Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

το παραπονο μου ειναι οτι δεν υπαρχει καμμια που να δειχνει επαγγελματικη. ειναι ιδιες με αυτες που τραβηξες εσυ που δεν εισαι φωτογραφος. η καλυτερη φωτο της βαφτισης ΜΑΚΡΑΝ ειναι η τελευταια η δικη σου, που ειμαι εγω αγκαλια με την Ελενη.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κριμα ρε γαμώτο.Το μόνο που μένει από όλη την ιστορία είναι οι φωτό...Μα να μην έχει τραβήξει μαρτυρικά και σταυρό??Απαραδεκτο!!!Ειχατε δει δουλεια του ή κατα τύχη τον βρήκες?

Σαντυ μήπως να αλλαξεις επάγγελμα?????Οντως φοβερή η φωτο!!!

Παντως έχω δει και ψηφιακά αλμπουμ που ζαλίζεσαι από τις τόσες φωτό που προσπαθούν να χωρέσουν σε μια σελίδα!!!Και έτσι χάνουν πολυ...

Και εγώ στο επόμενο (οταν και αμα με το καλό) ψηφιακο θα κάνω γιατί ειδα δουλεια του φωτογράφου που ειχα στη βαφτιση του Κωσταντη και ήταν φοβερο!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε αννουλα μου κριμα! πολυ στενοχωρηθηκα!!εμας ηταν 3 φωτογραφοι και 1 καμεραμαν, ελπιζω πως θα βγουν ωραιες. δεν ειναι ακομη ετοιμα τα δειγματα. αλλα οταν παντρεψε και βαφτισε ο αντρας μου η φωτογραφος εξαφανιστηκε και δεν εχει κανενας μας ουτε μια φωτο, μονο οτι ειχα τραβηξει εγω!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Τελικά ο φωτογράφος είναι πολύ μεγάλο ρίσκο.Δεν του έκανες παράπονα?

και τι θα βγει; θα του το πω βεβαια, αλλα τωρα δεν αλλαζει κατι. ευτυχως εχω τραβηξει τα δημιουργηματα μου εδω στο σπιτι για να τα δειξω στη κορη μου οταν μεγαλωσει.

αχ βρε αννουλα μου κριμα! πολυ στενοχωρηθηκα!!εμας ηταν 3 φωτογραφοι και 1 καμεραμαν, ελπιζω πως θα βγουν ωραιες. δεν ειναι ακομη ετοιμα τα δειγματα. αλλα οταν παντρεψε και βαφτισε ο αντρας μου η φωτογραφος εξαφανιστηκε και δεν εχει κανενας μας ουτε μια φωτο, μονο οτι ειχα τραβηξει εγω!

το θυμαμαι που μου το εχεις ξαναπει. ειναι τρομερο! ειμαι σιγουρη πως οι δικες σας θα ειναι super! και του το ειχα πει του κερατα λιγες μερες πριν τη βαφτιση. ειχα παει απο κει και τον παρακαλεσα να τραβηξει λεπτομερως τα παντα και μου ειχε πει να μην ανησυχω. anyway, ας πουμε τιποτα πιο ευχαριστο τωρα. επιτελους πηρα τα υλικα για το cheesecake! αυριο θα ειναι ετοιμο. οσες πιστες προσελθετε!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...