Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Καταρχην το θεμα με την καρδια σου ελπιζω να ηταν περαστικο και τυχαιο γεγονος..! Οσον αφορα το σπερμα, εφοσον εδωσε 2 φορες, στο εργαστηριο επιλεγουν το 'καλυτερο'.. οπότε δεν εχει να κανει. Κι εμεις 3 φιαλιδια ειχαμε και επελεξαν 'αυτο που επρεπε'. Εφοσον γονιμοποιηθηκε ενα 50% δεν ειναι καθολου ασχημο. Κι οσον αφορα τον αριθμο των εμβρυων.. δεν εχει να κανει τοσο με την ποσοτητα οσο με την ποιοτητα. Ειναι πχ. Καλυτερα να εχεις 3 βλαστοκυστες 4ΑΑ παρα 6 βλαστοκυστες ΒΒ. Αν ξερεις απο ποιοτητες. Ωστοσο και οι μη αριστες βλαστοκυστες δινουν εγκυμοσυνες, απλως με μικροτερα ποσοστα. Και παντα.. με ενα καλο ενδομητριο. Ειναι προτιμοτερο να αργουμε μια εμβρυομεταφορα παρα να την κανουμε αμεσα με μετριο ενδομητριο.

Δε φτανει η αναμονη της χοριακης.. εχουμε και την αναμονη του υπερηχου..! Στην δικη σου περιπτωση χωρις λογο! Μιας φιλης της ειχε αργησει κι εκεινος το ραντεβου.. κι επειδη ηταν 'αυστηρος' για να του αλλαξει γνωμη, πηγε σε αλλον μεχρι να ερθει η μερα του ραντεβου με τον δικο της. Εγω μαλλον θα τον εβριζα!😂 Η δικια μου τοτε, Δευτερα ειχα 1500+ χοριακη, και μου ειπε να παω Πεμπτη.

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Γεια σας κι απο μενα! Ετοιμαζω την βαφτιση της μικρης μου νεραιδουλας τελος Αυγουστου και θα χρειαστω τις πολυτιμες ιδεες και συμβουλες σας, μιας και απο οτι βλεπω εχετε κανει διατριβη στο θεμα! Θαυμαζω καιρο τις δημιουργιες σας αλλα μολις σημερα πηρα το θαρρος να σας γραψω....

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια,σας έχασα σήμερα!!

Τί κάνετε??

Πένυ,στο έγραψα και στο φόρουμ,πάρα πολύ ωραία τα βατραχάκια σου, είσαι πολύ χρυσοχέρα βρε παιδί μου!!!

Άννα,τέλεια η συνταγή,δεν το είδα εγκαίρως και σου απάντησε στην απορία σου η φίλτατη Χριστίνα.Ό,τι θέλετε από Αγγλικά,Ισπανικά και Ιταλικά,εδώ είμαστε!Για Σουαχίλι,απευθυνθείτε αλλού!!!:tongue::tongue::tongue:

Σάντυ,ακόμα περιμένω την φωτογραφία.

Χριστίνα,μόλις σου έστειλα τις δικές μου.

Κατά τ'άλλα,ο καιρός είναι αίσχος,φυσάει συνέχεια και γεμίζουν τα μάτια σκόνη.Μέχρι και ένα ζουζούνι μπήκε στο μάτι μου.Χάλι μαύρο.

Θυμάστε την γάτα που είχε γεννήσει και είχα αναλάβει το μωράκι της,που τελικά δεν τα κατάφερε??Χτες το βράδυ γέννησε 4,δύο άσπρα με λίγο μαύρο και καφέ και δύο μαύρα,με λίγο άσπρο.Είναι όλα τους γλύκες,τα έβαλε ένας γείτονάς μου σε ένα καφάσι μέσα στην είσοδο και κάθεται και τα θηλάζει.Υποψιάζομαι ότι ένας συγκεκριμένος γείτονας θα τα πνίξει ή θα τα πετάξει ζωντανά στα σκουπίδια και αν το κάνει θα γίνει ο κακός χαμός. Θα του γρατζουνίσω το αμάξι από την μια άκρη ως την άλλη και θα πάθει πολλαπλά εγκεφαλικά,γιατί όλη μέρα με αυτό ασχολείται.Μα τί κακοί άνθρωποι υπάρχουν??

Christy,καλώς ήρθες!

