Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και από μενα!!!!!! Σας διαβασα όλες (πάλι κατι θα μου χει ξεφύγει) και μπαινω και εγώ δυναμικά μιας και χτες δεν μπήκα καθολου. Και εγώ το ίδιο έχω να πω για τη Χριστινα. Μια κουκλα είναι!!! Τι λεει για κιλά κλπ!!! Της τα σουρα και ιδιαιτερως χαχαχα

Σημερα έχετε καφεδάκι ε????Ζηλευωωωωωω....

Τον Ιούλιο...που θα παει....

Εμενα να με βάλετε να κάτσω αναμεσα στη Χριστινα και την Πόπη χαχαχα

Χτες έπαθα μια νιλα...Με φωναξανε για σεμιναριο στη στατιστική για μια έρευνα υπολογιζα καμια ώρα και ήταν 3,5!!!!!!!Χωρις καφέ και ξενυχτισμενη την προηγουμενη.Δακρυζαν τα ματια μου απο το χασμουρητο που προσπαθούσα να μην δειξω κιολας!!!!Μετα πλακώθηκα να κανω ένα καρο δουλειες που έιχα στην Κορινθο και μαζευτηκα στις 2.30!!!Χαλια μαυρα.

Χτες βράδυ και σήμερα πάλευα με τα βατραχακια που βγήκαν γλυκες!!Αλλά έχω έναν ενδοιασμο και θέλω τη γνώμη σας.Λεω στο πάνω επίπεδο να μην βάλω κεκακια γιατί τα φοβάμαι στη μεταφορά και πρεπει να φτιαξω και ένα σκασμο και βαριεμαι.

Από την άλλη θέλω να το τυλιξω με ζελατίνα κα θα χαλάσουν τα κεκακια.Να βάλω αυτή τη σύνθεση ή παραπεμπει σε βάφτιση και είναι πολύ βαρύ και ασχετο?Τι λετε?

CIMG2244.jpg

CIMG2243.jpg

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ !

Καλώς την !

Δεν μπορείς να έχεις βάση δίπατη ???? Να πω την αλήθεια δεν μου πολυ-κολλάει το λουλουδικό πάνω-πάνω ... ας πουν και οι λοιπές την γνώμη τους... εγώ είμαι και η άσχετη της παρέας !

εγω το βρισκω πανεμορφο και ακρως καλοκαιρινο. νομιζω, ομως οτι θα του πηγαινε καλυτερα να εβαζες και στο πανω επιπεδο κεκακια. εσυ θα το δεις καλυτερα που θα το στησεις.

edit ξερεις τι δε μου πολυκολλαει εμενα; η βαση που ειναι σκουρα μπλε και πουα. θα ηθελα να ειναι ή γαλαζια πουα ή μονοχρωμη μπλε. μπορει αν γεμισει να φαινεται πιο ωραιο

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

[

Καλέ του δικού μου του ρίχνω 2,5 χρονάκια παρακαλώ και όλοι λένε ότι είναι μεγαλύτερος από εμένα !!!! :rolleyes:

Παιδί μου,οι άντρες είναι καταδικασμένοι να γερνάνε και εμείς να ξανανιώνουμε!!!

Πένυ,εμένα μου αρέσει και το λουλουδικό,έχεις μήπως τίποτα και σε καλοκαιρινό να το δούμε??

Τα κεκάκια να υποθέσω ότι θα τα βάλεις εκείνη την στιγμή επάνω,έτσι δεν είναι??Ή κατάλαβα λάθος και θα το μεταφέρεις τελειωμένο?

