Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Χριστίνα,αν δεν με τρέχει η μικρή, τι λες να πιουμε μαζί τον καφε μας εδώ στις 6.30?(οι υπόλοιπες ζηλεύετε το ξέρω!:tongue::tongue:)

Α..καλημέρα!

Δεν νομίζω να ζηλέψουν και πάρα πολύ!!!

Εσύ ούτε τον Ιούλιο δεν θα μπορέσεις να έρθεις???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άννα και Μεταξία,σας την έστειλα!!!Ελπίζω να πήρατε υπογλώσσια πριν την δείτε!!!χαχαχα

Επίσης την έστειλα και στην Πόπη,χωρίς να το ξέρει.Τώρα θα βρω το mail που έχει η Πένυ στο blog της και μένει η Σάντυ.

Ελπίζω να μην σας ήρθε πολύ απότομο...χαχαχαχα

καλε μια κουκλα εισαι! και καθολου παχια, μας δουλευεις; ο Χαρης ειναι οντως σαν νυσταγμενος, εσυ πολυ ομορφη! αντε ρε φιλεναδα να σε δουμε κι απο κοντα! θα τη τυπωσω, αλλα θα κοψω το Χαρη. δεν επιτρεπονται αντρες στην αποψινη συναντηση. χαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Πανούκλα σκέτη είμαι!!!χαχαχα

Και μη νομίζεις,φοράω μαύρα και κρύβονται τα ξύγκια!!!

Είμασταν έτοιμοι να πάμε σε έναν γάμο,εδώ στην Θεσσαλονίκη και βαριόμασταν που ζούσαμε.Τα γάντια που πλένουμε τα πιάτα δεξιά στην φωτό,είναι εικαστική παρέμβαση της θείας μου!!!χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

καλε μια κουκλα εισαι! και καθολου παχια, μας δουλευεις; ...................QUOTE]

Χριστίνα,

Συμφωνώ απόλυτα με την Άννα. Συμπέρασμα: ΌΛΕΣ* μας έχουμε τον κάλο (αυτόν εννοώ με το "πάχος")...

Είσαι κούκλα - πολύ sweet face - μου αρέσει και το φόρεμα (παρεπιπτόντως) και θα σου έλεγα πως εάν κόψεις λίγο το μαλλί -κάτι ίσως σε ένα καρεδάκι ασύμμετρο- θα δείχνεις σούπερ ! Ο Χάρης θα φαίνεται μπαμπάς σου !!!! ουουουουουου ζήλεια !!! :tongue:

*Συγγνώμη όχι και "όλες"... ξέχασα τη Σάντυ που κυκλοφορεί με τα σορτς τσ τσ τσ τσ...

Ο Χάρης είναι και 5 μήνες μικρότερός μου,αλλά έχω καλό γονίδιο!!

Το φόρεμα το είδες επάνω μου από μπροστά,αν το δεις από το πλάι,διαγράφεται ο σκεμπές ωραιότατα!!

Η φωτό είναι παλιά,αλλά είμαστε ίδιοι με σήμερα.Το μαλλί είναι πάλι μακρύ,αλλά έχει μύτες,το έχω πάρει απόφαση,σήμερα το κόβω και αύριο μακραίνει,οπότε δεν ασχολούμαι πλέον.

Διαφημίσεις

Ο Χάρης είναι και 5 μήνες μικρότερός μου,αλλά έχω καλό γονίδιο!!

....QUOTE]

Καλέ του δικού μου του ρίχνω 2,5 χρονάκια παρακαλώ και όλοι λένε ότι είναι μεγαλύτερος από εμένα !!!! :rolleyes:

και έρχομαι να συμφωνήσω με τις υπόλοιπες.Μια κούκλα είσαι σοβαρά!Και είστε και ταιριαστό ζευγάρι!

(αν είχα λίιιιγο παραπάνω χιούμορ και άντεχα,θα σας έστελνα να γελάσετε φωτο μου με το...εξόγκωμα.Αλλά δεν το αντέχω περνάω απο καθρέφτες και κλαίω:()

sDmPp3.png

QVD3p2.png

........

(αν είχα λίιιιγο παραπάνω χιούμορ και άντεχα,θα σας έστελνα να γελάσετε φωτο μου με το...εξόγκωμα.Αλλά δεν το αντέχω περνάω απο καθρέφτες και κλαίω:()

Ρεβύθι μου,

Τί σου είπε ο γιατρός ? Τί είναι τελικά ? Ή μήπως τα έγραψες και τα έχασα εγώ ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...