Κάτι πήρε το μάτι μου στο φόρουμ,αλλά δεν πολυκατάλαβα τί θέλεις να κάνεις.Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό,είναι να τυπώσεις τα γράμματα με γκλίτερ,που μοιάζει με χρυσόσκονη.Ούτως ή άλλως,αν γεμίσεις χρυσόσκονη τον σωλήνα,θα γίνουν όλα χάλια,πρώτα απ'όλα το σπίτι σου, αλλά και όσοι πάρουν την πρόσκληση,γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτή η σκόνη είναι τόσο ελαφριά,που πετάει και χώνεται παντού.

Αν δεν κατάλαβα καλά,γράψε λάθος!;)

καλημερουδια κοριτσακια μου! τι μου κανετε; εγω ειμαι χαρουμενη γιατι εκανα εχθες τις δουλειες μου, εχω φαγητο απο τη πεθερα μου για 2 μερες(!) και το κυριοτερο.... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟ!!! απο τη βαφτιση εχει να κατσει σπιτι!

Cristy τι θα γινει κοριτσακι μου; ολο πανω σου θα πεφτω; χαχαχα! τη γνωμη μου στην ειπα στο πμ.

φιλια πολλα σε ολες!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

το ψωνιο σε πειραξε?οχι το θηριο?

Ναι καλά ! Θηρίο ανήμερο είναι η δικιά μου. Στον ύπνο της μέσα στριφογυρνάει ανά 2λεπτο και ρίχνει κάτι κλωτσιές-κάτι αγκωνιές... πάει για kick-boxing το σπλάχνο μου !!!

Που 'σαι Πένυ ???? Τον Κωνσταντή μάλλον η Σεμίνα θα έρθει να τον κλέψει και όχι το αντίθετο... χι χι ! Αν θυμάμαι καλά Υδροχοάκι δεν είναι ο δικός σου ? Σαν τον πατέρα της δλδ ? Πάει "συμπεθέρα" την βάψαμε ....

Καλημέρα και Καλή εβδομάδα σε όλες !

Christy28

Καλώς όρισες ! Με το καλό η βάφτιση !

Ξεκινάει η εβδομάδα των γιατρών:

Σήμερα το απόγευμα πρέπει να μιλήσω με την παιδίατρο για εμβόλιο της μικρής και με τον ΩΡΛ (ναι ναι πάλι) για να κλείσουμε ραντεβού... πιο πολλά έχω δώσει στον ΟΤΕ παρά στον ίδιο... τα νέυρα μου κρόσσια !

Κατά τα άλλα εγώ την Τετάρτη το πρωί έχω να κάνω έναν υπέρηχο θυρεοειδούς και παπ-τεστ... τί ωραία, τί καλά ! emoticon που σφυρίζει (και καλά) αδιάφορα !

Αννούλα,

Οπότε θα μπορούμε να κανονίσουμε με σιγουριά για το καφεδάκι που λέγαμε αύριο - να ξέρω το πρόγραμμα με ακρίβεια... :rolleyes:

Διαφημίσεις

Kαλέ όντως πού χάθηκε η Πόπη?? Ελπίζω να είναι καλά και απλά να έχει δουλειές ή να πηγαίνει κάθε μέρα για μπάνιο με τη μικρούλα!

Ουφ, γύρισα από τις δημόσιες υπηρεσίες και μου βγήκε ο πάτος. Σχεδόν 45' αναμονή σε κάθε υπηρεσία, δεν παλεύεται.. Και στα άλλα καθόμουν, αλλά στη ΔΕΗ ήμουν και όρθια!

Χριστίνα σου έστειλα φωτό!

EkcAp3.png

Kαλέ όντως πού χάθηκε η Πόπη?? Ελπίζω να είναι καλά και απλά να έχει δουλειές ή να πηγαίνει κάθε μέρα για μπάνιο με τη μικρούλα!

Ουφ, γύρισα από τις δημόσιες υπηρεσίες και μου βγήκε ο πάτος. Σχεδόν 45' αναμονή σε κάθε υπηρεσία, δεν παλεύεται.. Και στα άλλα καθόμουν, αλλά στη ΔΕΗ ήμουν και όρθια!

Χριστίνα σου έστειλα φωτό!

45 λεπτά αναμονή για μένα είναι τύχη.Έχω περάσει και 3 ώρες όρθια και μάλιστα χωρίς να γίνει η δουλειά μου.:mad:

Σάντυ,σου απάντησα στο mail,θα το πω και εδώ,έχεις απίστευτα μάτια!!Καλά είπε η Άννα ότι μοιάζεις σε εκείνη την δημοσιογράφο,μόνο που εσύ είσαι πιο γλυκιά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...