Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Αν δεν έχεις άτομα για βοήθεια, καλύτερα να φέρεις συνεργείο για το λύσε-δέσε των επίπλων!

μωρε εχω ακουσει κατι τρελλες τιμες, πανω απο 1000αρικο και δεν εχω να διαθεσω τοσα.

Αχ πικρή ιστορία τελικα τα ωραρια των αντρών μας....Και εμενα εδώ και 3 χρόνια που ξεκινησε να φτιαχνει αυτό το μηχανημα ερχεται τρωει ,ξαναφευγει και γυρίζει βραδυ!!!Ουτε Σ/Κ ουτε τίποτα. Να χεσω και τα επιπλέον λεφτα αν δεν μπορείς να τα χαρεις....Τρεχεις τρεχεις τρεχεις για λεφτά και τελικά ξεχνας να ζεις.Τσαντίστηκα και εγω....

Ποτε μετακομιζεις Αννα? Ξεκινα να πακετάρεις από τώρα!!!!

αυτο ξαναπεστο! εγω θελω να βλεπω τον αντρα μου και τα παιδια μου το πατερα τους. η μικρη παει καθε τρεις και λιγο πισω απο τη πορτα και λεει "μπαμπα". για "μαμα" δεν το συζηταμε, γραμμενη τελειως! μετακομιζω 1η Αυγουστου

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν μπορούσες να μεταφέρεις μόνη σου όλα τα ψιλά,που θα είναι σίγουρα πολλά και να έφερνες τον μεταφορέα μόνο για τα βαριά έπιπλα?

Ο Χάρης βοήθησε σε μια τέτοια μετακόμιση την προηγούμενη εβδομάδα και στο τέλος οι μεταφορείς ζήτησαν 400 ευρώ για τα υπόλοιπα και δεν ήτανε και λίγα αυτά που είχαν να κουβαλήσουν.Τα παιδιά γλύτωσαν όμως αρκετά χρήματα.

Πάντα υπάρχει ένας καλός φίλος να βοηθήσει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ναι βρε παιδί μου, χανουν τις καλύτερες στιγμες των παιδιών τους οι κακομοιροι. Τι να το κανεις μετα? Αφού όσα και αν έχουμε δεν φτανουν ποτε!!!

Πολλά λεφτα Αννα όντως.....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

μωρε Πενυ, τι ειναι αυτο το μηχανημα που παλευει ο αντρας σου; θα μας βγαλει απο την οικονομικη κριση; χαχα!

Στην περιοχη μας η μεταφορά των σταφυλιων γίνεται με τελαρα.Ο αντρας μου έχει φτιαξει λοιπον ένα μηχανημα που ειναι πάνω σε φορτηγό κομπλαρισμενο που πλενει τα τελαρα. Ειναι μετακινουμενο που σημαινει ότι μπορεί να πάει και στα οινοποιεια που εδώ γίνεται χαμος και μπορει να πλυνει και τελαρα σε άλλες παραγωγες (πχ πορτοκαλια, μηλα κλπ) Στην ευρύτερη περιοχή χρησιμοποιούνται πολύ τα τελάρα και ειναι μανικι το πλυσιμο τους.

Στην όλη υπόθεση το μονο που ήταν έτοιμο ήταν το φορτηγό....

Ja5zp3.png

D42op3.png

κατι τετοια ποσα εχω ακουσει. θα δω τωρα τι θα μου απαντησουν. τουλαχιστον, αυτο που λεει η Χριστινα, να ασχοληθουν με τα επιπλα και τα ψιλα δεν με νοιαζουν. εχω ενα μηνα και μπροστα μου.

Στην περιοχη μας η μεταφορά των σταφυλιων γίνεται με τελαρα.Ο αντρας μου έχει φτιαξει λοιπον ένα μηχανημα που ειναι πάνω σε φορτηγό κομπλαρισμενο που πλενει τα τελαρα. Ειναι μετακινουμενο που σημαινει ότι μπορεί να πάει και στα οινοποιεια που εδώ γίνεται χαμος και μπορει να πλυνει και τελαρα σε άλλες παραγωγες (πχ πορτοκαλια, μηλα κλπ) Στην ευρύτερη περιοχή χρησιμοποιούνται πολύ τα τελάρα και ειναι μανικι το πλυσιμο τους.

Στην όλη υπόθεση το μονο που ήταν έτοιμο ήταν το φορτηγό....

εχεις παντρευτει... "a beautiful mind"!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...