Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

Εγώ 3 έκανα και μετά πήγα για υπέρηχο. Αφού όμως δεν σου ζήτησε άλλη δεν χρειάζεται να κάνεις. Όπως νιώθεις εσύ. Μην αγχώνεσαι. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα

Συγγνώμη που δεν έχω γράψει αλλά είμαι πολύ χάλια... μάθαμε χθες το βράδυ πως ο αδερφός της μαμάς μου έχει καρκίνο και πρέπει να μπει χειρουργείο αύριο κιόλας... αλλιώς φοβούνται πως θα σπάσουν οι κύστες... σήμερα το πρωί έφυγε η μητέρα μου με την θεία μου να πάνε να τον ενημερώσουν μπας και τον πείσουν για την εγχείρηση ... έμενε στο εξοχικό μας στο Ξυλόκαστρο από τότε που πέθανε ο πατέρας μου... δεν ξέρω τί να πω. Θέλω να σκέφτομαι αισιόδοξα αλλά δεν μπορώ. Τον έχω σαν 2ο πατέρα μου.. Αυτός ο κ...καρκίνος μας έχει ρημάξει. Πρώτα ο μπαμπάς μου, τώρα αυτό... πάει... θα αρρωστήσει και η μάνα μου στο τέλος που έχει μείνει μισή και τρελλαίνομαι και μόνο στην ιδέα αν πάθει κάτι πώς θα την κοιτάξω με 2 μωρά ????

Όλα τα άσχημα γυρίζουν στο κεφάλι μου από χθες το απόγευμα...

Συγγνώμη αν σας "μαύρισα"... δεν είμαι καθόλου καλά και περιμένω νέα τους...

τι να πω βρε κοριτσακι; μακαρι να πανε ολα καλα! εχουμε κι εμεις βαρυ ιστορικο στην οικογενεια. η γιαγια μου πηγε απο τη παλιοαρρωστια στα 49 της! ημουν 5,5 χρονων κι ακομα τη θυμαμαι και κλαιω. τον ειχε στο στηθος και η μαμα μου στα 40 της το προλαβε ευτυχως στην αρχη, στον τραχηλο. γραψε μας αν θες αυριο πως πηγε η εγχειρηση. με το αυτακι του παιδιου τι εγινε;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέραααααααα!!!

Πώς είστε όλες σήμερα???

Μεταξία,εύχομαι να πάνε όλα καλά...έχω και εγώ ιστορικό στην οικογένεια,όχι παίξε γέλασε...όταν το ακούει κάποιος καινούριος γιατρός που τυχαίνει να πάω,του φεύγει η περούκα...όμως υπάρχουν και πολλοί που το πολέμησαν και τα κατάφεραν και εύχομαι αυτό να συμβεί και σε εσάς.Να μας κρατάς ενήμερες.

Γεια σας κοριτσακια μου. Τι κάνετε? Μεταξία μου μακαρι να το ξεπεράσει ο θειος σου και πάνω απ ολα μακαρι να βρει τη δύναμη να αντέξει όλα αυτά τα μαρτυρια που θα περάσει. Τα ξέρω δυστηχώς και εγώ από πρώτο χέρι μιας και πριν από δύο χρόνια χασαμε τον θειο μου από αυτή την κωλο αρρωστια μετα από ένα χρόνο γεματο πόνο και πολύ μεγάλη ταλαιπωρία.Ενα χρόνο μετά χασαμε και τον παππου μου από τη στενοχώρια του...

Ja5zp3.png

D42op3.png

μεταξια μου ευχομαι να πανε ολα καλα για το θειο σου...οτι κι αν συμβει ομως θα πρεπει να το αντιμετωπισεις με δυναμη για τα παιδακια σου...αδερφο 24 χρονων εχασα κι ομως κανω τον καραγκιοζη για τα μωρα μου.

ανυπομονω για την παρασκευη!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια! τι μου κανετε; ανυπομονω για αυριο. θα περασουμε τελεια! μακαρι να μπορεσει να ερθει και η Μεταξια. ευχομαι να παει καλα και η επεμβαση του θειου της. σας φιλω για την ωρα, παω να ξεβρομισω το σπιτι μου.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

καλημέρα!

Χθες η μικρή ξύπνησε τη νύχτα και μας ταλαιπώρησ εγια τρεις(!) ώρες μεχρι να ξανακοιμηθεί.Συν τον πονοκέφαλο απο το πρήξιμο που έχω...ε,τι να σας πω!Σήμερα είμαι κουνουπίδι!Επιασα απο το πρωι σκουπισμα,σφουγγάρισμα μαζί με το μωρό που ουρλιάζει...αχ,δεν με παει αυτες τις μερες!

Μεταξια μου τι νεα?Ελπίζω να ειναι όλα κάπως καλύτερα σήμερα...

Πως ζηλεύω που θα βρεθείτε!(αν και ετσι όπως είναι το ματι μου και να μπορούσα δεν θα ερχόμουν μη σας τρομάξω:()

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...