Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

κι εμεις δεν εχουμε παει ακομα στη θαλασσα. ο αντρας μου εχει να παρει ρεπο απο τη βαφτιση, λογω μιας αναποδιας που ετυχε στη δουλεια του. μαλλον απο Τριτη θα παρει παλι ρεπο. κι εμεις δεν παμε σ/κ για μπανιο, γιατι ειναι σκετη ταλαιπωρια. τουλαχιστον τα παιδακια μου πλατσουριζουν στο μπαλκονι, στη φουσκωτη πισινουλα που τους πηρα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεταξία έχεις πολύ όμορφα παιδάκια, τα είδα στο fb. Nα τα χαίρεσαι!
γιατι η ιδια παει πισω; μια κουκλα ειναι. μηπως να μην ερθει στη συναντηση για να μη συγχιστω;
Kαλέ ναι, δεν το συζητώ! Και κακώς παραπονιέται για δίαιτες!

Σας ευχαριστώ βρε κορίτσια... Άννα πού είσαι ? Δεν είμαι και τόοοοοσο όμορφη δλδ δεν κυκλοφορώ στον έξω κόσμο με την βλεφαρίδα κάγκελο και τίγκα στο make-up... όλες σχεδόν είναι φωτογραφίες από τις βαφτίσεις μας... οπότε δεν θα συγχυστείς στη συνάντηση... χι χι :cool:

Α σχετικά με το μπάνιο το Σ/Κ όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω... σκέτη ταλαιπωρία με 2 μωρά άσε που πρέπει να κουβαλήσω μαζί και το 1/2 σπίτι που λέει ο λόγος... οπότε σκάμε μύτη στην παραλία τον Αύγουστο στις διακοπές όλος ο κόσμος γύρω τριγύρω κατάμαυρος κι εμείς σαν κάτι Βορειο-Ευρωπαίους κάτασπροι !!!!!

εδω ειμαι. μαγειρευω χοιρινα φιλετακια με filadelfia και μουσταρδα. σλουρπ! θα πεταξω κι ενα ρυζακι μεσα και φαγαμε και σημερα. εσυ πως κι εισαι μεσα Σαββατιατικα; δουλευεις; συμφωνεις να μεταφερουμε την ωρα της συναντησης για απογευματακι;

Κοιμήθηκαν και τα 2 Άννα μου (θαύμα-θαύμα !!!) και μπήκα να σας διαβάσω... απογευματάκι στις 24 εννοείτε ??? Αν είναι απόγευμα θα πρέπει να πάρω και τα παιδιά οπότε μόνο παιδότοπος παίζει... σας εξυπηρετεί ή μπα ????

Διαφημίσεις

Γύρισα και εγώ!Μπομπονιέρα μικρός πρίγκηπας κρεμαστό για τον λαιμό,με τυρκουάζ δερματάκι και έναν σκασμό κορδέλες!Θα του βάλω και καμιά χάντρα,καμιά τσαχπινιά και έτοιμο το κοσμηματάκι!!;);)

Και μόλις χτες έψαχνα κάτι στο ίντερνετ και βρήκα αυτή την φιγούρα του με το κασκόλ στον λαιμό(κασκόλ είναι,φουλάρι είναι,θα σας γελάσω)και είπα ότι την θέλω και τσουπ,έσκασε μύτη σήμερα!!Το βράδυ θα κοιτάξω καμιά επιταγή του 1.000.000 ευρώ,να δω μήπως εισακουστώ πάλι αύριο!!χαχαχαχα

Άσχετο,αλλά αν κάνω αγοράκι(λέμε τώρα),μικρό πρίγκηπα θα ήθελα να έχω σαν θέμα,αλλά ο Χάρης τον σιχαίνεται.Τον θεωρεί εντελώς γλυκανάλατο και πιστεύει ότι αυτά που γράφει το βιβλίο δεν είναι και τόσο βαθυστόχαστα.Από πότε έχουν άποψη και οι άντρες για τις βαφτίσεις??

Να πω μια μ@λ@κι@ ????

Αν είναι να έρθει η Χριστίνα μέσα στον Ιούλιο μήπως μπορέσει και η Πένυ και βρεθούμε όλες μαζί ?

Εγώ θα έλεγα να βρεθείτε σε πρώτη φάση εσείς και όταν έρθω,όποια μπορεί κανονίζει και μαζί μου.Ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να γίνει και έπειτα εγώ θα έρθω στα μέσα περίπου του μήνα.Εκτός και αν μου κάνει πάλι κάποιος χαλάστρα.

Α...και αυτή την φορά δεν θα πω σε κανέναν ότι πάω ταξίδι.;););)

Διαφημίσεις

Να πω μια μ@λ@κι@ ????

Αν είναι να έρθει η Χριστίνα μέσα στον Ιούλιο μήπως μπορέσει και η Πένυ και βρεθούμε όλες μαζί ?

καλα ας συνατηθουμε εμεις στις 24 κι αν ερθει η Χρσιστινα τον Ιουλιο ξαναβρισκομαστε. για την ωρα εσυ τελικα συμφωνεις;

Άσχετο,αλλά αν κάνω αγοράκι(λέμε τώρα),μικρό πρίγκηπα θα ήθελα να έχω σαν θέμα,αλλά ο Χάρης τον σιχαίνεται.Τον θεωρεί εντελώς γλυκανάλατο και πιστεύει ότι αυτά που γράφει το βιβλίο δεν είναι και τόσο βαθυστόχαστα.Από πότε έχουν άποψη και οι άντρες για τις βαφτίσεις??

σιγα που θα εχει και αποψη! χαχα! εδω ειμαστε ολοκληρο team εξειδικευμενο. ασε που ειναι τελειος ο μικρος πριγκηπας. το ιδιο ειχε κανει και η κουμπαροκολλητη Ελενη στο γιο της και ηταν ολα πανεμορφα.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! και σ' εμας που το λες πολυ ειναι!

Ε,άμα δεν το πω και σε σας,σε ποιόν θα το πω??Αφού είστε και ο λόγος που έρχομαι!(Τον Χάρη δεν τον αναφέρω,γιατί είναι αυτονόητο.)

σιγα που θα εχει και αποψη! χαχα! εδω ειμαστε ολοκληρο team εξειδικευμενο. ασε που ειναι τελειος ο μικρος πριγκηπας. το ιδιο ειχε κανει και η κουμπαροκολλητη Ελενη στο γιο της και ηταν ολα πανεμορφα.

Για πες,τί είχε κάνει η Ελένη??Και πού εξαφανίστηκε καλέ αυτή??Είδε τί τρέλα κουβαλάμε και την έκανε γρήγορα γρήγορα!!

ηταν ολα με το μικρο πριγκηπα, ετοιμα ομως. οι μπομπο ηταν μικρα μπιμπελο, το κουτι γαλαζιο με ζωγραφια, η λαμπαδα με ξυλινα διακοσμητικα και τα μαρτυρικα ηταν απλα. η Ελενη δεν πολυασχολειται με τον υπολογιστη, γιατι η δουλεια της ειναι περιεργη (δουλευει στα τραινα, στο κυλικειο και ειναι καθε μερα Αθηνα-Θεσσαλονικη) κι εχει και το μικρο που ειναι διαολος. τωρα που θα μετακομισω, τα σπιτια μας θα ειναι σχεδον διπλα και θα τη μυησω στη παρεα περισσοτερο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...