ένα βραχο μολις πρωτομπαινεις και μετά ολο αμμο

Επιδαυρος: Ειχα πάει πρωτομαγια και ήταν φοβερά αλλά πρέπει για παραλια να θες αυτοκινητο. Μας άρεσε πάρα πολύ παντως

Αστρος: και εκει ωραία πολλες οικογενειες και το ίδιο σκηνικο καφετέριες και κάτω η παραλια

Τι άλλο ,τι άλλο.....

Α! Και στο Βραχατι είναι ωραια.Ησυχη κατασταση ωραιες καφετεριες. Δεν ξερω αλλά εδώ λογω του ότι πάω χρόνια μου αρέσει πααααρα πολύ και δεν μπορω να είμαι αντικειμενικη.Α! και αν δειτε στην αρχή της παραλιας στις πρώτες καφετεριες στην άκρη στη θάλασσα θα δειτε και εμενα με τον Κωσταντη!!!χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...