Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κοριτσάκι,πες καμια ιδέα.Τι να κάνω για να απασχολείται το ρεβυθάκι μου?Δηλ πως να το διασκεδάσω?Νομίζω βαριέται το καημενούλι όλη μέρα μαζί μου..Ψάχνω να της πάρω κ τραμπολίνο να χοροπηδάει να χαίρεται αλλά τι θα μπορούσα να παίζω μαζί της?

ρεβυθι τα παζλ ειναι πολυ ωραια ασχολια για να παιζεται μαζι. ακονιζουν και το μυαλο

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Βρε κορίτσια,να ήταν μόνο οι απρόσκλητοι επισκέπτες??Εδώ έχει ανέβει σε μας μια φίλη της θείας μου που περνούσε από κάτω,γιατί λέει ήθελε να πάει να κατουρήσει!!!Και το πιο κουφό??Έναν όροφο πάνω από μας,μένει η κολλητή της!!!!!!!!:eek::eek::eek::eek:

Μάλλον την εμπνέει το δικό μας μπάνιο,τί να πω...

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια,να ήταν μόνο οι απρόσκλητοι επισκέπτες??Εδώ έχει ανέβει σε μας μια φίλη της θείας μου που περνούσε από κάτω,γιατί λέει ήθελε να πάει να κατουρήσει!!!Και το πιο κουφό??Έναν όροφο πάνω από μας,μένει η κολλητή της!!!!!!!!:eek::eek::eek::eek:

Μάλλον την εμπνέει το δικό μας μπάνιο,τί να πω...

χαχαχαχαχαχαχ εσκασα στο γέλιο!!!Επρεπε να της πειτε "άλλος!" όπως φωνάζουν όταν το μπάνιο είναι κατηλλειμένο!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Tην τακτοποίησα όμως κι εγώ!Ξαναπέρασε μετά από μέρες,γιατί είχε πάει στον τσαγκάρη εδώ κοντά μου και ενώ χτυπούσε τα κουδούνια και είχα και τα φώτα αναμμένα,δεν άνοιγα.Αργά το βράδυ πήρε για να διαμαρτυρηθεί,(έτσι κατάλαβα ότι ήταν αυτή,αλλά γενικά δεν είχα όρεξη να μου κουβαληθεί κανένας)και είπα ότι είχα βγει,αλλά είχα αφήσει επίτηδες τα φώτα αναμμένα.

Τώρα βέβαια που έχω την μαμά μου άρρωστη,δεν παίζουν τέτοια κόλπα,γιατί ξέρουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να λείπουμε από το σπίτι.Και μια φορά που δεν ανοίγαμε,κόντεψαν να φέρουν κλειδαρά,μήπως και πάθαμε κάτι.

Περιμένω πως και πως την ώρα που θα μένω στο δικό μου σπίτι,με τον άντρα μου και δεν θα μπαινοβγαίνει ο κάθε άσχετος.

Ξέρεις πόσες φορές ετοιμάστηκα να κάνω γυμναστική με DVD και μόλις τα ετοίμαζα όλα και έπαιρνα τα βαράκια στο χέρι,χτυπούσε το κουδούνι???

Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ σε άνθρωπο.Και συγγενής μου να είναι,θα πάρω ένα τηλέφωνο να ρωτήσω.

Διαφημίσεις

6 μηνων είναι...φτιαχνουν παζλ τοσο μικρα?Μηπως μεγαλωνω το παιδι-θαυμα?:tongue::tongue:

Ευχαριστώ! Να το χαίρεσαι κι εσύ! Νομίζω είναι μικρό για παζλ, το πολύ να το γλύφει!;) Αν το φτιάξει, να βγείτε στις ειδήσεις!

EkcAp3.png

Να σου πω τα πιατα παιχνιδακι μου φαινονται μπροστα στο νανουρισμα του μωρου...δεν κοιμαται το ατιμο μου επεσαν τα χερια!Τωρα εχει μια νευρικοτητα λογω νυστας κ βαρεμαρας,αλλο πραγμα!Ουφφφ

Χριστινακι σε βρισκω πολυ ελαστικη,σε βρηκαν καλη που δεν μιλας κ τα κανουν!Βαλε καμια φωνη(με όμορφο τρόπο πάντα)να δεις τι καλά θα ησυχάσει το κεφαλάκι σου..

Δεν ξέρω τι έχει η μανούλα σου αλλά διάβασα είναι άρρστη...περαστικούλια της:)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

με το καροτσι περα δωθε δεν σου κοιμαται; βαλε και τιποτα νανουρισματα στο youtube.

και μια και το ανεφερα, ακουσα πριν ενα τραγουδι και θυμηθηκα τη Χριστινα.

οποτε Χριστινακι δικο σου!

http://www.youtube.com/watch?v=KphRtYAASY4

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...