Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

ξεχασα να σας πω. μιλησα και μα τη Μεταξια. τελικα δεν πηγε στο γιατρο, μαλλον τη Τριτη θα πανε. ο θειος της κανει ακομα καποιες εξετασεις και μετα θα μπει χειρουργειο. κανονισαμε και καφεδακι μεσοβδομαδα σπιτι της ή σπιτι μου.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξεχασα να σας πω. μιλησα και μα τη Μεταξια. τελικα δεν πηγε στο γιατρο, μαλλον τη Τριτη θα πανε. ο θειος της κανει ακομα καποιες εξετασεις και μετα θα μπει χειρουργειο. κανονισαμε και καφεδακι μεσοβδομαδα σπιτι της ή σπιτι μου.

τι ωραια....καφεδάκι..... ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

πενυ cupcakes θα ειναι το θεμα μας, οχι μαγειρικη γενικως!!!

αννα, λογο θα δωσουνε αφου πρωτα ερθει και μας το ζητησει το κοριτσι!!!

χριστινα φωτογραφια δικη σου εννοω, μην κανεις το κοροιδο!!!ολες πηραν εκτος απο εμενα!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

παρε τον Κωσταντη κι ελα! ( μια κουβεντα ειναι ε; )

Μια κουβέντα δε λες τίποτα....ασε...αλλες εποχες (προ Κωσταντή) ούτε που θα το σκεφτομουν,τωρα ομως...

πενυ cupcakes θα ειναι το θεμα μας, οχι μαγειρικη γενικως!!!

Α!! Ωραια. Το βιβλιο το θες όπως της κοπέλας θεματικό ή διαφορα σκιτσακια μεσα?

Βρε κορίτσια να ρωτησω κατι?Πως βάζετε χρώματα στα γράμματα ή γραφετε εντονα και εγώ δεν το βρισκω τόσο καιρό???

Τι βάρβαρο που έιναι να κανεις πιστολάκι με ζέστη.ΚΑΗΚΑ!

Ja5zp3.png

D42op3.png

το εχω σκεφτει κι εγω. αν ειναι να το κατεβασω. μονο που δεν εχω καμερα και μικροφωνο. μονο γραπτως μπορω να συμμετεχω.

Το θέμα έιναι να μπορουσαμε να μιλάμε live

Να παιρνετε το laptop στην καφετερια και να συμμετεχουμε και εγώ με τη Χριστινα

χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

χχαχαχαχα!!!!σωστα!!!!λοιπον, μαθημα!!!τσεκαρεις το κειμενο που θες να κανεις πιο εντονο και πατας το Β που βρισκεται πανω απο το πλαισιο κειμενου. με τον ιδιο τροπο χρωματιζεις τα γραμματα, πατωντας το Α και επιλεγοντας χρωμα γραμμης!!

σαντυ μη μου πεις?επρεπε να το καταλαβω πως ειναι ζυγακι το θηριακι!!!!χαχαχαχαχααχα!!!!

Διαφημίσεις

μα ειναι δυνατον?παντα ολες θα κανουμε κατι την ιδια μερα?μια εγω και η αννα τις βαφτισεις, μετα εγω και η σαντυ τα γενεθλια των παιδιων, τι να σας πω?κανα γεγονος να μη μοιραστουμε????χαχαχχαχα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...