Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σ/κ μπορω κι εγω, αλλα δεν μπορουν η Μεταξια νομιζω και η Πενυ σιγουρα. αμαν πια με μας! δεν μπορει ποτε να βρεθει μια μερα και ωρα που να μας βολευει ολες; συγχιστηκα και μας αφιερωνω το παρακατω τραγουδακι!

Χριστινακι παντως νομιζω οτι ειναι προτιμοτερο να χασω εγω τη συναντηση, παρα εσυ. εγω τα κοριτσια μπορω να τα δω πιο ευκολα απο εσενα. ασε που κατι μπορει να γινει τελευταια στιγμη και να τα καταφερω.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

... επειδή με είδες από την μέση και πάνω ΜΟΝΟ.... :D

λοιπον για να μην τσακωνεστε, ειμαι η πιο ομορφη και η πιο αδυνατη απ' ολες σας! για να μη πω και η πιο καλονοικοκυρα! δεν νομιζω να υπαρχει καμμια αντιρρηση ετσι;

Διαφημίσεις

ΛΟΙΠΟΝ.... για ΕΣΑΣ και Σ/Κ μπορώ - δεν μπορεί η Χριστίνα-

Κανονίστε εάν εξυπηρετεί Δευτέρα απόγευμα όλες τις άλλες και κάτι θα κάνουμε εγώ και η Άννα λέμε...άσε που εγώ δεν της μιλάω της τελευταίας...

λοιπον για να μην τσακωνεστε, ειμαι η πιο ομορφη και η πιο αδυνατη απ' ολες σας! για να μη πω και η πιο καλονοικοκυρα! δεν νομιζω να υπαρχει καμμια αντιρρηση ετσι;

έχεις πλάκα !!!!!!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ.... για ΕΣΑΣ και Σ/Κ μπορώ - δεν μπορεί η Χριστίνα-

Κανονίστε εάν εξυπηρετεί Δευτέρα απόγευμα όλες τις άλλες και κάτι θα κάνουμε εγώ και η Άννα λέμε...άσε που εγώ δεν της μιλάω της τελευταίας...

γιατι ρε κοπελια;

έχεις πλάκα !!!!!!!!!!

μα, δεν εκανα πλακα! ειναι προφανες οτι ειμαι πανεμορφη και λυγεροκορμη!

... επειδή με είδες από την μέση και πάνω ΜΟΝΟ.... :D

αχαχαχαχαχαχα!!!

Εδώ που τα λέμε,αυτό είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι!!!Άμα η φάτσα είναι χάλια,τί να την κάνεις την κορμάρα??

Διαφημίσεις

αμαν πια με μας! δεν μπορει ποτε να βρεθει μια μερα και ωρα που να μας βολευει ολες; συγχιστηκα και μας αφιερωνω το παρακατω τραγουδακι!

Εδώ στην Θεσσαλονίκη δεν μπορούμε να βρούμε μια ώρα 3 άτομα,που είμαστε σε απόσταση αναπνοής(λέμε τώρα) και απορείς εσύ που δεν μπορούμε να συναντηθούμε 6 άτομα?

Εγώ Δευτέρα απόγευμα μπορώ.

Άννα,θέλω οπωσδήποτε να σε δω,γιατί να χάσεις εσύ την συνάντηση και όχι εγώ,που στο κάτω κάτω είμαι και η πιο μακρινή??

το πες και μόνη σου... γιατί είσαι η πιο μακρινή !

Μυαλό-κουκούτς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...