Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν κάνω 3 κόρες,όπως θέλει ο Χάρης,μπορώ να καλύψω τις περισσότερες από εσάς!!

Μετά θα ανοίξουμε και εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων,που θα λέγεται ΟΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ!!!!:tongue:

Kαλημέρα! Χθες δεν πρόλαβα να μπω, ήμουν και ψιλοπτώμα από το παιχνίδι.. Ωραία περάσαμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα κορίτσια δεν τα ευχαριστήθηκα καθόλου. Ο Γιώργος δεν καθόταν ένα λεπτό σε ένα σημείο και τον κυνηγούσα συνεχώς. Ήταν και μεγάλος ο χώρος και δεν μπορούσα να τον επιβλέπω από την καρέκλα. Φυσικά όταν απομακρυνόταν πολύ και τον γυρνούσα πίσω, ούρλιαζε και εκνευριζόμουν. Τελικά τον έβαλα στον παιδότοπο αλλά έπρεπε να μπω κι εγώ, γιατί τα παιδάκια μέχρι τριών χρόνων έμπαιναν μόνο με συνοδό. Οπότε μπούκαρα κι εγώ και μου βγήκε ο πάτος. Σκαρφαλώναμε πάνω, κάτω, τσουλήθρες, μπαλάκια, χαμός. Καταευχαριστήθηκε ο μικρός. Η δε Μαρκέλλα μόνο κεφαλοκλείδωμα δε μου έκανε, ήταν και αστυνόμος και με έβαζε φυλακή! Παίξαμε όμως πολύ και γίναμε όμως καλές φιλενάδες! Ο Νίκος είναι όντως ήσυχος στο παιχνίδι, δε δημιουργούσε κανένα πρόβλημα, ιδανικό παιδί!

Το συμπέρασμα είναι ένα, την επόμενη φορά δε θα πάρω το παιδί μαζί!

:lol::lol::lol:

EkcAp3.png

Αν κάνω 3 κόρες,όπως θέλει ο Χάρης,μπορώ να καλύψω τις περισσότερες από εσάς!!

Μετά θα ανοίξουμε και εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων,που θα λέγεται ΟΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ!!!!:tongue:

χαχαχαχαχχα!

Χριστίνα είδα τις φωτογραφίες σου, είσαι πολύ όμορφη και δεν είσαι καθόλου παχιά, τι μας ζαλίζεις τόσον καιρό? Μια χαρά είσαι!

Θα σου στείλω κι εγώ φωτό!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! τη Σεμίνα θα την κλεψει ο Κωσταντής χαχαχα

Λοιπόν όταν ήμασταν πιτσιρικια στο νηπιαγωγείοκαι στο δημοτικό με την κολλητη μου (Αθηνα να φανταστειτε μεναμε τοτε) λέγαμε ότι θα παντρευτουμε δύο αδερφια και θα μενουμε στο ιδιο σπίτι η μια πάνω, η άλλη κάτω και θα έχουμε την ίδια υπηρετρια.χαχαχα

Μετά μετακομίσαμε εμεις στο χωριο αλλά κρατησαμε επαφές. Στο γάμο μου η Χριστιαννα γνώρισε το Δημητρη (τον αδερφό του άντρα μου)και τώρα ετοιμάζονται να παντρευτουν.Πως τα φερνει η ζωή καμια φορα ,ε?

Ασχετο αλλα μου ρθε τώρα με αυτά που γράφατε κι είπα να σας το πω....

Τι άλλα νέα? Εγώ πίνω το καφεδάκι μου και ο Κωσταντής καταβρέχει την αυλή με το νεροπίστολο. Αυριο έχει μπανακι μανακι!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

χαχαχαχαχχα!

Χριστίνα είδα τις φωτογραφίες σου, είσαι πολύ όμορφη και δεν είσαι καθόλου παχιά, τι μας ζαλίζεις τόσον καιρό? Μια χαρά είσαι!

Θα σου στείλω κι εγώ φωτό!

Θέλω φωτό με το σορτσάκι!!Ή όλα ή τίποτα!!!

Καλημερα!!! τη Σεμίνα θα την κλεψει ο Κωσταντής χαχαχα

Λοιπόν όταν ήμασταν πιτσιρικια στο νηπιαγωγείοκαι στο δημοτικό με την κολλητη μου (Αθηνα να φανταστειτε μεναμε τοτε) λέγαμε ότι θα παντρευτουμε δύο αδερφια και θα μενουμε στο ιδιο σπίτι η μια πάνω, η άλλη κάτω και θα έχουμε την ίδια υπηρετρια.χαχαχα

Μετά μετακομίσαμε εμεις στο χωριο αλλά κρατησαμε επαφές. Στο γάμο μου η Χριστιαννα γνώρισε το Δημητρη (τον αδερφό του άντρα μου)και τώρα ετοιμάζονται να παντρευτουν.Πως τα φερνει η ζωή καμια φορα ,ε?

Ασχετο αλλα μου ρθε τώρα με αυτά που γράφατε κι είπα να σας το πω....

