Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Εγώ μετά την Τρίτη χοριακη κόλλησα κοβιντ, οπότε πέρασαν 12 μέρες μέχρι να πάω και να σου πω την αλήθεια τα ειδα όλα με την μια, σάκο,έμβρυο, καρδιά να χτυπάει και από τότε νιώθω τόσο ήρεμη.. με βοήθησε αυτή η αναμονή..  να διαχειριστώ το άγχος μου! Όλα καλά θα πανε.. 

3 ώρες πρίν, Christi 85 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα 

Χτες έκανα την ωοληψια και πήραμε 15 ωάρια.σημεαρα μας πήραν οι εμβρυολογοι και μας είπαν ότι γονιμοποιηθηκαν τα 8 και τώρα περιμένουμε να μάθουμε πόσα αναπτύχθηκαν...νομίζω ότι είναι λίγα τα 8 ή είναι η ιδέα μου;;;πόσα μπορεί να συνεχίσουν;;;

Τα 8 ειναι υπέροχα..  καλή επιτυχια!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για την ανταπόκριση... δυστυχώς, αυτό που καταλαβαίνω είναι πως όλοι το έχουμε στα σπίτια μας ... κουράγιο. Ο Θεός είναι μεγάλος. Μάλλον κάτι υπάρχει και στο 2ο νεφρό είπε σήμερα ο ουρολόγος. Έχει μπει στη λίστα για εξαιρετικά επείγον χειρουργείο.

Σήμερα θα μιλήσω με ΩΡΛ για το ραντεβού και θα σας πω για

αύριο...

Φιλάκια.

Χριστίνα,

Πολύ λυπήθηκα καμάρι μου για τον αδερφό σου. Συγγνώμη εάν σου "εξυσα" πληγές -- δεν το ήξερα--

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

6:30 εχουμε πει, αλλα που ακριβως δεν εχουμε πει. κανονιστε οι υπολοιπες κι εγω θα σας βρω στον παιδοτοπο γιατι θ' αργησω λιγο μεχρι να ερθει η πεθερα μου να παρει την Ελενη.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

δε χρειαζομαστε beaute, ειμαστε απο μονες μας κουκλες!!!χααχχαχαχαχαχ!!!!!

Δεν υπάρχει αμφιβολία επ'αυτού,αλλά και μια μάσκα μια στο τόσο δεν βλάπτει,εεεε????(Για μένα τα λέω,που τώρα τελευταία βαριέμαι να κουνηθώ...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...