Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

Εγώ 3 έκανα και μετά πήγα για υπέρηχο. Αφού όμως δεν σου ζήτησε άλλη δεν χρειάζεται να κάνεις. Όπως νιώθεις εσύ. Μην αγχώνεσαι. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kι από μένα ισχύει! Θα με συνοδεύσει ο υιός μου! Ελπίζω μόνο να κάτσει φρόνιμος! Οπότε περιμένουμε να μας πει κι η Μεταξία αν τυχόν έχει ραντεβού με το γιατρό.

Άννα κατάφερα και σε ψήφισα! Καλά μαγειρέματα!

EkcAp3.png

Καλησπέρα σας και καληνύχτα σας!!! Λιγο πριν μου τελειώσει η μπαταρια μπηκα να σας γράψω στα πεταχτα. Σημερα έιπα πως δεν θα μεινω ξύπνια μετά τις 11 και θα το κανω!!! Αλλιώς αυριο δεν θα μαι απλα ένα φυτο αλλα θα θέλω και ποτισμα!!!Προβλέπεται παρτακι αποψε???????

Καλη συνεχεια κοριτσάκια μου!!! Good night!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ποπη εχω αρχισει να ανησυχω. παντως αν χαθει το δεμα θα σου τα ξαναστειλω, μη στεναχωριεσαι.

Κυρία,κυρία,η Πόπη λέει ψέματα,γιατί θέλει να πάρει και άλλες μπομπο!!!

χαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγω δεν αγχωνομαι γιατί δεν έφερε γενικά γράμματα...απλά ανυπομονώ!!!Εν τω μεταξύ,δεν σας είπα είμαι χαλιααααα.

Απο το Σάββατο ένιωθα εναν ερεθισμό κάτω απο το φρύδι και φούσκωσε-φούσκωσε και σήμερα ξύπνησα σαν τον Ροκι(ετσι με είπε ο άντρας μου!)Σαν να έφαγα μπουνιααααα!Τα νευράκια μουυυυυ:(:(:(

Πήγα στο δερματολόγο και μου είπε οτι έχω ενα μικρόβιο(δεν θυμάμαι πως το είπε)ευτυχώς όχι κολλητικό για το παιδί φοβήθηκα κυρίως και πήρα αντιβίωση και μια κρέμα.Αλλά το πρήξιμο ΝΑ με το συμπάθειο...και έχει ο άντρας μου σήμερα κ αύριο ρεπο και ενω ήθελα να πάμε για ψώνια,τώρα ούτε στο μπαλκόνι δεν βγαίνω.Στεναχωρήθηκα τοσο πολύ:(

μα λες και με μουντζωσαν τον τελευταίο καιρό..όλα ανάποδα πάνε!

Αχ συγνώμη πάλι γκρινιάζω αλλά τα κρατούσα και δεν άντεξα!

Αυτό το έπαθε και η μαμά μιας φίλης μου και της έτυχε δυο μέρες πριν την βάφτιση του εγγονού της.Δεν ήθελε να βγει με τίποτα φωτογραφίες και όταν την κατάφεραν,ήταν συνέχεια με τα γυαλιά.Αλλά δεν βρήκαν από τί το κόλλησε το μικρόβιο,εσένα σου είπανε??

Καλημέεεερα!

Ωχ Χριστίνα με κατάλαβες!Τσάκωσα τη μπομπο και θέλω κι άλληηηη!

Αχ μωρε μακάρι να έρθει σήμερα να τη χαρώ κι εγώ!

Το μικρόβιο μπορεί να το πήρα απο οπουδήποτε και με ρώτησε αν είχα καταροή τελευταία γιατί λεει ετσι κολλάει πιο εύκολα.

Εγω βεβαια δεν είχα αλλά τι να πω...

Σήμερα πάλι χάλια είμαι...:(

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Aννουλα μου η ταχυδρόμος μόλις μου'φερε το φάκελό σου...είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!Χωρίς υπερβολή...πωπω και τα μαντηλάκια όντως μοσχομυρίζουν.Τα δε μαρτυρικά θα τα βάλω κι εγω σε βραχιόλι ή στο λαιμό και το ένα θα το φοράω φυλαχτό στο Ιωαννάκι.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!!!Χρυσή ζωη να έχει το αγγελάκι σου!:)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καλημερα. χαιρομαι που εφτασαν σε ολες σας σωα κι αβλαβη τα πακετα σας! Σαντυ, δυστυχως, τη κουζινα δεν θα τη κερδισω. ειδα οτι ο πρωτος εχει 41 ψηφους κι εγω 9! σας ευχαριστω πολυ παντως για τις ψηφους σας! παντως τα φιλετακια θα σας τα κανω οπως και να εχει!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

τι ζεστη ειναι αυτη! πηγα στη λαϊκη για δυο πραγματα με τα παιδια και δεν μπορω να παρω τα ποδια μου τωρα. ευτυχως εχω να κανω τη μακαροναδα με τη ροκα που ειναι πολυ γρηγορη. τα υπολοιπα το απογευμα.

Διαφημίσεις

εγω δήλωσα οτι κανω αποχή απο τη μαγειρική(που δεν τη μπορώ καθόλου)μέχρι να έρθει η πεθερά μου!οπότε ψητό κοτοπουλάκι σήμερα γιαμ γιαμ!

Ξεσκόνισα λιγάκι και στόλισα τα αγγελάκια της Αννας,αχ πολύ μου άρεσαν!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Καλέ πώς τα κατάφερες στη λαϊκή με 2 παιδιά?

α! πρεπει να μας δεις. η ελενη στο μαρσιπο, στο ενα χερι το Νικο και στο αλλο το καροτσι.

Ξεσκόνισα λιγάκι και στόλισα τα αγγελάκια της Αννας,αχ πολύ μου άρεσαν!

εγω ακομη δεν τα εχω στολισει! λεω κατευθειαν στο καινουργιο σπιτι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...