Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Μπιμπελό με τον μικρό πρίγκηπα εννοείς??Σαν αυτά που έχει ο Παρίσης,που έχουν και κλιπ για φωτογραφία??

Δεν μπαίνεις και εσύ στο τρένο με την Ελένη,να έρθεις μια βολτίτσα προς τα εδώ???Θα σε αναλάβω εγώ μετά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι κατι τετοιο ηταν. μακαρι να μπορουσα να ερθω βρε φιλεναδα. νομιζεις οτι δε πεταω τη σκουφια μου για μια βολτα στη παραλια, καφεδακι στην Αριστοτελους και μασαμπουκα στα λαδαδικα; η Ελενη, ομως, οταν ανεβαινει, διανυκτερευει κιολας.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Κοιμήθηκαν και τα 2 Άννα μου (θαύμα-θαύμα !!!) και μπήκα να σας διαβάσω... απογευματάκι στις 24 εννοείτε ??? Αν είναι απόγευμα θα πρέπει να πάρω και τα παιδιά οπότε μόνο παιδότοπος παίζει... σας εξυπηρετεί ή μπα ????

κι εμενα με βολευει περισσοτερο αν τα παρω μαζι τα παιδια...

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να μαι και εγωωωωω!!!

Σας διαβασα όλες!!! Ελπίζω στη συναντηση Ιουλιου να μαι τυχερή και εγώ και η Χριστινα (οι γκαντεμες της υποθεσης)

Νομίζω ότι έχω πάθει ηλιαση. Το μεσημερι είχαμε πάει στο ραλυ Ακροπολις που γινοταν σε ένα χωριο κοντά μας. Ειχαμε παρει και το πιτσιρικι που ξετρελαθηκε. Δεν το περιμένα.Ο πατερας του ομως ήταν σίγουρος ότι θα του αρεσει. Ωραια ήταν αλλά καηκα από τον ήλιο και αλλαξα χρωμα απο τη σκονη.

τωρα μαζευτήκαμε σπιτι και είμαι ετοιμη να κοιμηθώ όρθια.

Αννα βάλε μας τη συνταγή με το φιλαδελφεια να φτιαξω και κατι το διαφορετικό

Ja5zp3.png

D42op3.png

το λοιπον η συνταγη ειναι απο το μυαλο μου, αλλα βγηκε πολυ ωραια. σωταρισα δυο κομματια ψαρονεφρι κομμενα σε φετες μαζι με φρεσκα μανιταρια σε λιγη μαργαρινη και τα εσβησα με κονιακ. μετα εβαλα μπολικο νερο, δυο κουταλιες μουσταρδα, ενα φιλαδελφεια λαϊτ, δυο σκελιδες σκορδο λιωμενες, αλατι, πιπερι και ξερο εστραγκον. τα αφησα σε χαμηλη φωτια για τρια τεταρτα και μετα εριξα ενα πακετο ρυζι και συμπληρωνα λιγο νερακι μεχρι να βρασει.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...