Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

2 χοριακες εκανα εγω. Αλλα η δευτερη ηταν πανω απο 1500 και ηταν τριπλασιασμος. Οποτε πηγα μετα απο 3 μερες κατευθειαν για υπερηχο.

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

ειμαι πολυ χαρουμενη! μιλησα με μια απο τις μεταφορικες που ζητησα προσφορα και μου ειπαν γυρω στα 600 ευρω για να τα κανουν ολα αυτοι! δηλαδη θα δωσω 100 ευρω παραπανω και δεν θα κουνισω το δαχτυλακι μου! γιουπι!

Εννοείς ότι με 600 ευρώ θα έρθουν να τα τυλίξουν, να πακετάρουν να τα μεταφέρουν και να στα τοποθετήσουν ????

Εμείς πριν 4 χρόνια από Νέα Ιωνία για Πειραιά είχαμε δώσει ένα χιλιάρικο αν θυμάμαι καλά...και είχαν φέρει και κάτι κούτες μεγάλες ορθογώνιες που είχαν μέσα ράβδο κι εκεί κρέμαγες απευθείας τα ρούχα.

Πού πάτε με το καλό ???? (ερωτήσεις άσχετες ξέρω)...

Κι ευχαριστώ για το πμ !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ακριβως αυτο! το μονο που δεν διευκρινιστηκε ειναι αν θα μου βαλουν στη θεση τους και τα ψιλοπραγματα. παντως σιγουρα θα ερθουν με ανυψωτικο, θα αμπαλαρουν ολο το σπιτι και θα μου στησουν τα επιπλα στο καινουργιο. παμε στη Χαραυγη. ειναι στο Κερατσινι εκει που ειναι και το εργοσατσιο της ΔΕΗ και τα γαριδαδικα αν εχεις ακουστα. ειναι 5 λεπτα με το αυτοκινητο απο εδω.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

να εισαι καλα! μακαρι να κερδισω και τη κουζινα, να γλιτωσω και το χιλιαρικο κι απο κει, αλλα δεν το βλεπω. χρειαζομαι καμμια 20αρια ψηφους ακομα τουλαχιστον. μπουχουχου!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Πρωϊνές όλες σήμερα βλέπω!!!

Εγώ αφού μίλησα καμιά ώρα με την Άννα μας στο τηλ,αξιώθηκα να πάρω τα πόδια μου και να πάω στην τράπεζα στις 13.30,έχοντας κάνει και μια στάση κάτω στην είσοδο,για να παίξω με ένα μωράκι.3 πληρωμές έγιναν, άλλες 2 και καθαρίσαμε με τα έκτακτα αυτού του μήνα.Σε λίγο θα είμαι εντελώς ταπί,αλλά...καλή καρδιά και όλα τα άλλα γίνονται!!!;);)

καλησπέρα:)

Η ταχυδρόμος μας πάλι δεν ήρθε....γκρρρ θελω και εγω αγγελο-μπομπο!

Ευτυχώς που δεν έχει την όραση του Superman,γιατί αν έβλεπε τί έχει μέσα ο φάκελος,θα τον κρατούσε για τον εαυτό της,να είσαι σίγουρη!!!χαχαχα

Εγω δεν αγχωνομαι γιατί δεν έφερε γενικά γράμματα...απλά ανυπομονώ!!!Εν τω μεταξύ,δεν σας είπα είμαι χαλιααααα.

Απο το Σάββατο ένιωθα εναν ερεθισμό κάτω απο το φρύδι και φούσκωσε-φούσκωσε και σήμερα ξύπνησα σαν τον Ροκι(ετσι με είπε ο άντρας μου!)Σαν να έφαγα μπουνιααααα!Τα νευράκια μουυυυυ:(:(:(

Πήγα στο δερματολόγο και μου είπε οτι έχω ενα μικρόβιο(δεν θυμάμαι πως το είπε)ευτυχώς όχι κολλητικό για το παιδί φοβήθηκα κυρίως και πήρα αντιβίωση και μια κρέμα.Αλλά το πρήξιμο ΝΑ με το συμπάθειο...και έχει ο άντρας μου σήμερα κ αύριο ρεπο και ενω ήθελα να πάμε για ψώνια,τώρα ούτε στο μπαλκόνι δεν βγαίνω.Στεναχωρήθηκα τοσο πολύ:(

μα λες και με μουντζωσαν τον τελευταίο καιρό..όλα ανάποδα πάνε!

Αχ συγνώμη πάλι γκρινιάζω αλλά τα κρατούσα και δεν άντεξα!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Βρε νιώθω σαν σκ@τουλα σου λεω...μου'φυγε η όρεξη για βόλτες:(αχ,που πήγα στο γιατρό και έκανα αυτό που κοροιδεύω.Μέσα στο ιατρείο με το γυαλί ηλίου εγώ!Θα με περάσαν για ψωνάρα αχαχαχ!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Πηγα να κοιμηθώ και εγώ η κακομοιρα το μεσημερι και ο Κωσταντης είχε τρελα κεφια.

Αποτελεσμα: Ο Κωσταντης κοιμηθηκε τελικα αφου ξαγρυπνησε εμενα.Και εγώ με πονοκεφαλο...

Πηρα να ακυρώσω το ραντεβου με τον γιατρό και μου έκλεινε ραντεβου για 13 Ιουλιου!!Τελικα δεν το έκλεισα και αυριο θα επιστρατευσω τα μεγαλα μεσα, τη μανα μου να βρει τις φίλες της να μου κλεισουν ραντεβου. Μετά απο 2 μηνες να το κανω τι να με κοιτάξει.Μηπως να το αφήσω να με κοιταξει μια και καλή αν ξαναμεινω εγκυος?Και μου λεει η μανταμ επρεπε να το είχατε κλεισει νωριτερα το ραντεβου.Ποσο νωριτερα της λεω απο 2 μερες μετα την αποβολη?????ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...