Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Αύριο να με δω πάλι. Αλλά χλωμό το κόβω και για αύριο, μάλλον θα πάμε για φαγητό το βράδυ. Την Κυριακή πάλι αποκλείεται, κάθε Κυριακή μεσημέρι πάμε σχεδόν πάντα στους γονείς μου, είναι και τελευταία Κυριακή των Αποκρεών, θα έχει μαγειρέψει η μάνα μου 10 φαγιά, οπότε θα πρέπει να δοκιμάσω απ' όλα. Την Καθαρή Δευτέρα πάλι αποκλείεται, νηστεία μεν, αλλά θα τιμήσω όλα τα νηστίσιμα! Από Τρίτη και βλέπουμε..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ λέω να νηστέψω από κρέας φέτος.Για αρχή και από του χρόνου βλέπουμε.Ούτως ή άλλως δεν μου πολυαρέσει.Και τα σουβλάκια απ'έξω δεν τα πολυτρώω,γιατί συνήθως είναι λύσσα και εγώ σιχαίνομαι το αλάτι!

Γιατί,μήπως έχω νηστέψει εγώ??Και τα περασμένα Χριστούγεννα που ήθελα,μόνο για μια εβδομάδα,δεν τα κατάφερα.Με είχε πιάσει λύσσα κακιά και ήθελα σαλαμάκια και παριζάκια.Ελπίζω τώρα να κρατήσω χαρακτήρα.Θα δούμε...Αν ήταν για γλυκά πάντως,δεν θα το κατάφερνα με τίποτα!!

Διαφημίσεις

Όποιος δεν γουστάρει τα γλυκά,πρέπει να έχει κάποιου είδους ανωμαλία!!!

Και ναι....τις ίδιες απορίες έχω με τις κόλλες.Πήρα ένα ωραίο έτοιμο βιβλίο, μέσα ωραίο χοντρούτσικο χαρτί και για εξώφυλλο σκληρό χαρτόνι,το οποίο θα ντύσω με διάφορα.Θέλω να το κάνω σαν λεύκωμα να το πω,σαν τσίρκο να το πω...σαν του Κουτρούλη τον γάμο θα το πω!!!Θα βάλω πολύ χρώμα και σχέδιο και θα γίνει παιχνιδιάρικο.Θα κολλήσω και φωτό δικές μου με τον Χάρη,να το βλέπω όταν μου έρθει το αλτσχάιμερ και να αναρωτιέμαι αν αυτός ο τύπος που με αγκαλιάζει,ήταν ίδια σειρά με μένα στον στρατό!!!!!:tongue::tongue:

Πήγαμε σήμερα στο jumbo να πάρουμε αποκριάτικα για το παιδί, δεν είχαμε προλάβει όλο το τριώδιο να πάμε και σήμερα γινόταν χαμός, μάλλον το θυμήθηκαν όλοι τελευταία στιγμή. Ευτυχώς είχαμε αφήσει το παιδί στους γονείς μου, γιατί ήμασταν πατείς με, πατώ σε!! Του πήραμε στολή τιγράκι! Είναι τέλεια, ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή να του τη φορέσουμε και να τον πάμε βόλτα! Ελπίζω μόνο να μην κάνει πολύ κρύο..

EkcAp3.png

Όποιος δεν γουστάρει τα γλυκά,πρέπει να έχει κάποιου είδους ανωμαλία!!! Έρχομαι να συμφωνήσω!;)

Και ναι....τις ίδιες απορίες έχω με τις κόλλες.Πήρα ένα ωραίο έτοιμο βιβλίο, μέσα ωραίο χοντρούτσικο χαρτί και για εξώφυλλο σκληρό χαρτόνι,το οποίο θα ντύσω με διάφορα.Θέλω να το κάνω σαν λεύκωμα να το πω,σαν τσίρκο να το πω...σαν του Κουτρούλη τον γάμο θα το πω!!!Θα βάλω πολύ χρώμα και σχέδιο και θα γίνει παιχνιδιάρικο.Θα κολλήσω και φωτό δικές μου με τον Χάρη,να το βλέπω όταν μου έρθει το αλτσχάιμερ και να αναρωτιέμαι αν αυτός ο τύπος που με αγκαλιάζει,ήταν ίδια σειρά με μένα στον στρατό!!!!!:tongue::tongue:

χαχαχα !! Εντάξει αργούμε ακόμα για αλτσχάιμερ!

Πολύ ωραίο θα γίνει! Εγώ ετοιμάζω ένα άλμπουμ για τους γονείς μου με φωτογραφίες του Γιώργου από τη βάφτιση! Αυτό κι αν πρέπει να γίνει παιχνιδιάρικο!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...