Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!! Δεν ξυπνήσατε ακομα?????Βλέπω το κάψατε χτες βραδυ!!!!!

Μεταξία μου περαστικά στα μικρούλια σου. Μα απο πάνω τους να είσαι όλη την ώρα την πατάτα θα την κάνουν δεν υπάρχει περίπτωση.Μακαρι να μην είναι τιποτα...

Τι ωραια συζήτηση πιασατε χτες βράδυ και την έχασα.Εφτιαξα και εγώ απο φύλλο αλουμινιου μια φράουλα (τι αλλο) προχτες.Πηγα όμως να την βάψε με ακρυλικά χρώματα και βγήκε χαλια.Ενα μουντο πράγμα με βουρτσιες από το πινέλο πανω...χαλια χαλια.Μα με τι τις βάφουν και φαίνονται τοσο ωραιες και γυαλιστερες? Κατα τ αλλα σφαχτηκα με το αλουμινιο αν και κοπηκε καλα με απλό ψαλιδι.Βεβαια το φύλλο αλουμινιου τότε που το είχα παρει (πριν κανα χρόνο) εκανε 2,5? το φυλλο.Πανακριβο!!!

Το Σαββατο έχουμε τα γενεθλια του ανιψιου μου.Σκεφτηκα να του φτιάξω μια τρίπατη βάση για cupcakes και πάνω να του βάλω cupcakes με βατραχακια και καλα μεσα σε λίμνη. Αυτά εδώ

http://4.bp.blogspot.com/-07m9fqQjQM4/TfBPzH49suI/AAAAAAAABjU/aGc3WEsQvZM/s1600/fondant-cupcake-toppers-sock-monkey-cake-frong-prince.jpg

Τελεια δεν είναι?????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλή εβδομάδα σε όλες!!!Τί κάνετε κορίτσια μου???

Μεταξία,περαστικά σας.Ελπίζω να μην δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα και να τελειώνετε γρήγορα και με αυτό.

Πένυ,τα βατραχάκια είναι τέλεια!!!Θα κάνεις και αυτά τα χόρτα?Πώς θα σταθούν??

Οι κατασκευές με αλουμίνιο δεν είναι τίποτα το δύσκολο,απλά πρέπει να του πάρεις τον αέρα.Και αν έχεις πολλά άτομα,καταλήγει στο τέλος βαρετό να κόβεις συνέχεια το ίδιο σχέδιο(βέβαια,αν έχεις διαφορετικά σχέδια,θα στα πάρουν όλα και δεν λέει).Θέλει προσοχή γιατί κόβει άσχημα,γι'αυτό το τρίβουμε με γυαλόχαρτο,για να μην καταλήξουν όλοι με ματωμένα χέρια μετά την βάφτιση!!χαχαχα

Η αγορά του σε φύλλα δεν συμφέρει με τίποτα,αλλά κάπου στο φόρουμ υπήρχε ένα θέμα και είχαν βρει κάπου προμηθευτή που το πουλούσε σε μεγάλη ποσότητα και άλλη τιμή.

Πάντως βγαίνει μια ωραία μπομπονιέρα,αν και από όσες έχω πάρει,μόνο 3 αξίζουν πραγματικά,ήταν αρκετά σκληρές και ήταν όλες από το ίδιο μαγαζί.

Οι υπόλοιπες έμοιαζαν να έχουν γίνει από αλουμίνιο τύπου NESCAFE!!!

Ξέρετε,αυτό το ενδιάμεσο που έχει η συσκευασία του καφέ,που είναι σαν τσιγαρόχαρτο!!

Μαντέψτε τι έχω στα χέρια μου!!!!Αγγελακια, μαρτυρικά, μαντηλάκια.Ζηλια,ζήλια!!!

Αννουλα μου σε ευχαριστώ πααααααρα πολύ!!!!

Και πάλι να σου ζήσει!!!!!

Τι κάνετε?????Εγώ εχω ένα σαλονι γεματο κορδελες και χαρτια .Ειπα να φτιαξω και ένα μπανερ για τον ανιψιο. Τελικά τα γενέθλια που είναι φλου εντελώς με δυσκολεύουν περισσοτερο από τα θεματικά.Αναποδη ε? χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας γεια σας!

Πρώτα απ'όλα Μεταξία περαστικά σας:)πρέπει να πήρες μεγάλη λαχτάρα με τη μπατονέτα,ελπίζω να είναι όλα οκ.

Οι υπόλοιπες...δημιουργείτε βλέπω!Βατραχάκια,πεταλούδες και άλλα όμορφα!

Εμεις σήμερα κάναμε το πρώτο μας μπανάκι στη θάλασσα!!!Η μικρή το καταχάρηκε δεν ήθελε να βγει!

