Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

χριστινα φωτογραφια δικη σου εννοω, μην κανεις το κοροιδο!!!ολες πηραν εκτος απο εμενα!!!

Δεν κατάλαβα καλέ,στείλε με πμ το mail σου και σου έρχεται.Μόνο πρόσεξε να κάθεσαι καλά εκείνη την στιγμή!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα! τι μου κανετε; εγω νυσταζω κι εχω αρκετες δουλιτσες να κανω. εχθες το βραδυ δεν μου κολλαγε υπνος και τωρα αντε να δω πως θα παρω μπρος. στις τρεις κοιμηθηκα και σηκωθηκα 7:30 με το μικρο θαυμα μου!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλεναδίτσες μου! Τι κάνετε? Κάναμε αμάν να ξυπνήσουμε το πρωί, πάμε και νωρίς για να αποφεύγει το παιδί το μεσημεριανό ήλιο.

Μπορείτε όμως να μου εξηγήσετε γιατί όταν πάμε για μπάνιο, ψιλοχαλάει ο καιρός? Εντάξει εμάς δε μας χάλασε γιατί δε ζεσταινόμασταν καθόλου, δεν αντέχουμε να λιώνουμε στην παραλία. Και για το παιδί ήταν καλό από την άποψη ότι δεν είχε κίνδυνο να καεί. Όμως φυσούσε αρκετά και η θάλασσα ήταν ψιλοκρύα. Περιέργως δεν είχε κύμα και κάτσαμε περισσότερο μέσα. Φυσικά δώσαμε ρέστα στις κλωτσιές της μπάλας και στο χτίσιμο πύργων στην άμμο. Η θάλασσα είναι το μόνο μέρος που δε με νοιάζει να λερωθεί ο μικρός! Πρέπει να λερώσαμε 4 αλλαξιές ρούχα. Τώρα έχουμε γυρίσει, φάγαμε και θα τον βάλω για υπνάκο!

κοριτσακια δειτε μια συνταγη τελεια που βρηκα! με πρωτη ευκαιρια θα τη δοκιμασω.

http://www.kraftrecipes.com/recipes/watermelon-pops-113172.aspx

Αχ τέλεια φαίνονται τα άτιμα! Ιδανικά για πάρτυ και όχι μόνο!

EkcAp3.png

Καλημερα , καλησπέρα τα χω μπλεξει λίγο σήμερα....Τι κανετε κοριτσουδια μου??? Τι και ρό έχετε εκει? Εμεις εδώ αερα και κρύο...Τον καιρό μου μεσα,το χασαμε το μπανιο...

Χτες το βράδυ το κάψαμε στο πάρτυ. Στις 1 η ώρα φυγαμε και τα περάσαμε πολύ ωραία!!Τα πιτσιρίκια μεχρι τελευταία στιγμή ήταν ντουρασελ.

Τα βατραχάκια άρεσαν πολύ και τα τιμήσαμε δεόντως.Πως σας φαίνονται εσας?

http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/06/blog-post_26.html

Ja5zp3.png

D42op3.png

Χριστίνα βόρεια φωτό με ράσο θα σου στείλω!

Μα ποιά είσαι,η αδελφή Καμίλη???

Άκου ράσο...αυτή με το σορτσάκι θέλω!Εδώ και τώρα!!

Καλέ δεν ξέρω αν έχω πρόσφατη με σορτσάκι, δε φοράω και συνέχεια σορτσάκια! Θα με βάλεις τώρα να ψάχνω τις φωτογραφίες των διακοπών???

Με απλά ρούχα θα σου στείλω και πολύ σου είναι!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

πολυ ομορφα Πενυ, μπραβο. η βαση εδειξε πολυ καλυτερα με τα βατραχακια επανω. το λουλουδικο τελικα το εβγαλες, ε;

Ναι γιατί υπήρχε και άλλο τεχνικό πρόβλημα.Δεν εφτανε να δεθεί η ζελατίνα και χωρίς ζελατίνα δεν θα έφταναν σωα τα κεκακια.Παλι καλά που το δοκιμασα και δεν το κόλλησα πρώτα....

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

βρε κοριτσια, ποια κατεχει καλα την αγγλικη; θελω να φτιαξω αυτες τις καρπουζογρανιτες, αλλα δεν εχω καταλαβει το κομματι που αναφερεται στον παγο. μηπως μπορειτε να με διαφωτισετε;

MIX 1/3 cup sugar and lime gelatin mix in medium bowl. Add 1 cup boiling water; stir 2 min. until completely dissolved. Add enough ice to 1/2 cup cold water to measure 3/4 cup. Add to lime gelatin; stir until ice is completely melted. Refrigerate 25 min.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

πολυ ωραια ηταν η ταινια αλλα ο τυραννος μοπυ εβγαλε το λαδι μεχρι να γυρισουμε γιατι ο αρης επιανε δουλεια με το που τελειωσε η ταινια.εχει πολυ πλακα παντως και τη βλεπουν ευχαριστα και οι μεγαλοι!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...