Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Έκανα την επαναληπτική και βγήκε 1500.

Την Δευτέρα ήταν 344.

Καλή είναι;;

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. αψογη!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!❤

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Το παρακανε ο γιατρος σου! Θα μπορουσες να πας ανετα πχ την Δευτερα για υπερηχο, για να δειτε οτι ο σακος ειναι ενδομητριος και να τσεκαρετε για εμβρυικα στοιχεια. Σε 2 εβδομαδες μαλλον θα ακουσεις κατευθειαν και καρδια. Με τσατιζουν οι γυναικολογοι που δεν καταλαβαινουν την αγωνια μας..!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Eπίσης έχω να δηλώσω πως η Πόπη και η κόρη της είναι ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!

:):):)

Θέλω και εγώ φωτό απο την Ποπη!!! Θα ψάξω να βρω και εγώ καμια να στειλω στα κορίτσια που δεν εχουν fb.

Οι άλλες βλεπόμαστε

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχ! Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως το είπες για την κυρία που πέθανε, μου ήρθε κι εμένα να γελάσω...

Άσχετο, έχεις mail με φωτό του γιου μου!

Την πήρα την φωτό,σου έγραψα και εκεί,είναι ένας κούκλος ο Γιωργάκης!!

Καλά,η Πόπη και το ρεβυθάκι της δεν παίζονται!!

Σάντυ,το πιστεύεις ότι και εμένα μου ήρθε να γελάσω με την κυρία??Δεν την ήξερα προσωπικά και εννοείται πως λυπήθηκα,αλλά εκείνη την ώρα το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν η απίστευτη γκαντεμιά μου...

Το μεσημέρι που είμασταν στο δωμάτιο της μάνας μου,της είπα "πάει,την ξέκανες και αυτήν" και μας έπιασαν νευρικά γέλια με την θεία μου.Η μάνα μου πάλι το πήρε προσωπικά και άρχισε να κλαίει.Μέχρι τώρα,κάθε φορά που μπαίνω στο δωμάτιό της κλαίει και εμένα με πιάνει πάλι το σπαστικό.

Χριστινα μην ανησυχεις για τις φωτό σου το πολύ πολύ να έχεις και άλλες κατακτησεις χαχαχα

Ή εσύ ή ο Χαρης...

Μωρέ,μην βρεθώ να κυκλοφορώ ξαφνικά σε τίποτα περίεργα sites,αφού με περάσουν από το photoshop εννοείται...

Και ο Χάρης σε καμιά ιστοσελίδα για τρελά,καυτά αγόρια...και μετά ποιός με ξεπλένει!!!

Διαφημίσεις

Άσχετο,αλλά ξέχασα να σε ρωτήσω Πένυ,πώς στερέωσες τα χόρτα στα κεκάκια και δεν λύγιζαν.

Τα άφησα έξω και στεγνωσαν καλά και τα μονταρα τελευταία στιγμη τα κεκακια.Οταν το βράδυ τα βγάλαμε για να φάμε όλα τα φύλλα μαλακωσαν από τη σαντυγί και έιχαν πεσει κάτω σνιφ

Την επόμενη φορά θα βάλω γλασσο αντι για σαντυγί

Ja5zp3.png

D42op3.png

τωρα εκατσα. η Μεταξου εφυγε πριν απο καμμια ωρα. περασαμε πολυ ωραια. μας εφερε και κατι γλυκα ΚΟΛΑΣΗ!!! λεγαμε αν κατεβει τελικα η Χριστινα να βρεθουμε 18 Ιουλιου το μεσημερακι, να παμε καμμια ταβερνουλα και να τα πουμε ολες μαζι και με την ησυχια μας, επιτελους. τι λετε; Χριστινα νοτια θα μπορεσεις να παρεις αδεια εκεινη την ημερα; Πενυ αν ειναι να κλεισεις κι εσυ ραντεβου.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Για 18 Ιουλίου είμαι ΟΚ,αν βέβαια έχει επιζήσει κάποια κυρία από τις υποψήφιες που είναι να έρθουν!!χαχαχαχα

Θα ήταν πιο εύκολο για μένα να πάμε να πιούμε έναν καφέ,μια και το μεσημέρι συνήθως πάμε στην μαμά του Χάρη και εκείνη την ημέρα θα γυρίσει και η αδερφή του από τις διακοπές,οπότε λογικά θα φάμε όλοι μαζί.

