Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Έκανα την επαναληπτική και βγήκε 1500.

Την Δευτέρα ήταν 344.

Καλή είναι;;

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. αψογη!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!❤

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Το παρακανε ο γιατρος σου! Θα μπορουσες να πας ανετα πχ την Δευτερα για υπερηχο, για να δειτε οτι ο σακος ειναι ενδομητριος και να τσεκαρετε για εμβρυικα στοιχεια. Σε 2 εβδομαδες μαλλον θα ακουσεις κατευθειαν και καρδια. Με τσατιζουν οι γυναικολογοι που δεν καταλαβαινουν την αγωνια μας..!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

ελα βρε Ποπη και λεω τι επαθες! χαιρομαι που εισαι καλα. λοιπον πακεταρισμα δεν εχω αρχισει ακομα. ειναι πολυ νωρις. σημερα περιμενω εναν απο μια αλλη μεταφορικη να μου πει τιμη, αλλα τελικα μαλλον μονοι μας θα τα κανουμε ολα, γιατι θα παρει ο Παναγιωτης μια εβδομαδα αδεια για τη μετακομιση. αφου ειναι και η τελευταια μας, θα κουραστουμε λιγο παραπανω, αλλα θα γλιτωσουμε 300-400 ευρω.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε ναι,400ευρώ μια χαρά μπορείτε να τα αξιοποιήσετε αλλού...(σε κανα εμπορικό ίσως?χαχ)

Παλι καλά πάντως που πήρε άδεια ο άντρας σου γιατί μόνη σου με τα παιδιά μετακόμιση...απαπα!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Καλημέρααααα !!!

Άννα κι εμένα εδώ και 2 μέρες -ενώ θέλω να κοιμηθώ, δεν μου κολλάει ύπνος- και το πρωί φυσικά είμαι σαν το ντουβάρι....

Λοιπόν: μίλησα με τους γιατρούς. Η Σεμίνα θα κάνει εμβόλιο την Πέμπτη το απόγευμα και το τυμπανόγραμμα του μικρού το κανόνισα τελικά για Σάββατο πρωί. Οπότε εμείς μπορούμε και σήμερα και αύριο και την Παρασκευή...

Δες το πρόγραμμά σου και πες μου τί σε εξυπηρετεί καλύτερα !!!

Πόπη,

Καλύτερα πάει το μάτι ! Μπράβο ! Είδες που τσάμπα ανησυχούσες ?

καλημέρα και πάλι!

Μωρε το'ξερα πως θα επανέλθει αλλά είναι πολύ σπαστικό να θες να βγεις και να νιώθεις σαν τον κύκλωπα!:(

Λοιπόν και εγω κοιμάμαι πολύ ανήσυχα τελευταία...ξυπνάω και δεν με ξαναπαίρνει...και το πρωι μια απο τα ίδια!Βλέπω και κάτι όνειρα Παναγίτσα μου!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

κι εγω το ιδιο εχω παθει βρε Μεταξια. ειναι το τριτο βραδυ που δυσκολευομαι να κοιμηθω και ξυπναω σαν ζομπι. για το καφεδακι μας εγω μπορω σημερα και τη Παρασκευη. σου στελνω με πμ το σταθερο μου να μιλησουμε. μπορεις απο τη δουλεια;

Διαφημίσεις

Καλημέρα,τί κάνετε κορίτσια???

Ξέρετε αυτό που λένε,ότι ο Θεός άλλος τους έπλασε και άλλους τους ....???

Ε,εγώ ανήκω στάνταρ στην δεύτερη κατηγορία.

Θυμάστε που έλεγα ότι ελπίζω να μην τύχει πάλι κάτι και να μπορέσω να έρθω???

Μόλις με πήρε μια γνωστή μας τηλέφωνο και μου είπε ότι η κυρία που είχαμε κανονίσει να έρθει να βοηθήσει με την μάνα μου....πέθανε!!!:shock::shock::shock:

Εδώ και μια εβδομάδα,εντελώς ξαφνικά,από ανακοπή.

Θα με πιστέψετε ότι με το ζόρι κρατήθηκα να μην με πιάσει νευρικό γέλιο??

Όχι επειδή μου σάλεψε,ούτε επειδή είμαι αναίσθητη,αλλά επειδή μόνο αυτό δεν περίμενα πάλι να συμβεί,όπως δεν φανταζόμουν το άλλο με το χειρουργείο της πεθεράς μου.Τελικά είχε δίκιο ο Χάρης που λέει την μάνα μου Ρόμποκοπ...έχει ξεπαστρέψει τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας και συνεχίζει απτόητη...

