Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

και τι θα βγει; θα του το πω βεβαια, αλλα τωρα δεν αλλαζει κατι. ευτυχως εχω τραβηξει τα δημιουργηματα μου εδω στο σπιτι για να τα δειξω στη κορη μου οταν μεγαλωσει.

Το ξέρω ότι δεν αλλάζει κάτι,αλλά από φιλότιμο και μόνο(λέμε τώρα),θα έπρεπε ή να σου επιστρέψει ένα ποσό ή να σου κάνει κάτι δώρο.Κάτι πολύ καλό όμως,γιατί η βλακεία που έκανε ήταν μεγάλη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βρε αννουλα μου κριμα! πολυ στενοχωρηθηκα!!εμας ηταν 3 φωτογραφοι και 1 καμεραμαν, ελπιζω πως θα βγουν ωραιες. δεν ειναι ακομη ετοιμα τα δειγματα. αλλα οταν παντρεψε και βαφτισε ο αντρας μου η φωτογραφος εξαφανιστηκε και δεν εχει κανενας μας ουτε μια φωτο, μονο οτι ειχα τραβηξει εγω!

Τί εννοείς εξαφανίστηκε??Έκλεισε από την μια μέρα στην άλλη το μαγαζί της και κανείς δεν μπορούσε να την βρει??Και φαντάζομαι ότι είχε πάρει όλο το ποσό,έτσι??Τί άλλο θα ακούσουμε...

ειχε παρει προκαταβολη το μισο ποσο, εφερε τα δειγματα και μετα αφαντη!!!παλι καλα που ειχα τραβηξει εγω και ο αδερφος μου μερικες!!εμενα που μου ειχε φερει μια διοργανωτρια γαμου δειγματα απο φωτογραφο που αν τραβουσα μονη μου θα τραβουσα καλυτερα?και μου λεει οταν θα ερθει η ωρα θα τραβαει καλυτερα, αυτα ειναι δειγματα!!!!ελεος!!!!προτιμησα και τα εσκασα αλλα θα εχω φωτογραφιες!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Τί θα πει όταν θα έρθει η ώρα θα τραβάει καλύτερα??Τα δείγματα τα έχεις για να δελεάσεις και να προσελκύσεις τον πελάτη.Αν είναι χάλια,ποιός θα το ρισκάρει να συνεργαστεί μαζί του?

Διαφημίσεις

σαντυ και για εμας μια βουτιτσα παρακαλω!!!!

χριστινα αυτο ακριβως της ειπα κι εγω. ζητουσε ναι μεν τα μισα λεφτα απ'οτι εδωσα αλλα δεν το διακινδυνευα!!!!

συμπεθερα τι κανουν τα ζουζουνια?

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

καλα ειναι. ο Νικος ειναι στους θειους του στη Κερατεα και η Ελενη εδω μαζι μου. τελικα στο cars θα τον παει ο Παναγιωτης αυριο. η νυφη μου κι ο ερωτας μου τι κανουνε;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα!!!

Τί κάνετε κόρες???

Ζέστη απίστευτη...για μπάνιο ούτε λόγος βέβαια,ας είναι καλά η μπανιέρα.

Περαστικά στον Ιωάννη.

Σάντυ,αν δεν τελειώσεις την βραδιά με μια βάφλα,κάτι παθαίνεις βρε παιδί μου!!!:tongue:

Γεια σας!

Χριστίνα βόρεια όντως έξοδος χωρίς φαγητό ή γλυκό δε μου κάθεται καλά, χι χι! Η δε χθεσινή βάφλα ήταν όνειρο, είχε μερέντα, 2 μπάλες παγωτό, σαντιγί, φρούτα, σιρόπι και ξηρούς καρπούς, ήταν ένα βουνό. Ακούγεται μπουχτική, αλλά την καταφέραμε. Το γκαρσόνι μας ρωτούσε αν θέλουμε σίγουρα 2! Ευτυχώς είχαμε παρκάρει μακριά και ψιλοχωνέψαμε..

Πολύ ωραία περάσαμε σήμερα, επιτέλους η θάλασσα ήταν ζεστή και ευχαριστηθήκαμε μπανάκι! Μην ανησυχείτε, κάναμε βουτίτσες για όλες!

Πήραμε το παιδί κατά τις 9 παρά το πρωί από τους γονείς μου και βουρ στην παραλία! Μας είχε λείψει, είχαμε από την Πέμπτη να τον δούμε, αλλά η δοκιμή πήγε καλά, ήταν πολύ φρόνιμος!

Τώρα έχουμε ήδη φάει και ο μικρός κοιμάται! Θα ξαπλώσουμε κι εμείς λιγάκι! Αύριο έχουμε έξοδο το απόγευμα, έχουμε πάρτυ γενεθλίων, γιορτάζουν τα ξαδέρφια του Γιώργου.

Χριστίνα νότια περαστικούλια!

Πένυ ο Κωσταντής συνήλθε?

Καλό μεσημέρι σε όλες..

(Ελπίζω μη γράφω πάλι τζάμπα τόση ώρα και μου ξανασβηστεί γιατί θα τα πάρω άσχημα..)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...