Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

υπουργειο εχουμε γινει. χαχαχα! θα ερθουν οι κουμπαροκολλητοι μας να παιξουν τα παιδια κι εμεις τα γνωστα. θα σαβουριασουμε και θα δουμε και καμμια ταινια αν μας αφησουν οι ταραξιες!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Εσένα τουλάχιστον είναι φίλοι και κουμπάροι.Εμένα που μου κουβαλιέται κάθε τρεις και λίγο ο κάθε άσχετος για να δει την μάνα μου??Και μάλιστα απροειδοποίητα.Και ο καθένας έχει άλλα γούστα στο φαγητό,ο ένας δεν τρώει το ένα και ο άλλος το άλλο και πρέπει κάθε φορά να τρέχω έξω να αγοράζω διάφορα,γιατί όταν σου χτυπάνε ξαφνικά το κουδούνι,τί να προλάβεις να φτιάξεις??

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κ πάλι σε όλες!:)

Λοιπον,χθες είδα μια ταινία(καποια με ρωτησε...) που τη λενε ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ, (αγγλιστι καμία σχέση)"the mechanic"με πρωταγωνιστή τον Τζ. Στειθαμ(επαιζε στο τρανσπορτερ)

Καλουτσικη δεν τρελαθηκα κιολας.Προχθες ειδα το green hornet που κ καλα ειναι κωμωδια δρασης,ψιλοκοτσανα μου φανηκε!

Κατα τα αλλα,πασχιζω με το ρεβυθι αγγαλια απο το πρωι να συσκευασω τα προσκλητηρια,για να τα στειλω πανω καποια στιγμη...το βλεπω να διαλυονται στη μεταφορα.Θα τα στελω μαλλον με ΕΛΤΑ ή ΚΤΕΛ ή μεταφορική(δεν αποφάσισα ακομη)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Kαλημέρα κ πάλι σε όλες!:)

Λοιπον,χθες είδα μια ταινία(καποια με ρωτησε...) που τη λενε ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ, (αγγλιστι καμία σχέση)"the mechanic"με πρωταγωνιστή τον Τζ. Στειθαμ(επαιζε στο τρανσπορτερ)

Καλουτσικη δεν τρελαθηκα κιολας.Προχθες ειδα το green hornet που κ καλα ειναι κωμωδια δρασης,ψιλοκοτσανα μου φανηκε!

Κατα τα αλλα,πασχιζω με το ρεβυθι αγγαλια απο το πρωι να συσκευασω τα προσκλητηρια,για να τα στειλω πανω καποια στιγμη...το βλεπω να διαλυονται στη μεταφορα.Θα τα στελω μαλλον με ΕΛΤΑ ή ΚΤΕΛ ή μεταφορική(δεν αποφάσισα ακομη)

εμενα μου αρεσε το μουτρο. το ειδαμε στο σινεμα. να τα στειλεις με ΕΛΤΑ ασφαλισμενα. στο ΚΤΕΛ μπορει να τα βγαλουν απο τη μπαγκαζιερα και να τα πεταξουν κατω.

κουλουμα θα κανουμε στη Ν. Μακρη, στην αδερφη μου.

Εσένα τουλάχιστον είναι φίλοι και κουμπάροι.Εμένα που μου κουβαλιέται κάθε τρεις και λίγο ο κάθε άσχετος για να δει την μάνα μου??Και μάλιστα απροειδοποίητα.Και ο καθένας έχει άλλα γούστα στο φαγητό,ο ένας δεν τρώει το ένα και ο άλλος το άλλο και πρέπει κάθε φορά να τρέχω έξω να αγοράζω διάφορα,γιατί όταν σου χτυπάνε ξαφνικά το κουδούνι,τί να προλάβεις να φτιάξεις??

και γιατι τους ταϊζεις καλε; ενα καφε κι εξω απο τη πορτα! μηπως γι' αυτο μηπως ερχονται; για να τρωνε τσαμπα; χαχα!

Να σου πω,οντως οσο το σκέφτομαι καλύτερα τα ΕΛΤΑ.

Ν.Μάκρη ε?Ωραία θα περάσετε!

Το τουριστ το είδες?Στον άντρα μου άρεσε πολύ εγω δεν το είδα ακόμη.Αξίζει ή να δω κανα greys anatomy παλι το μεσημέρι που θα κοιμηθεί το ρεβυθάκι?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

και γιατι τους ταϊζεις καλε; ενα καφε κι εξω απο τη πορτα! μηπως γι' αυτο μηπως ερχονται; για να τρωνε τσαμπα; χαχα!

Είχα κατι τέτοιες γειτόνισσες.Καθε τρεις κ λίγο τσουπ κ νατες απρόσκλητες!Ε μια δυο τρεις μετά σκετο καφε ουτε κεικ δεν έκοβα.Γιατι οσο εβγαζα κερασματα εγω τοσο περισσοτερο κατσικωνοταν αυτες!Ασε που ζουσα με το αγχος να μην εχω κ τιποτα ασιδερωτο,απλυτο πιατι,αξεσκονιστο τραπεζακι!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

δεν το εχουμε δει ακομα, αλλα πρεπει να ειναι ωραιο. το εχουμε στο προγραμμα.

αυτο παλι που ερχεται κοσμος απροσκλητος πολυ μου τη βαραει! εχω τσακωθει γι' αυτο το λογο με τον αδερφο του αντρα μου και μια φορα την ειπα και στο πατερα μου με ωραιο τροπο.

Βρε κοριτσάκι,πες καμια ιδέα.Τι να κάνω για να απασχολείται το ρεβυθάκι μου?Δηλ πως να το διασκεδάσω?Νομίζω βαριέται το καημενούλι όλη μέρα μαζί μου..Ψάχνω να της πάρω κ τραμπολίνο να χοροπηδάει να χαίρεται αλλά τι θα μπορούσα να παίζω μαζί της?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...