Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Να και τα πρώτα ζευγαρώματα!!!Άντε,να ετοιμάζουμε και κανέναν γάμο σιγά σιγά!!

Νωρίς νωρίς μαζευτήκατε,χάλια πρέπει να περάσατε!!!!

Σάντυ,πήγες με το σορτσάκι ή το έχεις μόνο για τις εκκλησίες???:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μολις πριν απο 10 λεπτα μπηκα σπιτι η ταλαιπωρη! το τι τραβηξα δεν περιγραφεται! αργησε να ερθει η πεθερα μου γιατι βρηκε κινηση, παιρνουμε ταξι με το Νικο και βρισκουμε το λιμανι πηχτρα! ειχε σκασει καραβι. με τα πολλα φτανουμε στον ηλεκτρικο, ο οποιος μολις ειχε παθει βλαβη και πηγαινε μεχρι το Θησειο. απο εκει παιρνουμε αλλο ταξι για να μας παει επιτελους, στον αγιο Δημητριο! μ' αυτα και μ' αυτα αργησα μια ωρα και δεν εκατσα πολυ. παντως περασαμε πολυ ωραια. χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα τη Χριστινα απο κοντα και που ξαναειδα τη Σαντυ. γνωρισα και τα παιδακια της Χριστινας (το Γιωργακη τον ειχα ξαναδει στη βαφτιση). Η Μαρκελλα και ο Νικος τα ψιλοβρηκανε προς το τελος μεσα στο λεωφορειο και κανονισαμε με τη Χριστινα να τους παμε σινεμα στο cars2. ο δε Ιωαννης με αγαπησε και η Μαρκελλα τη Σαντυ. αυτα τα ολιγα. την επομενη φορα ειπαμε, ομως, χωρις παιδια. θα παμε για κανενα κρασακι, να το ευχαριστηθουμε και να τα πουμε με την ησυχια μας.

ασχετο, αλλα οι εκπτωσεις συνηθως αρχιζουν 15 Ιουλιου. δεν ξερω μηπως αλλαξει κατι φετος λογω κρισης.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

περασαμε παρα πολυ ωραια!!!!!ντρεπομαι να σας πω πως ξεχασα τις μπομπονιερες στο σπιτι!!!!!να δω τι αλλο θα ξεχασω!!!!!η σαντυ λοιπον κυνηγουσε το γιωργο και επαιζε με τη μαρκελλα και το νικο και εγω με την αννα πιναμε καφε!!!χαχαχαχχαχα!!!!!ειχαμε και τον ιωαννη να μας κανει παρεα!!!!δεν αργησε να εξελιχτει και το ειδυλλιο, η μαρκελλα μου δηλωσε πως θελει να παντρευτει το νικο!!!!

καλα για τις μπομπο ειπα να μην ανοιξω το στομα μου, αλλα δε μ' αφηνεις ν' αγιασω η γυναικα! οσο για το ειδυλλιο, σκαναρισε μου το τελευταιο Ε1 και Ε9 σας και περασετα μου μ' ενα mail.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Βρε καλώς τες!!!!Πρεπει να τα περασατε τελεια από αυτά που διαβάζω!!Εμενα τι μου παραγγειλατε????Με βάλατε να κάτσω σε ωραιο σημειο???χαχαχα

Εγώ μόλις ξεμπερδεψα με τα βατραχια. Πεθανα!!!! Εν τω μεταξύ μες στο χαμο το απογευμα είχα και επισκεψεις.Ποια????Την κορη της κουτσομπολας που είχε έρθει την προηγουμενη φορά.Η οποια έχει παρει τη χαρη της μαμας της στο τετραγωνο. Παει ρεζίλι έγινα!!!Η κουζίνα γεματη κεκακια ο Κωσταντης είχε φάει καρπουζι και κατω είχε κουκουτσια ο νεροχύτης γεματος χαλια!!!!Τελοσπαντων...

Μεχρι τώρα έπλενα, μαζευα, σφουγγαριζα το έκανα λαμπικος το σπιτι. Λετε να την πάρω να έρθει να κεράσω ποτο???χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Πένυ,σε ευχαριστώ,θα το μελετήσω και αν χρειαστεί,θα κάνω εγγραφή.

Αυτό που βλέπω έχει περιστρεφόμενους δίσκους,της AEG λέω,εγώ θέλω αυτό που χρησιμοποιούσε η κοπέλα που πήγαινα,αλλά δεν παίζει να την ρωτήσω.Ήταν μία κεφαλή που λείαινε το δέρμα,έπρεπε να την χρησιμοποιείς με προσοχή,για να μην κάνεις ζημιά και όχι συνέχεια στο ίδιο σημείο.Οι πιο πολλές χρησιμοποιούν ξυράφι,που μακροπρόθεσμα καταστρέφει το δέρμα,ενώ με τον τροχό είδα μεγάλη βελτίωση.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Χριστινάκι,στον ουρανό σε γύρευα,στην γη σε βρήκα!!!

Θα προσπαθήσω να βάλω λινκ,αν και δεν είμαι σίγουρη ότι είναι το σωστό προϊόν,αυτό θέλω να μου επιβεβαιώσεις.

Και αφήστε τα συμπεθεριάσματα...δεν έχουμε ανοίξει όλοι τα χαρτιά μας ακόμα!!!Μπορεί η Ελένη να παντρευτεί τον Γιώργο,η Ιωάννα τον Κωνσταντή και η κόρη μου(γιατί κόρη θα κάνω)τον Ιωάννη.Μην προτρέχετε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...