Νιώθω λίγο άβολα να τους παρατήσω και να φύγω.

Διαφημίσεις

Για 18 Ιουλίου είμαι ΟΚ,αν βέβαια έχει επιζήσει κάποια κυρία από τις υποψήφιες που είναι να έρθουν!!χαχαχαχα

Θα ήταν πιο εύκολο για μένα να πάμε να πιούμε έναν καφέ,μια και το μεσημέρι συνήθως πάμε στην μαμά του Χάρη και εκείνη την ημέρα θα γυρίσει και η αδερφή του από τις διακοπές,οπότε λογικά θα φάμε όλοι μαζί.

Νιώθω λίγο άβολα να τους παρατήσω και να φύγω.

Χριστινακι μου αν ερθει η Πενυ, δεν μπορουμε πιο νωρις. θα πρεπει να την περιμενουμε να τελειωσει τη θεραπεια της και να ερθει να μας βρει. καλοπιασε τη πεθερουλα σου λιγο κι αφου ειναι τοσο γλυκος ανθρωπος, οπως λες, θα καταλαβει. τοσα περνας, να μη ζητησεις κι ενα τοσο δα πραγματακι κι εσυ μια φορα;

Χριστινακι μου αν ερθει η Πενυ, δεν μπορουμε πιο νωρις. θα πρεπει να την περιμενουμε να τελειωσει τη θεραπεια της και να ερθει να μας βρει. καλοπιασε τη πεθερουλα σου λιγο κι αφου ειναι τοσο γλυκος ανθρωπος, οπως λες, θα καταλαβει. τοσα περνας, να μη ζητησεις κι ενα τοσο δα πραγματακι κι εσυ μια φορα;

Δεν έχει πρόβλημα η μαμά του Χάρη,εγώ θα νιώθω άσχημα απλά.Καλά,θα δούμε,αν έρθει η Πένυ θα δω τί θα κάνω.

τωρα εκατσα. η Μεταξου εφυγε πριν απο καμμια ωρα. περασαμε πολυ ωραια. μας εφερε και κατι γλυκα ΚΟΛΑΣΗ!!! λεγαμε αν κατεβει τελικα η Χριστινα να βρεθουμε 18 Ιουλιου το μεσημερακι, να παμε καμμια ταβερνουλα και να τα πουμε ολες μαζι και με την ησυχια μας, επιτελους. τι λετε; Χριστινα νοτια θα μπορεσεις να παρεις αδεια εκεινη την ημερα; Πενυ αν ειναι να κλεισεις κι εσυ ραντεβου.

χα χα ... πράγματι έχω να δηλώσω πως η Αννούλα είναι πολύ πολύ γλυκιά από κοντά, τα παιδάκια της είναι πολύ χαριτωμένα ... όχι σαν τα δικά μου που αφηνιάζουν .... πχ έχουν μείνει πάνω στο μπράτσο της Σεμίνας τα δόντια (όλη η οδοντοστοιχία όμως και η πάνω + η κάτω) του Νικόλα... έτσι έτσι ήταν ένας απλός "αδερφικός" καβγάς !!! Όπου πάμε να δίνουμε και το καλό παράδειγμα... πώς πέρασε η ώρα ούτε που το κατάλαβα... και τί κρίμα ! δεν προλάβαμε να σας θάψουμε !!!!:tongue::tongue::tongue:

Μεταξία,περιμένω και την δική σου φωτό!!!

Ναι Χριστίνα έχεις δίκιο. Θα σου στείλω... κάτσε να βρω μια που να βλέπομαι...:shock:

Μεταξου ξεχασες τα ποτηρακια των παιδιων εδω. σε πηρα τηλεφωνο, αλλα δεν απαντησες. μαλλον θα οδηγουσες. και τα δικα σου ειναι μια γλυκα. μη νομιζεις οτι δεν εχουμε κι εμεις τα αδερφικα μας καβγαδακια, απλα μας σωνει οτι ο Νικος ειναι πιο μεγαλος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...