Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περιμενω απο στιγμη σε στιγμη τη πεθερα μου να επιστρεψει απο τη δουλεια για να παρκαρω την Ελενη. το δηλωσα οτι θα αργησω καλε κυρια. ειναι δικαιολογημενη η απουσια τη πρωτη ωρα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Χριστιιιιιιναααααα!Δεν γύρισες ακόμη?Μα καλά, που πήγες βόλτα,στη Χαλκιδική??

Σε περίμενα κι εγω να πιούμε καφε παρεούλα (ευτυχώς κοιμήθηκε νωρίς το παιδάκι μου)

Μεταξία τι έγινε με το μικρό σου?Σας είδε ο γιατρός τελικά?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εννια παρα κι ακομη να μαζευτείτε!Χμμμ μαλλον θα ζηλέψω τελικά!Είπα να κρατηθώ αλλά δεν γίνεται:)

Θα σας περιμένω να μου πείτε νεα!Θα φερω μια λεκάνη με ζεστό νεράκι κ αφρόλουτρο,θα βουτήξω τα ποδια μου κ θα κάνω και πεντικιουρ αγκαλια με το λαπτοπ!;)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Γύρισα!!!!Βλέπω ότι οι άλλες καλοπερνάνε,αλλιώς θα είχανε μαζευτεί!!

Πόπη,εγώ έκανα χτες μόνη μου πεντικιούρ.Μάλιστα,σκέφτομαι τώρα που θα έρθω εις τας Αθήνας,να αγοράσω και τον ειδικό τροχό.Βρήκα στο ίντερνετ ένα μαγαζί με τέτοια είδη και έχει και έναν με κάτι λιγότερο από 70 ευρώ.Βέβαια,οι επαγγελματικοί έχουν 300 και βάλε,αλλά και αυτός μια χαρά μου φαίνεται.

Αν υπολογίσεις ότι κάθε φορά έδινα 15 ευρώ για πεντικιούρ,η απόσβεση θα γίνει πάρα πολύ γρήγορα.

Όχι,κοίταξα στο google αρχικά και βρήκα τον ΔΑΦΝΗ,που τον είχαν αναφέρει και στο φόρουμ.Έχει διάφορες τιμές και έχει και έναν στα 65.

Εγώ θέλω αυτό το εργαλειάκι που τρίβει από κάτω τις φτέρνες και όλα τα σκληρά μέρη του ποδιού.Εσύ πόσο το είχες πάρει??

Βέβαια,έχει μαζί και άλλα εξαρτήματα για άλλες χρήσεις,αλλά εμένα αυτό με ενδιαφέρει.

χμμ αυτό που λες δεν το πήρα.Εγω ειχα παρει τζελ κ φουρνάκι για μόνιμο γαλλικό,λίμες και ένα σωρό συμπραγκαλάκια που χρειάζοταν για να γίνουν όμορφα...τώρα έτσι κάθονται κ με κοιτάζουν με απορία.

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Με τα νύχια των χεριών δεν ασχολούμαι πλέον,λόγω της μαμάς μου.Όταν πλένεις τα χέρια σου 100 φορές την ημέρα,τί να κρατήσει??

Αλλά αυτό το εργαλειάκι για τα πόδια,μια χαρά θα με βόλευε.

Γαλλικό μανικιούρ στα χέρια έκανα μόνη μου παλιότερα,με κάτι μικρές αυτοκόλλητες ταινίες και έβγαινε μια χαρά.Εσύ όμως το προχώρησες πολύ το πράγμα,βρε παιδί μου!!!Άκου φουρνάκι!!!

Δεν είναι δύσκολο να τα τοποθετείς μόνη σου??

Δεν ειναι απαραίτητο να βαζεις ψευτικο νυχι,απλά κάνεις γαλλικό στο φυσικό;)(οχι οτι δεν έβαλα κ τεχνητο...)Παντως θελουν προσοχή αυτά τα χημικά μην παθουμε καμια μόλυνση κλπ...

Καλα εσυ με τη μαμα σου όντως τι να το κανεις το μανικιουρ

Οσο για τις υπολοιπες....γκρρρρ που καλοπερνάτε!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

περασαμε παρα πολυ ωραια!!!!!ντρεπομαι να σας πω πως ξεχασα τις μπομπονιερες στο σπιτι!!!!!να δω τι αλλο θα ξεχασω!!!!!η σαντυ λοιπον κυνηγουσε το γιωργο και επαιζε με τη μαρκελλα και το νικο και εγω με την αννα πιναμε καφε!!!χαχαχαχχαχα!!!!!ειχαμε και τον ιωαννη να μας κανει παρεα!!!!δεν αργησε να εξελιχτει και το ειδυλλιο, η μαρκελλα μου δηλωσε πως θελει να παντρευτει το νικο!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...