Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Μεταλλικές, από ψιλό αλουμίνιο με γκλίτερ.

Αυτές που τις φτιάχνουν χειροποίητες δεν είναι???Να μην τσάκιζε και το αλουμίνιο,καλά θα ήταν.Μια φίλη μου τις χρυσοπλήρωσε το περασμένο καλοκαίρι,αλλά ήταν τόσο εύκολο να τις φτιάξει και μόνη της...

ναι για πες για τις πεταλουδες, γιατι θα ετοιμασω μια τετοια βαφτιση για του χρονου.

Τί θέλει να πει η ποιήτρια???Με σταματάει η ημερομηνία που είπες,από το να σκεφτώ ότι θα κάνεις και τρίτο μωράκι!!Και θα είναι και κορίτσι!!!Και θα έχεις θέμα πεταλούδες!!χαχαχα

χαχα! οχι Χριστινακι μου, εγω κατεβασα ρολα ειπαμε. θα ετοιμασω τη βαφτιση της αλλης κουμπαροκολλητης που γεννησε ενα κοριτσακι τον Απριλιο. Σαντυ μου αρεσουν τρελλα αυτες οι μπομπο απο αλουμινιο. μακαρι να μπορουσα να το δουλεψω.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Επειδή η Σάντυ έχει πρόβλημα με τον υπολογιστή,σας μεταφέρω εγώ αυτά που ήθελε να γράψει:

Είχαν ωραίο στολισμό σε εκκλησία & τραπέζι,με λουλούδια και ανοιχτές μωβ και λίγες ροζ γάζες.Στο τραπέζι είχαν και δεντράκι ευχών(σκέτο).

Γλυκό στην εκκλησία δεν είχαν,έβγαλε το εστιατόριο στο τέλος.Μπομπό και προσκλήσεις ήταν χειροποίητα(από μαγαζί),με μωβ ανοιχτή και πράσινη κορδέλα και μωβ γκλίτερ στις πεταλούδες.Οι πεταλούδες δεν τσάκιζαν, θεωρητικά θα μπορούσαμε να τις φτιάξουμε,αλλά δεν ξέρω τί κόφτης θα τις έκοβε.Γενικά πολύ ωραία περάσαμε,αν και κυνηγούσαμε το μικρό με βάρδιες!Η μπέμπα έκλαψε αρκετά στη βάφτιση,αλλά στο τραπέζι ήταν ήσυχη.

Επίσης σας μεταφέρω την καληνύχτα της!!

Λοιπόν,επειδή το έχω μελετήσει το θέμα με το αλουμίνιο,οι πεταλούδες αυτές δεν γίνονται με κόφτη,αλλά μία μία στο χέρι.Μιλάω πάντα για μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από μια παλάμη(όχι του Φασούλα,την δική μου).

Τόσο μεγάλος κόφτης δυστυχώς δεν υπάρχει,επιπλέον,σε κάποιες τέτοιες μπομπό που έχω,φαίνονται από την πίσω μεριά τα σημάδια από το στυλό, όταν τις σχεδίαζαν.

Εγώ έχω φτιάξει μια πεταλούδα από χαλκό,της πέρασα σύρμα και ημιπολύτιμους λίθους και την έκανα-θεωρητικά-κόσμημα.Επειδή όμως διάλεξα μικρό πάχος,για να μπορώ να την δουλέψω,τσακίζει εύκολα και την έχω απλά διακοσμητική.

Το θέμα είναι να βρείτε φτηνό αλουμίνιο σε μεγάλη ποσότητα,γιατί αν το πάρετε σε μέγεθος σελίδας Α4,θα κοστίσει πάρα πολύ.Επίσης πρέπει να έχει ένα πάχος που να μπορεί μεν να δουλευτεί με το χέρι και ψαλίδι,χωρίς να χρειαστεί σέγα,αλλά και να μπορεί να τριφτεί με γυαλόχαρτο,ώστε να μην γρατζουνάει και αυτά που τσακίζουν εύκολα,δεν μπορείς να τα τρίψεις με τίποτα.

Κατά τα άλλα,βάζεις μπόλικες εντυπωσιακές κορδέλες και καμιά χαντρούλα και έχεις μια χειροποίητη,φτηνή μπομπό!!!

Α...μπορείτε να κάνετε συνδυασμό αλουμινίου με ορείχαλκο,αλλά εκεί χρειάζεται να το κολλήσετε με καλάι και ένα ειδικό κολλητήρι.Και μάσκα απαραίτητα,γιατί από τις αναθυμιάσεις κάνεις κεφάλι...

Καλημέρα !!!

Ναι καλά Χριστίνα φέξε μου και γλίστρησα !!! Και μόνο που διαβασα την περιγραφή της κοπής της πεταλούδας, πονοκέφαλος με έπιασε !

Να τις 1000σουμε τις σελίδες βρε !!!

Στα νέα μας τώρα : δεν τα είχα γράψει εδώ αλλά στα 2χρονα και στις ΑναΛ... Ο Νικόλας είχε ένα ψιλο-ατυχηματάκι την περασμένη Δευτέρα. Μετά το μπάνιο πώς το έκανε ... μου βούτηξε την μπατονέτα από το χέρι μες στην φούρια του να καθαρίσει μόνος του το αυτάκι του (ημαρτον δλδ) και του μπήκε όλη η μπατονέτα μέσα !!!! Αποτέλεσμα ? Πήγαμε ΩΡΛ, μας έδωσε αντιβίωση και θα μας δει ή Πέμπτη ή Παρασκευή (αναλόγως ποιά μέρα δεν θα έχει χειρουργείο ο άνθρωπος) για να κάνουμε κι ένα τυμπανόγραμμα να σιγουρευτούμε ότι όλα είναι ΟΚ... Η Σεμίνα από το Σάββατο ανεβάζει πυρετούλη.. αλλά κατά τα άλλα, καλά είμαστε - έχει ο Θεός !

Και μου ηρθε φλασιά τώρα. Γιατί σκεφτόμουν τί ώρα και πού θα συναντηθούμε τελικά ! Αν έχω ΩΡΛ, αδύνατον .... θα σας γράψω όμως.

Τί κάνετε τσούπρες ???? Καλή εβδομάδα σας είπα ?????????

περαστικα στα παιδακια σου Μεταξια μου. ελπιζω να μην εχετε ΩΡΛ τη Παρασκευη, για να μη χασουν και τα μικρα τη βολτα. καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...