εγω το βρισκω πανεμορφο και ακρως καλοκαιρινο. νομιζω, ομως οτι θα του πηγαινε καλυτερα να εβαζες και στο πανω επιπεδο κεκακια. εσυ θα το δεις καλυτερα που θα το στησεις.

edit ξερεις τι δε μου πολυκολλαει εμενα; η βαση που ειναι σκουρα μπλε και πουα. θα ηθελα να ειναι ή γαλαζια πουα ή μονοχρωμη μπλε. μπορει αν γεμισει να φαινεται πιο ωραιο

Ξερεις τι γίνεται? Τα κεκακια αν θυμασαι είναι με τυρκουαζ σαντυγι και λαχανι τα υπολοιπα και το βαλα για να κανει αντιθεση και να ναι κατι ουδετερο πυ θα μπορει να το ξαναχρησιμοποιησει σε πάρτυ αγορίστικο.

Μεταξια οι βασεις έιναι ήδη κολλημενες και θα χαλασουν αν τις ξεκολλησω

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ,εμένα μου αρέσει και το λουλουδικό,έχεις μήπως τίποτα και σε καλοκαιρινό να το δούμε??

Τα κεκάκια να υποθέσω ότι θα τα βάλεις εκείνη την στιγμή επάνω,έτσι δεν είναι??Ή κατάλαβα λάθος και θα το μεταφέρεις τελειωμένο?

Εχω και σε καλοκαιρινό το σκεφτηκα και αυτό.Οντως θα τα βάλω τελευταια στιγμη και θα τα μεταφερω ετσι και τρεμει το φυλοκαρδι μου μην τα χαλασω στη διαδρομή!!!!

Θα επιστρεψω με φωτο....

Κατι σε βατράχι ήθελα αλλα δεν εχω ρε γαμωτο!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εχω και σε καλοκαιρινό το σκεφτηκα και αυτό.Οντως θα τα βάλω τελευταια στιγμη και θα τα μεταφερω ετσι και τρεμει το φυλοκαρδι μου μην τα χαλασω στη διαδρομή!!!!

Θα επιστρεψω με φωτο....

Κατι σε βατράχι ήθελα αλλα δεν εχω ρε γαμωτο!!!!

Δεν έχεις λίγη πράσινη τσόχα,να φτιάξεις ένα στα γρήγορα??

Διαφημίσεις

κοριτσάκια επειδή με απασχολεί το ρεβύθι,να σας ευχηθώ να τα περάσετε πολυ πολύ όμορφα και πιείτε και μια γουλιά καφεδάκι και για μας που σκάμε στο σπίτι...have fun!!:):)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Δεν έχεις λίγη πράσινη τσόχα,να φτιάξεις ένα στα γρήγορα??

Το "στα γρήγορα " μου άρεσε!!!!χαχαχα

Μου έφυγε ο κ@λος για να φτιαξω το πρώτο.Και ο δικος μου και του Παναγιώτη που κολλησε τους στύλους και μετραγε μια ώρα.Αν του πω κολλα κι άλλο θα με σκοτώσει!!!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Χριστινα και στη δευτερη φωτο... απλα θεα!

Καλά,πλάκα μου κάνεις??Ήταν μια αυτοφωτογράφηση της στιγμής και σας την έστειλα για να γελάσουμε λίγο!!!Από κοντά είμαι λιγότερο τρομαχτική!!αχαχαχαχαχα

Το "στα γρήγορα " μου άρεσε!!!!χαχαχα

Μου έφυγε ο κ@λος για να φτιαξω το πρώτο.Και ο δικος μου και του Παναγιώτη που κολλησε τους στύλους και μετραγε μια ώρα.Αν του πω κολλα κι άλλο θα με σκοτώσει!!!!!!

Καλέ,βατράχι από τσόχα είπα να κάνεις,για να το βάλεις επάνω.Σαν τις κουκουβάγιες που είχε φτιάξει η κοπέλα στο φόρουμ,θα τις θυμάσαι.

Εμένα μου αρέσει το μπλε πουά που έχεις.

Πάντως,να ξέρετε ότι και οι έτοιμες σιδερένιες βάσεις καμιά φορά μπατάρουν.Στην τελευταία βάφτιση που πήγα,η κοπέλα έκανε ζογκλερικά με τα προφιτερόλ,μάλλον κάτι,κάπου είχε ξεβιδωθεί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...