Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό έλειπε βρε Χριστίνα να έχεις να κοιτάς την μάνα σου 27ώρες/24ωρο και να κάνεις και φασίνα !!!!

Καλά κάνεις. Όσο αντέχει η θεία, μια χαρά σε βρίσκω !

Α,δεν κατάλαβες καλά...ΚΑΙ την μάνα μου αυτή την κοιτάει.Εγώ τρέχω όλη μέρα να κάνω διάφορες εξωτερικές δουλειές,βρέξει-χιονίσει και στο τέλος μου λέει "ε,έκανες και την βολτίτσα σου".Λες και το έχω τάμα να πηγαίνω στις 7 το πρωί να πιω καφέ με τους υπαλλήλους της διεύθυνσης υγιεινής.Αν της πω όμως να πάει εκείνη να κάνει τέτοια βόλτα και να μείνω εγώ στο σπίτι,αρνείται.Εμ τί,χαζή είναι να σηκώνεται στις 5 για να αλλάξει 2 λεωφορεία και να πλακωθεί με όλους,μέχρι να γίνει η δουλειά??

Επίσης αλλάζω τον σωλήνα στον λαιμό και στο στομάχι και γλυτώνω ένα σκασμό χρήματα,αλλά όλα τα υπόλοιπα τα έχω αφήσει σε εκείνη,μια και δεν ήταν δική μου επιλογή να γίνουν έτσι τα πράγματα.Και επιπλέον,ό,τι και να κάνω,πάντα λέει ότι τα κάνει όλα εκείνη,οπότε ας είναι και αλήθεια!;)

Το καλύτερο είναι μια φορά που με είχε πιάσει πόνος από την σπαστική κολίτιδα και έπρεπε να πάω οπωσδήποτε σε μια υπηρεσία εκείνη την ημέρα.

Με άφησε να φύγω διπλωμένη στα δύο από τους πόνους και κατακίτρινη και δεν είπε να πάει μια φορά και αυτή.

Πήγαινα από τους δρόμους που ήταν τα κινέζικα μαγαζιά,ώστε να με βρει ένας άνθρωπος,αν λιποθυμούσα.

Όταν γύρισα,μου είπε το κλασικό,ότι έκανα και μια βόλτα....:mad::x:x

Διαφημίσεις

Ξανα χελοου!!!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

Αννούλα μενι θενκσ για τη μπομπο,ανυπομονώ να έρθει!

Εγώ τελικά απο δουλειές δεν έκανα κ πολλά,μόνο το παιδικό σφουγγ-σκούπ-ξεσκ κλπ κλπ και λιγάκι το μπάνιο

Περιμένω να πέσει ο ήλιος και μετά θα βγω να κάνω το μπαλκόνι κ να πλύνω και το χαλί...όσο για τα δικά μου σιφώνια,Πένυ,είναι βουλωμένα απο τη μέρα που μετακομίσαμε εδώ!Κάναμε τα πάντα αλλά οι απο πάνω ριχνουν τα σκ...κια τους συνεχώς και δεν ξεβουλώνουν με τίποτα σου λέω!Οπότε πλυμμηρίζει το μπαλκόνι και τα σκουπίζω-σφουγγαρίζω και φαντάζεστε τι ξεκούραστα την περνάω...:(

Εμεις τελικά φάγαμε τορτελίνια,τα έφτιαξε ο καλός μου!Πήγαμε σουπερ το πρωι και δεν μαγείρεψα(γιουπιιιιι)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Tι κάνετε τσούπρες? Καμία δεν είναι εδώ? Εμείς πήραμε το πρωί το δώρο μας για τη βάφτιση της Κυριακής, πήγαμε και παιδική χαρά, γυρίσαμε, φάγαμε και ρίξαμε έναν ωραίο υπνάκο! Ο Γιώργος δηλαδή κοιμήθηκε, εγώ έκανα δουλειές.. Τώρα σιδερώνω, έχει μαζευτεί πάλι βουνό.. Τουλάχιστον να μην αφήσω τίποτα για αύριο!

Πόπη σου μαγειρεύει κιόλας ο αντρούλης σου? Μια χαρά σε βρίσκω!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...