Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Ποπη εσυ δεν παρελαβες τις μπομπο; τα αλλα δυο κοριτσια τις παρελαβαν σημερα που ειναι και πιο μακρια. λες να ανησυχησω;

Μην ανησυχείς.Στις μακρινές αποστάσεις είναι γρήγοροι,στις κοντινές το χάνουν λίγο το παιχνίδι!Δεν θα ξεχάσω ποτέ κάποια Χριστούγεννα που μου έστειλε κάρτα με το ταχυδρομείο μια φίλη μου και ήρθε μετά από 15 μέρες.

Λεπτομέρεια:μένει 10 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μου!!!:rolleyes:

Αν έβγαζε ποδια η κάρτα,πιο γρήγορα θα είχε έρθει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

μ' αυτο που εγινε με τη δουλεια του Παναγιωτη. και δεν ειναι μονο η μετακομιση. ειναι κι οτι σαλταρω ολη μερα μονη μου με δυο παιδια. και καλα ο Νικος ειναι μεγαλος και συνεννοουμαι. η μικρη, ομως, μου εχει αρχισει κατι τσιριδες και κατι πεισματα με το παραμικρο κι εγω πρεπει να κανω το γκουρου.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

κι εμενα ηρθε ο αντρας μου το απογευμα και μου εσκασε το παραμυθι οτι τον χωσανε να δουλευει 6 μερες την εβδομαδα 12ωρο μεχρι και το Σεμπτεμβρη! καθε Δευτερα θα παιρνει ρεπο μονο. οποτε ποιος θα φαει το παλουκι της μετακομισης με δυο παιδια; συγχαρητηρια κερδισατε! οντως η σωστη απαντηση ειναι η Αννουλα! Ποπη εσυ δεν παρελαβες τις μπομπο; τα αλλα δυο κοριτσια τις παρελαβαν σημερα που ειναι και πιο μακρια. λες να ανησυχησω;

αυτα ειναι τα ωραια μας!

Διαφημίσεις

γιαγια εχουμε μια διαθεσιμη, τη πεθερα μου, καθε σ/κ γιατι τις αλλες μερες δουλευει. η μαμα μου εχει τη δικη της μετακομιση κι εχει πελαγωσει. μετα απο 35 χρονια σ' αυτο το σπιτι, πρεπει να φυγει απο ενα σπιτι 120τμ να παει σ' ενα 60τμ.

Χριστινακι δυστυχως δεν μπορει να φευγει νωριτερα, γιατι κραταει μονος του το μαγαζι. ελπιζω να γινει κανενα θαυμα και να μου πουνε κανενα λογικο ποσο απο αυτες τις εταιρειες που ζητησα προσφορα. Σαντυ κουραγιο! σε νιωθω!

Αχ πικρή ιστορία τελικα τα ωραρια των αντρών μας....Και εμενα εδώ και 3 χρόνια που ξεκινησε να φτιαχνει αυτό το μηχανημα ερχεται τρωει ,ξαναφευγει και γυρίζει βραδυ!!!Ουτε Σ/Κ ουτε τίποτα. Να χεσω και τα επιπλέον λεφτα αν δεν μπορείς να τα χαρεις....Τρεχεις τρεχεις τρεχεις για λεφτά και τελικά ξεχνας να ζεις.Τσαντίστηκα και εγω....

Ποτε μετακομιζεις Αννα? Ξεκινα να πακετάρεις από τώρα!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...