Τι άλλα νέα? Εγώ πίνω το καφεδάκι μου και ο Κωσταντής καταβρέχει την αυλή με το νεροπίστολο. Αυριο έχει μπανακι μανακι!!!!

Είδες Πένυ πώς γίνονται καμιά φορά τα πράγματα???

Άρα,δεν αποκλείεται κάποιες από εμάς να συμπεθεριάσουν!!!Εκεί να δείτε στολισμούς και προετοιμασίες!!

Τί τυχερή είσαι που έχεις αυλή...εμείς σε ένα μπαλκόνι καθόμαστε και το έχει γεμίσει η θεία μου με φυτά.Ζούγκλα το έχει κάνει.Δεν τολμάς να μείνεις πολλή ώρα,γιατί οι μέλισσες δεν γουστάρουν πολλά πολλά και ορμάνε!!

πενυ ετοιμασου!!!!θελω βιβλιο ευχων για τα 4α γενεθλια της μαρκελλας με το εξωφυλλο που εχεις κανει εδω http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/06/blog-post_09.html αλλα στη μεση να εχει κολλημενο ενα μεγαλο cupcake!!!αυτο θα ειναι το θεμα μας τελικα!!!!και θελω και προσκλητηρια cupcakes!!!τι λες? θα με αφησεις αφωνη παλι? μη βιαζεσαι, για 2 οκτωβριου ειναι, εγω ειμαι παλαβη και οργανωνομαι απο τωρα!!!! και εννοειται πως εισαστε ολες καλεσμενες μας!!!!στου ιωαννη δε σας ειπα γιατι δεν ετοιμασα τιποτα λογω ελλειψης χρονου (βλεπε γαμος-βαπτιση 2 μερες μετα). με πιτσες τη βγαλαμε, χαχαχα!!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Είδες Πένυ πώς γίνονται καμιά φορά τα πράγματα???

Άρα,δεν αποκλείεται κάποιες από εμάς να συμπεθεριάσουν!!!Εκεί να δείτε στολισμούς και προετοιμασίες!!

Φανταζεσαι????Πλακα θα έχει!! Εκει όντως θα είμαστε οι κακες πεθερες που θα τα ετοιμάζουμε όλα χωρις να πάρουμε τη γνώμη τους!!! Γιατί εκει εγώ δεν θα είμαι καθόλου διαλλακτική!!!χαχαχα

Τί τυχερή είσαι που έχεις αυλή...εμείς σε ένα μπαλκόνι καθόμαστε και το έχει γεμίσει η θεία μου με φυτά.Ζούγκλα το έχει κάνει.Δεν τολμάς να μείνεις πολλή ώρα,γιατί οι μέλισσες δεν γουστάρουν πολλά πολλά και ορμάνε!!

Καλα μην νομίζεις.Ωραιος ο κήπος αλλά θελει πολύ περιποιηση που δεν μου αρέσει καθόλου. Να φανταστεις ότι ο πατερας μου 2 φορές την εβδομαδα κάνει 2 ώρες για να κουρέψει το γκαζόν σε όλο το οικοπεδο. Τους έχω πει να βάλουμε σαν αυτό που έχουν στα 5χ5 το πλαστικό αλλα δεν θέλουν...Αν ήταν στα χέρια τα δικά μου ο κήπος μάλλον δεν θα υπήρχε...Καλά με τα ζωύφια έχουμε και εμεις θέμα...Χαμος γίνεται και από φιδάκια που αμολανε οι οικολόγοι κάθε καλοκαιρι..

Ja5zp3.png

D42op3.png

πενυ ετοιμασου!!!!θελω βιβλιο ευχων για τα 4α γενεθλια της μαρκελλας με το εξωφυλλο που εχεις κανει εδω http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/06/blog-post_09.html αλλα στη μεση να εχει κολλημενο ενα μεγαλο cupcake!!!αυτο θα ειναι το θεμα μας τελικα!!!!και θελω και προσκλητηρια cupcakes!!!τι λες? θα με αφησεις αφωνη παλι? μη βιαζεσαι, για 2 οκτωβριου ειναι, εγω ειμαι παλαβη και οργανωνομαι απο τωρα!!!! και εννοειται πως εισαστε ολες καλεσμενες μας!!!!στου ιωαννη δε σας ειπα γιατι δεν ετοιμασα τιποτα λογω ελλειψης χρονου (βλεπε γαμος-βαπτιση 2 μερες μετα). με πιτσες τη βγαλαμε, χαχαχα!!!!!

Α!!Ωραία!!! Θα αρχίσω το παιχνιδι πάλι!!!Ειναι φοβερό θέμα η μαγειρική.Μπορείς να κάνεις φοβερό στολισμο με πράγματα από την κουζίνα σου.

Ja5zp3.png

D42op3.png

τι κανετε κοριτσακια μου; ειμασταν με το μπαμπα μου ολο το πρωι. μας εψησε ψαρακια και φαγαμε. γυρισα μολις και ζεσταινομαι απιστευτα. αχ τι ωραια! ετοιμασιες για γενεθλια ακουω! η νυφη μου γιορταζει! Χριστινα λες με την ευκαιρια να δωσουνε κι ενα λογο τα παιδια; χαχαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...