Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα 

Χτες έκανα την ωοληψια και πήραμε 15 ωάρια.σημεαρα μας πήραν οι εμβρυολογοι και μας είπαν ότι γονιμοποιηθηκαν τα 8 και τώρα περιμένουμε να μάθουμε πόσα αναπτύχθηκαν...νομίζω ότι είναι λίγα τα 8 ή είναι η ιδέα μου;;;πόσα μπορεί να συνεχίσουν;;;

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Να μαι και εγωωωωωωω.....

Πριν σας διαβαζα και έξω τα μπιφτεκια έιχαν παρει φωτιά στην ψησταρια....

τι σου ειπε για τις θεραπειες;

δεν υπάρχει κανενα προβλημα αρκει να μην μεινω έγκυος τότε.

Καλημέρα,τί κάνετε κορίτσια???

Ξέρετε αυτό που λένε,ότι ο Θεός άλλος τους έπλασε και άλλους τους ....???

Ε,εγώ ανήκω στάνταρ στην δεύτερη κατηγορία.

Θυμάστε που έλεγα ότι ελπίζω να μην τύχει πάλι κάτι και να μπορέσω να έρθω???

Μόλις με πήρε μια γνωστή μας τηλέφωνο και μου είπε ότι η κυρία που είχαμε κανονίσει να έρθει να βοηθήσει με την μάνα μου....πέθανε!!!:shock::shock::shock:

Εδώ και μια εβδομάδα,εντελώς ξαφνικά,από ανακοπή.

Θα με πιστέψετε ότι με το ζόρι κρατήθηκα να μην με πιάσει νευρικό γέλιο??

Όχι επειδή μου σάλεψε,ούτε επειδή είμαι αναίσθητη,αλλά επειδή μόνο αυτό δεν περίμενα πάλι να συμβεί,όπως δεν φανταζόμουν το άλλο με το χειρουργείο της πεθεράς μου.Τελικά είχε δίκιο ο Χάρης που λέει την μάνα μου Ρόμποκοπ...έχει ξεπαστρέψει τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας και συνεχίζει απτόητη...

Το θέμα είναι τί θα κάνω τώρα...η άλλη κοπέλα που είχα το περασμένο καλοκαίρι,έχει σαλτάρει και νομίζει ότι της έχουν κάνει μάγια,με αποτέλεσμα να ξεσπάει στα σπίτια που πηγαίνει και να σπάει πράγματα.Η μάνα της το ίδιο,της είπε κάποιος ότι είναι πολύ όμορφη για να πηγαίνει σε σπίτια και από τότε δεν πατάει στην δουλειά,αλλά απαιτεί να πληρώνεται κανονικά.:shock:

Τώρα πρέπει να ψάξω να βρω καμιά άλλη,που όμως να την ξέρει κάποιος, μη μου έρθει κανένα περίεργο φρούτο...

Χριστινακι τι να πω κορίτσι μου....Πολύ γκαντεμια όντως....Βρε κοπελια μου γιατί δεν λες στον άντρα σου να έρθει πάνω να ειδωθείτε τουλάχιστον και αν βρεις την άκρη κατεβαινετε μαζί μετα και κάθεστε και άλλο.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάτι μου βρήκε ο Χάρης,ο οποίος αν και μακριά,μου έχει επιλύσει τόσα χρόνια πολλά προβλήματα.Είναι γραφείο με εξειδικευμένα άτομα για τέτοιες περιπτώσεις,μίλησε ο ίδιος μαζί τους,συνήθως πηγαίνουν να μείνουν στα σπίτια,αλλά το δέχτηκαν και για 2 ώρες,με 6 ευρώ/ώρα. Ουσιαστικά δεν θα κάνει τίποτα,θα σκουντήσει την μάνα μου στο πλάι και μετά θα κάτσει να πιει τον καφέ της,σε μία ώρα θα την σκουντήσει πάλι να έρθει ανάσκελα και θα φύγει.Έχει και η θεία μου κάτι τηλέφωνα από εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού,θα το τακτοποιήσω,απλά φρίκαρα,γιατί όλα τα στραβά και τα ανάποδα σε μένα τυχαίνουν εδώ και 10 χρόνια και απορώ πώς δεν έχω κλειστεί ακόμα σε ίδρυμα.

