Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα,τί κάνετε αγαπημένες μου???

Μείον ένα γατάκι και σήμερα.Την βλέπω την ιστορία να επαναλαμβάνεται.

Επειδή έχουμε καταμπερδευτεί με το ποιά μπορεί πότε,κλπ,κλπ,θα σας πω το εξής.Εσείς είναι εύκολο-ευκολότερο τουλάχιστον-να συναντηθείτε,μια και είστε στην ίδια πόλη.Εγώ την Δευτέρα το απόγευμα μπορώ να πιω ένα χαλαρό καφεδάκι με όποια θέλει και μπορεί,μια και Τρίτη είναι πιθανόν να έχω ήδη φύγει.Απλά θα ήταν καλύτερο να είναι σε μια κοντινή περιοχή του Νέου Κόσμου ή των Ν.Προαστίων,ώστε να παρκάρω τον Χάρη σε σπίτι και να μην στριφογυρνάει περιμένοντας να τελειώσω και να με πάρει να φύγουμε.

Όποια μπορεί,έχει καλώς,αλλιώς άλλη φορά.Δεν χάθηκε και ο κόσμος!

οποτε μαζι θα τον πιουμε τον καφε τη δευτερα!!!!κι οποια μπορει ακολουθει????ε? τι λετε?εγω αδυνατον να λειψω απο τη δουλεια μιας και τωρα ξεκινανε οι δειγματισμοι για τη νεα σεζον!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

οποτε μαζι θα τον πιουμε τον καφε τη δευτερα!!!!κι οποια μπορει ακολουθει????ε? τι λετε?εγω αδυνατον να λειψω απο τη δουλεια μιας και τωρα ξεκινανε οι δειγματισμοι για τη νεα σεζον!!!

Εσύ βολεύεις πολύ γιατί είσαι και κοντά.Πιστεύω ότι θα μπορεί και η Άννα και η Σάντυ.

Γεια σας κοριτσια!!Επιτέλους πιστευω ότι αυτή τη φορά θα καταφέρω να τελειωσω το μηνυμα μου...Εχω προσπαθήσει πολλές φορές να σας γράψω και όλο κατι τυχαινει. Βλέπω πάλι δεν μπορούμε να βρούμε μερα και ώρα για να συναντηθούμε όλες μαζί. Που θα πάει θα την βρούμε την άκρη.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Ενας τσιγκούνης τηλεφωνει σε μια εφημερίδα για τα σχετικά

με την δημοσίευση του θανάτου της γυναίκας του.Του λενε Ξέρετε κύριε η χρέωση είναι με την λέξη,η οποία

στοιχίζει 5 ευρω η μία.

Χμμ,σκέφτεται

ο τσιγκούνης. Τότε γράψτε..Μαρία πέθανε

..Ξέρετε κύριε,δεν

μπορείτε να βάλετε τόσο μικρό κείμενο,το ελάχιστο είναι πέντε λέξεις.

Το σκέφτεται λίγο ο τσιγκούνης και του λέει:

Βάλτε τότε...

Μαρία πέθανε,πωλείται Fiat Punto

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

εχεις δικιο Χριστινακι. εχω αρχισει να αγχωνομαι πραγματικα για το μελλον των παιδιων μου. που θα βρουνε δουλεια; επισης εχω αρχισει να τα παιρνω χοντρα στο κρανιο με τη κατασταση αυτη, που μας δουλευουν μεσα στα μουτρα μας! αν δεν ειχα την Ελενη, εκει θα ημουν καθε μερα. ενας φιλος στο fb εγραψε στον τοιχο του κατι πολυ ωραιο:

"ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ??????

Ο ΔΙΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΣΤΑ EVEREST......."

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...