Το θέμα είναι τί θα κάνω τώρα...η άλλη κοπέλα που είχα το περασμένο καλοκαίρι,έχει σαλτάρει και νομίζει ότι της έχουν κάνει μάγια,με αποτέλεσμα να ξεσπάει στα σπίτια που πηγαίνει και να σπάει πράγματα.Η μάνα της το ίδιο,της είπε κάποιος ότι είναι πολύ όμορφη για να πηγαίνει σε σπίτια και από τότε δεν πατάει στην δουλειά,αλλά απαιτεί να πληρώνεται κανονικά.:shock:

Τώρα πρέπει να ψάξω να βρω καμιά άλλη,που όμως να την ξέρει κάποιος, μη μου έρθει κανένα περίεργο φρούτο...

Αχ βρε Χριστίνα...

Τί τραβάς κι εσύ ???? Ξέρω: δεν είναι και πολύ βοηθητικό αυτό που γράφω, αλλά τί να πώ κι εγώ με αυτά που σου συμβαίνουν βρε κοπέλα μου... για σκέψου λίγο μόλις ηρεμήσεις μήπως υπάρχει κάποια άλλη κυρία έμπιστη που δεν σου έρχεται τώρα στο μυαλό από την θολούρα... ρε γμτ...

ρε Χριστινα ελεος! στο τελος θα πιστεψω οτι το κανεις επιτηδες! χαχα! εχεις μερες μπροστα σου. αποκλειεται να μη βρεις καποια να τη προσεχει. δεν ξερω τι θα κανεις, φερε το κοσμο αναποδα, αλλα δεν γινεται να λειπεις κι απ' αυτη τη συναντηση!

ρε Χριστινα ελεος! στο τελος θα πιστεψω οτι το κανεις επιτηδες! χαχα! εχεις μερες μπροστα σου. αποκλειεται να μη βρεις καποια να τη προσεχει. δεν ξερω τι θα κανεις, φερε το κοσμο αναποδα, αλλα δεν γινεται να λειπεις κι απ' αυτη τη συναντηση!

Καλέ το ζήτημα δεν είναι μόνο η (επικείμενη) συνάντησή μας... δεν πρέπει να δει επιτέλους τον Χάρη να ;)..... ε χμμμ, εμοτικον που καθαρίζει το λαιμό του...

μολις ξαπλωσαν οι ταλιμπαν! ηρθε η μαγικη ωρα της ξεκουρασης και για τη μαμα. Μεταξια, οπου δεις μπιχλα το απογευμα, κανε οτι δε βλεπεις! χαχα!

Ναι .. μην πιάσεις και δεν ξεκουραστείς κακομοίρα μου και κάτσεις και σφουγγαρίζεις μεσημεριάτικα... :mad: έχω κι εγώ 2 παιδιά και ξέρω - αμ δεν ξέρω νομίζεις ???? Τί είμαι ? Απεστλαμένη του Azax ???? Έλεος ... να τα γράφουμε και μεταξύ μας , ντροπή !

Διαφημίσεις

χαχα! γελασα πολυ με το απεσταλμενη του azax!

Χριστινααααααααααααααα πρεπει να κατεβεις οπωσδηποτε! ο Χαρης πρεπει καθαρισει το λαιμο του! χαχαχαχα!

Τί λέτε βρε κορίτσια?Εγώ αμάν και πώς κάνω να έρθω και να ξεφύγω λίγο.Άντε,την πρώτη φορά με την μαμά του Χάρη είπα ότι έτυχε,ήταν η κακιά στιγμή,αλλά τώρα μου ήρθε πολύ απότομο.

Το θέμα είναι ότι θέλω να ξέρει κάποιος τον άνθρωπο που θα έρθει σπίτι, τόσα και τόσα γίνονται.Ορίστε,η κοπέλα που είχε έρθει την πρώτη φορά, μπαινοβγαίνει στο ψυχιατρείο,μπορώ να την εμπιστευτώ??Και η μάνα της όποτε γουστάρει πάει εκεί που έχει κανονίσει,αλλά απαιτεί να πληρωθεί κανονικά.Πώς να έχω εμπιστοσύνη σε τέτοια άτομα??

Και δεν υπάρχουν άλλοι γνωστοί μας που να έχουν χρειαστεί τέτοια βοήθεια,ώστε να μου συστήσουν κάποια άλλη.

Καλέ το ζήτημα δεν είναι μόνο η (επικείμενη) συνάντησή μας... δεν πρέπει να δει επιτέλους τον Χάρη να ;)..... ε χμμμ, εμοτικον που καθαρίζει το λαιμό του...

Ειλικρινά,με την κατάσταση που ζω 10 χρόνια τώρα,αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί.Δεν ξέρω για τον Χάρη,αλλά αν ήθελα εγώ να ξελαμπικάρω(γκουχ,γκουχ),έχω πολλές ευκαιρίες εδώ,ακόμα περνάει η μπογιά μου,αν με εννοείς!!!:cool:

μην πελαγωνεις κοριτσακι μου! δεν ειναι ολες τρελλες οι νοσοκομες! βρες μια απο τις αγγελιες, δες την να δεις τι ανθρωπος ειναι πανω κατω και τελος. αλλωστε θα ειναι και η θεια σου εκει και δεν προκειται να λειψεις κανενα χρονο. για 5 μερες θα ερθεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...