Χριστινακι τι να πω κορίτσι μου....Πολύ γκαντεμια όντως....Βρε κοπελια μου γιατί δεν λες στον άντρα σου να έρθει πάνω να ειδωθείτε τουλάχιστον και αν βρεις την άκρη κατεβαινετε μαζί μετα και κάθεστε και άλλο.

Όταν έρχεται εδώ ο Χάρης,πάλι πρέπει να είμαι στο σπίτι και να βοηθήσω και φυσικά δεν είμαστε το ίδιο άνετα,όπως όταν είμαστε μόνοι σε ένα σπίτι οι δυο μας.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Χριστίνα μακάρι να βρεις μια έμπιστη κυρία. Ποιος σε γκαντεμιάζει βρε παιδί μου?

Πριν λίγο η θεία μου είπε στην μάνα μου "έχεις τρομερή αρνητική ενέργεια".Πραγματικά,τόσα χρόνια που έτρεχε με τους συλλόγους,πολλοί άνθρωποι την ζήλευαν,το γιατί δεν το έχω καταλάβει,ίσως επειδή ήταν πολύ αγαπητή,ίσως για άλλους λόγους.Το θέμα είναι ότι πρέπει να την πάω για εξορκισμό!!Γιατί αυτά τα στραβά που της τυχαίνουν,έχουν αντίκτυπο και σε άλλους ανθρώπους.Όπως βλέπετε,έχει θάψει την μισή Ελλάδα και έπεται συνέχεια.:rolleyes:

χριστινιω μου ηρθαν τελικα οι φωτο!!!καλε τι κακασχημη που εισαι?απαπα, δε βλεπεσαι!!!!χαχαχχαχα!!!!καλε κουκλα εισαι!!!!οσο για την γκαντεμια τι να σου πω βρε κοριτσι μου?

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Αννα και Μεταξία καλό καφεδάκι!

Χριστίνα μην ανησυχείς βρε,παρε μια γυναίκα και ας την τσεκάρει και η θεια σου για σιγουριά.

Βρήκα και άλλες γυναίκες,αλλά ειλικρινά φοβάμαι μην πάθουν τίποτα και αυτές!!χαχαχα

Τρίτη και φαρμακερή...την πρώτη φορά η μαμά του Χάρη,την δεύτερη αυτή η κυρία...τώρα ποιά έχει σειρά???αχαχαχαχα

χριστινιω μου ηρθαν τελικα οι φωτο!!!καλε τι κακασχημη που εισαι?απαπα, δε βλεπεσαι!!!!χαχαχχαχα!!!!καλε κουκλα εισαι!!!!οσο για την γκαντεμια τι να σου πω βρε κοριτσι μου?

Οι άλλες που έστειλα στο ....gr,πού να πήγαν άραγε???Δύσκολο το βλέπω να έχει κάποιος παρόμοιο mail με εσένα,αλλά δεν γύρισαν και πίσω.Πώς μπορώ να το τσεκάρω??

Βρήκα και άλλες γυναίκες,αλλά ειλικρινά φοβάμαι μην πάθουν τίποτα και αυτές!!χαχαχα

Τρίτη και φαρμακερή...την πρώτη φορά η μαμά του Χάρη,την δεύτερη αυτή η κυρία...τώρα ποιά έχει σειρά???αχαχαχαχα

χαχαχαχ! Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως το είπες για την κυρία που πέθανε, μου ήρθε κι εμένα να γελάσω...

Άσχετο, έχεις mail με φωτό του γιου μου!

Eίμαι πτώμα, έκανα ένα σωρό δουλειές και πάλι δεν τελειώνουν..

Άννα και Μεταξία περνάτε καλά???

EkcAp3.png

Πως πάει το καφεδάκι?

Λοξυγκας δεν με έχει πιάσει ακομα παντως χαχαχα

Εγώ έιπα να φτιαξω μαρμελάδα βερικοκο μιας και μου ειχαν φέρει μια σακουλα.Δεν τα ζύγισα όμως...για δυο βάζα πηγαινα αλλά βγηκε λίγο παραπάνω...7,5 κιλά!!!!!

Τι κρίμα να μην σας έχω κοντά να σας έδινα...

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

Χριστινα μην ανησυχεις για τις φωτό σου το πολύ πολύ να έχεις και άλλες κατακτησεις χαχαχα

Ή εσύ ή ο Χαρης...

Αννα φαντάζομαι πως ναι θα τα καταφέρω αυτή τη φορά αλλά δεν θέλω να το γρουσουζεύω κιολας...υπάρχει και άλλη γκαντεμω στην παρέα....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...