Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημέρα !

Οι βραδυνές κοιμούνται... οι πρωϊνές κάνουν δουλειές ...

Μίλησα χθες με ΩΡΛ και μου είπε να τον ξαναπάρω σήμερα κατά τις 17:00-17:30... χμμμμ τα νεύρα μου... δεν θα μπορέσω να έρθω, άρα, με έχει stand-by... κλαψ... κι εγώ καθόμουν χθες το βράδυ και σιδέρωνα να μην αφήσω "πίσω" τις δουλειές...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δηλαδη αν τον παρεις το απογευμα μπορει να σου πει να το πας σημερα το παιδι;

Τί να σου πω βρε Άννα μου...

την περασμένη εβδομάδα πάλι έτσι μου είχει πει 17:00-17:30 τον έπαιρνα συνεχόμενα τηλ. - δεν απάνταγε- ώσπου τελικά μιλήσαμε κατά τις 18:30 και μου είπε να πάμε στο γραφείο στις 20:00... άβυσσος η ψυχή (και τα ωράρια να προσθέσω) του ΩΡΛ... :-( αλλά δεν μπορώ να το διακινδυνεύσω....

α ρε Μεταξια! και λιγο πριν ετοιμασα τις μπομπο σου κι ελεγα να δεις που θα ερθει στο τελος. τελοσπαντων, παρε εσυ τηλεφωνο κι αν σου πει για αλλη μερα, παρε τα παιδια κι ελα. ο θειος σου πως παει; εγχειρηστηκε;

εσυ οδηγεις; θες να παρεις τα παιδια και να ερθετε απο το σπιτι αυριο; εμεις ειμαστε κοντα. αντε να σου δωσω και τις μπομπο σου.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Από τον θείο ακόμη δεν έχω νεότερα - στην αναμονή. Έχει πέσει αρκετά ψυχολογικά πάντως. Ευτυχώς, η μαμά μου κρατάει "γερά" μέχρι στιγμής...

Αννούλα με συγκινείς !!! Οδηγώ βέβαια. Μήπως θα ήθελες να έρθεις εσύ με τα παιδιά σπίτι μας (να μην στο κάνουμε μπάχαλο φοβάμαι) ή να βρεθούμε από εβδομάδα ? Γιατί το Σάββατο είναι σκ..μέρα όλες οι δουλειές μαζί, ξέρεις, έχω να κάνω ένα σωρό - ο άντρας δουλεύει κλπ κλπ κλπ

Διαφημίσεις

και τι με νοιαζει να μου το κανετε μπαχαλο; νομιζεις μονοι μας δεν τα καταφερνουμε; εσας περιμεναμε; χαχα! αν ειναι να τα πουμε μεσοβδομαδα θα ειναι απογευμα, ετσι; εσυ που μενεις;

καλημερα Σαντυ. της εστειλα το δικο μου κινητο σε περιπτωση που τα καταφερει. μου εδωσε κι εκεινη το δικο της. ετοιμαζεσαι για το απογευμα; κοιτα μην ερθεις παλι με σορτσακι, οπως στη βαφτιση! χαχαχα!

Διαφημίσεις

Στις 6.30 θα κάνω και εγώ καφέ και θα τον πίνω στο μπαλκόνι.Γκρρρρρ....

Χριστίνα,αν δεν με τρέχει η μικρή, τι λες να πιουμε μαζί τον καφε μας εδώ στις 6.30?(οι υπόλοιπες ζηλεύετε το ξέρω!:tongue::tongue:)

Α..καλημέρα!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

και τι με νοιαζει να μου το κανετε μπαχαλο; νομιζεις μονοι μας δεν τα καταφερνουμε; εσας περιμεναμε; χαχα! αν ειναι να τα πουμε μεσοβδομαδα θα ειναι απογευμα, ετσι; εσυ που μενεις;

Εντάξει Άννα θα το κάνουμε έτσι τότε !

Ξαναμιλάμε από Δευτέρα. Καλλίπολη-Φρεαττύδα μένω κοντά είμαστε με το αυτ/το 10 λεπτά δρόμος είναι... :cool: ε εντάξει μπορεί με τα παιδιά μέσα να είναι και είκοσι, που λέει ο λόγος...

Καλημέρα,καλημέρα,καλημέρα!!!!

Τί κάνετε???

Μετά από μια δίωρη διακοπή ρεύματος,μπορώ επιτέλους να σας διαβάσω!!

Και σήμερα έγινε το απίστευτο...βρήκα μετά από πολύ καιρό το καλώδιο της μηχανής και έτσι μπορώ να σας στείλω φωτό μου με τον Χάρη,να γελάσετε και λίγο με τα χάλια μου!!Φορτίζω τις μπαταρίες και ελπίζω να τα καταφέρω!!Όποια ενδιαφέρεται,ας μου στείλει με πμ το mail της.:P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...