Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω σίγουρα, μη σε πάρω και στο λαιμό μου. Εγώ είχα καραμέλες στα χωνάκια μου και δεν είχα πρόβλημα. Μarshmallows είχα στο τραπέζι των ευχών, άνοιξα το πακέτα για να γεμίσω της γυάλες μία μέρα πριν. Αλλά και μετά από μια εβδομάδα που δοκίμασα από αυτά που (όλως παραδόξως) έμειναν, ήταν μαλακά, δεν είχαν πάθει τίποτα!

EkcAp3.png

Μπράβο στην μανούλα σου Σάντυ!!!Η δική μου δεν ξέρω αν θα δει ποτέ εγγόνι...βασικά δεν με νοιάζει κιόλας,ο μπαμπάς μου θα ήθελα να είχε προλάβει,αλλά δυστυχώς ατύχησα...:cry::cry:

Ρεβυθάκι,αν τα κλείσεις τα ζαχαρωτά σε σακουλάκι,πιστεύω ότι δεν θα έχουν πρόβλημα.Και για να μην κουνιέται το χαρτί αφής,θα μπορούσες να του βάλεις μια σταγονίτσα σιλικόνη στο κάτω μέρος και να κολλήσει στην μύτη που θα κάνει το χωνάκι.

ααααα!καλή ιδέα αυτή!θα κάνω ενα δοκιμαστικά κ αν το καταφέρω θα τα κάνω όλα...ουφχω ακουβαλήσω την Αρτα κ τα Γιαννενα γι'αυτή τη βάφτιση,στο τέλος το μωρό θα το στείλω με το ΚΤΕΛ!!!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο στην μανούλα σου Σάντυ!!!Η δική μου δεν ξέρω αν θα δει ποτέ εγγόνι...βασικά δεν με νοιάζει κιόλας,ο μπαμπάς μου θα ήθελα να είχε προλάβει,αλλά δυστυχώς ατύχησα...:cry::cry:

Ρεβυθάκι,αν τα κλείσεις τα ζαχαρωτά σε σακουλάκι,πιστεύω ότι δεν θα έχουν πρόβλημα.Και για να μην κουνιέται το χαρτί αφής,θα μπορούσες να του βάλεις μια σταγονίτσα σιλικόνη στο κάτω μέρος και να κολλήσει στην μύτη που θα κάνει το χωνάκι.

Χριστίνα όταν με το καλό κάνεις παιδάκι, θα το δει κι ο μπαμπάς σου, από εκεί που είναι...

EkcAp3.png

ααααα!καλή ιδέα αυτή!θα κάνω ενα δοκιμαστικά κ αν το καταφέρω θα τα κάνω όλα...ουφχω ακουβαλήσω την Αρτα κ τα Γιαννενα γι'αυτή τη βάφτιση,στο τέλος το μωρό θα το στείλω με το ΚΤΕΛ!!!

Κι εμείς πολύ κουβάλημα είχαμε ρίξει, κάναμε εκτός Αθηνών τη βάφτιση.. Και άγχος μην ξεχάσουμε κάτι..

Κορίτσια σας αφήνω, να προλάβω να κάνω καμιά δουλειά πριν ξυπνήσει ο μικρός..

EkcAp3.png

επεστρεψα ανανεωμενη! οσπριακι που θα γινει η βαφτιση σας;

Καλησπέρα κοριτσάκια

Καλή μου στην Αλεξανδρούπολη θα γίνει,ενα οκταωράκι (μη σου πω και δεκάωρο με τις στάσεις) στο αυτοκίνητο είναι μόνο:shock::shock::shock:

Σας αφήνω και πάλι έχω συμμάζεμα και μετά θα δούμε ταινιούλα με τον καλό μου

Καλό βραδυ!!!;)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

πολυ ομορφη η Αλεξανδρουπολη! περσι το καλοκαιρι καναμε διακοπες στο Φαναρι Κομοτηνης και την επισκεφθήκαμε. με το καλο! πες μας αυριο αν ηταν καλη η ταινια, διοτι ειμαστε κι εμεις ταινιοφαγοι!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

που εισαι καλε κοριτσι; μηπως ειχες φαγουρα αυτες τις μερες, γιατι σε μελεταγαμε. οι ετοιμασιες εχουν παγωσει προς το παρον. γυρω στα μεσα Απριλιου θα ξεκινησω τις μπομπονιερες και τη λαμπαδα. εσυ τι κανεις; πως σου φανηκε που επεστρεψες στη δουλεια;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...