Βέβαια,είδα τη γλύκα του να πηγαίνεις ως "οικογένεια" παραλία.Τέρμα τα παίρνω μαγιο-πετσέτα και βουρ στο beach bar...τώρα,κουβαδάκια,πετσετούλες,ομπρέλα,σωσίβια,φαγητάκια κλπ κλπ και η ψυχή στο στόμα...όταν δε,γυρίσαμε,ενας πανικόςςςςς!Το μωρό πεινούσε,έπρεπε να κάνει μπανάκι,να φαει,να κοιμηθεί.Ε,αντε πλύνε μαγιο-πετσέτες-συμπραγκαλάκια...με τα πολλά μόλις βγήκα απο το μπάνιο κι εγώ και στέγνωσα το μαλλί

Φαντάζομαι ακούγομαι αστεία σε σας που τα ξέρετε καλά,ε???Που θα παει,θα τα συνηθίσω!Πάντως τα μπανάκια μου δεν τα χάνω;);)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

κι εμενα ηρθε ο αντρας μου το απογευμα και μου εσκασε το παραμυθι οτι τον χωσανε να δουλευει 6 μερες την εβδομαδα 12ωρο μεχρι και το Σεμπτεμβρη! καθε Δευτερα θα παιρνει ρεπο μονο. οποτε ποιος θα φαει το παλουκι της μετακομισης με δυο παιδια; συγχαρητηρια κερδισατε! οντως η σωστη απαντηση ειναι η Αννουλα! Ποπη εσυ δεν παρελαβες τις μπομπο; τα αλλα δυο κοριτσια τις παρελαβαν σημερα που ειναι και πιο μακρια. λες να ανησυχησω;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα Αννούλα μου

Οχι,δεν ήρθαν αλλά και γενικά δεν φάνηκε η ταχυδρόμος μας σήμερα..οπότε μάλλον αύριο!(με κραταει σε αγωνία!)

Πωπω,τι πίκρα με τη δουλεια του άντρα σου...βέβαια,κι αυτός ο καημένος καλοκαιριάτικα να μην μπορεί να χαρεί οικογένεια...τη μετακόμιση δεν τη σχολιάζω!Εχεις κανενα στενό συγγενή/φίλο που θα βοηθήσει ή τελείως μόνη θα την κάνεις?(μήπως να κανονίσουμε μια συγκέντρωση βοηθειας-πακεταρίσματος??να πάρω και τη μικρή που μόλις ακούει την κολλητική ταινία κλαιει με λυγμούς!!χαχ))

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Μαντέψτε τι έχω στα χέρια μου!!!!Αγγελακια, μαρτυρικά, μαντηλάκια.Ζηλια,ζήλια!!!

Τί μας λες καλέ???Και εγώ τα έχω στα χέρια μου και είναι υπέροχα!!!

Βρε κορίτσια,αυτό το μαρτυρικό είναι ένα πραγματικό κόσμημα...πού πήγες και το ξετρύπωσες Άννα!!!Θα το φορέσω και θα με ρωτάνε όλοι από πού το πήρα!!!χεχεχε

Άννα,τα μαντηλάκια μυρίζουν χωρίς καν να τα έχω ανοίξει!!Φοβερό άρωμα,ιδανικό και για το καλοκαίρι.Θύμισέ μου ποιό ήταν.

Στα είπα και στο πμ,να ξαναευχηθώ να ζήσει η Ελένη μας και αν είμαστε καλά,στον γάμο της θα στολίσουμε όλες μαζί τα πάντα!!!

καποιον θα στριμωξω, αλλα μη φανταστεις και πολλα πραγματα. η μετακομιση θα γινει 1η Αυγουστου και πολλοι θα λειπουν για διακοπες. εστειλα ηδη και καποια mail σε διαφορες εταιρειες να μου στειλουν προσφορα για να μου λυσουν τα επιπλα και να τα ξαναστησουν στο καινουργιο σπιτι. αν και το ξερω οτι θα μου πεσουν τα μαλλια με τις τιμες που θα ακουσω, ειπα να το προσπαθησω.

Τί μας λες καλέ???Και εγώ τα έχω στα χέρια μου και είναι υπέροχα!!!

Βρε κορίτσια,αυτό το μαρτυρικό είναι ένα πραγματικό κόσμημα...πού πήγες και το ξετρύπωσες Άννα!!!Θα το φορέσω και θα με ρωτάνε όλοι από πού το πήρα!!!χεχεχε

Άννα,τα μαντηλάκια μυρίζουν χωρίς καν να τα έχω ανοίξει!!Φοβερό άρωμα,ιδανικό και για το καλοκαίρι.Θύμισέ μου ποιό ήταν.

Στα είπα και στο πμ,να ξαναευχηθώ να ζήσει η Ελένη μας και αν είμαστε καλά,στον γάμο της θα στολίσουμε όλες μαζί τα πάντα!!!

το αρωμα ειναι τυπου burberry. ΣΜΟΥΤΣ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...