Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

Εγώ 3 έκανα και μετά πήγα για υπέρηχο. Αφού όμως δεν σου ζήτησε άλλη δεν χρειάζεται να κάνεις. Όπως νιώθεις εσύ. Μην αγχώνεσαι. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Άννα πακέτο διαβάζω... θες μάνα μου να σου φέρνω τα χαπάκια με τις χούφτες ??? Πλάκα κάνω μπας κι ευθυμήσεις...

Και ναι είναι πονεμένο θέμα αυτό του ωραρίου των συζύγων (μας)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον κορίτσια ή θα φάω ή θα πάω για ύπνο να ξεχασω την πεινα μου....Επιλεγω το δευτερο γιατί και θα φαω και αυριο δεν θα ξυπναω και θα μαι σαν φυτό όλη μερα. Φιλακια κοριτσακια μου!!!

Καληνύχτααααααα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον κορίτσια ή θα φάω ή θα πάω για ύπνο να ξεχασω την πεινα μου....Επιλεγω το δευτερο γιατί και θα φαω και αυριο δεν θα ξυπναω και θα μαι σαν φυτό όλη μερα. Φιλακια κοριτσακια μου!!!

Καληνύχτααααααα

Καληνύχτα!!!Αλλά...αφού το ξέρεις ότι τελικά κάτι θα τσιμπήσεις πριν πας για ύπνο,γιατί προσπαθείς να αντισταθείς??:tongue:

Διαφημίσεις

ειναι ενας διαγωνισμος για μια κουζινα.

και τί κουζίνα !!! έχει να φτιάξει εκεί η Αννούλα χοιρινά φιλετάκια με φιλαδέλφεια σβησμένα με κρασί και κρέμα γάλακτος... γιαμ γιαμ -εμ έτσι είναι : ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται- !!!!!:tongue:

Με καφέ θα την βγάλουμε βρε Χριστίνα ? Ένα ποτηράκι κρασί τίποτις δεν έχει το μαγαζί ???

Λοιπόν... κάνω κι εγώ το τσιγάρο και πάω για νανι... να δω πώς θα σηκωθώ !!!!

Θα έβγαζα και κρασί και ούζα και μεζέδες,αλλά βλέπω ότι αποχωρείτε όλες.

Οπότε...καληνύχτα και από μένα!!!

Αυτά τα φιλετάκια τα βλέπω στον ύπνο μου....;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...