Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααααα!

Σήμερα πάλι δουλειές...εχθές μου έπεσε το baby oil στο χαλί του παιδικού που σημαίνει σφουγγάρισμα και φυσικά πλύσιμο του χαλιού...γκρρρρ!Και μια και το πήρα ζεστά λεω δεν ρίχνω ενα γενικό σφουγγαρισματάκι?Αλλά η μικρή τσιρίζει και δεν βοηθάει την κατάσταση...

εσεις?τι έχει σήμερα το προγραμμα??

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καλημερα κι απο μενα! εγω παλι με τη σφουγγαριστρα ειμαστε αυτοκολλητες. τα νευρα μου! ελπιζω σημερα τα μη βρεξει γιατι εχω βαρεθει να σφουγγαριζω τα μπαλκονια. κατα τ' αλλα σημερα ειμαι πιο χαλαρη. κατι λιγα πιατα εχω να πλυνω, φαγητο εχει περισσεψει απο χθες, ασιδερωτα δεν εχω, αν και θα δημιουργησω σημερα με τα πλυντηρια που εχω να βαλω, τα παιχνιδια θα τα μαζεψει ο Νικος και το απογευμα εχουμε βαφτιση. η χθεσινη μερα ηταν δυσκολη για μενα. μου εκανε ενα 39αρι πυρετο η μικρη, μαλλον απο το εμβολιο και ηταν μεσα στη γκρινια και δεν ετρωγε τιποτα. δεν ηξερε τι ηθελε. τελικα κοιμηθηκε κατα τις τρεις το μεσημερι και ξυπνησε στις 7 το απογευμα πολυ καλυτερα. εφαγε και λιγο μπριαμ και λιγο πεπονι. ευτυχως σημερα σηκωθηκε περδικι. ασε που δεν ειχε κανει κακα της ολη μερα και τωρα το πρωι εκανε μια πανολεθρια!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

ωχ μωρε τι μου το θύμισες...εχω τιγκάρει ρουχα στο πλυντήριο κ πρέπει να το βάλω μπρος.Κοιμήθηκε και η μικρή τώρα οπότε...παύση εργασιών!

Το καημένο το Ελενάκι,ταλαιπωρήθηκε(και εσυ μαζί της!)Παλι καλά ηταν απο το εμβόλιο και τίποτα άλλο:)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

εγω εχω μπριαμ. λοιπον κοριτσαρες εν ονοματι Ποπη, Πενυ και Χριστινα οι μπομπο σας ταχυδρομηθηκαν επιτελους! αξιωθηκα και πηγα ταχυδρομειο. οποτε μαλλον μεχρι τη Τριτη θα τις εχετε παραλαβει. ελπιζω να φτασουν σωες και αρτιες. τις εβαλα σε φακελο με αεροπλαστ εσωτερικα για μεγαλυτερη προστασια.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημεραααααα!!!!

Τι κάνετε κουκλες???Μαγειρέματα βλέπω!!

Εγώ σήμερα τα βαλα με τα μπαλκονια σκουπίσματα και σφουγγαρίσματα.Χτικιασα!!Οποιος βαριεται να ζυμωσει 10 μέρες κοσκινιζει.Αυτό έπαθα και εγώ. Βγήκα να κανω το μπαλκονι γιατι έιχε γεμισει φύλλα και βαριομουν να το σκουπίσω και ανοιξα το σιφώνι να σφουγγαρισω κατευθειαν.Βουλωσε το σιφώνει και τρομαξα να καθαρίσω το μπαλκονι.Σημερα έχει πολύ ωραίο καιρό και μαλλον το βράδυ λέω για BBQ και να φάμε στο μπαλκονι.

Χτες το μωράκι μου ήταν το πιο γλυκο λιονταρακι του τσίρκου ΝΕΜΕΑΝΟ!!!!

Η γιορτή είχε θέμα τσιρκο και είχε τρέλη πλάκα.Μόλις βρω χρόνο θα ανεβάσω φωτό στο fb.

Αννουλα ευχαριστώ πολύ για την μπομπο!!!

Εγω σήμερα δεν μαγειρεύω γιατι έχω αρακα καβάτζα για τον άντρα μου και το παιδί και εγώ θα φάω μελιτζάνες που φτιαχνει η μανα μου.

Αυτά σας αφήνω να πάω και σουπερ μαρκετ.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Good moooooorning Vietnam!!!Τί κάνετε τσούπρες???

Άννα,σε ευχαριστώ πολύ για την μπομπό!!Αν μου την φέρουν σε κομμάτια, θα φάω το λαρύγγι του ταχυδρόμου...έχω αγριέψει τελευταία...

Εμείς θα φάμε νοστιμότατα τυροπιτάκια,πιτσάκια και διάφορα σε -άκια,από τον φούρνο της γειτονιάς!Το έχουμε καθιερώσει μια φορά την εβδομάδα, μια και υγιεινά είναι και έχουν ελάχιστες θερμίδες!!!χαχαχαχα

Παρασκευή και έχει βάφτιση,ε???Μου αρέσουν αυτά,όταν τα Σ/Κ είσαι καλεσμένη σε 25 μυστήρια και δεν ξέρεις πού να πρωτοπάς.Η καθημερινή σε σώζει.

Την άλλη εβδομάδα θα μοιράζω λεφτά σε χίλιες μεριές...στο τέλος θα βγω να τα πετάω με αεροπλάνο,αφού ούτως ή άλλως δεν θα μου μείνει ούτε μια τρύπια δεκάρα.Γράψτε διευθύνσεις,να πετάξω και πάνω από τα σπίτια σας...όλο και κάτι θα πέσει!!!:cool:

Καλημέρα !

Εγώ σήμερα έχω να κάνω πολλές πολλές δουλειές. Ελπίζω μόνο να μην βρέξει πάλι γιατί η υγρασία με τσακίζει. Θα αρχίσω με τα "ελαφριά" (μπαλκόνια, μετά ξεσκόνισμα/σκούπισμα/μια ψιλογενική το μπάνιο, να αλλάξω σεντόνια στα παιδιά και να βάλω πλυντήριο) στο ενδιάμεσο θα έχω και μαγείρεμα και μόλις κοιμηθούν τα τέκνα έχω ξανά μανά σκούπισμα - σφουγγάρισμα και σίδερο βεβαίως βεβαίως.... πώς με βλέπετε ????

χα χα ποιά ώρα θα μουρλαθώ λέμε ....

τη δικια μου θα τη βρεις στο φακελο με τις μπομπο! κανε γρηγορα, ομως, γιατι μετα αλλαζω σπιτι! μη τα παρει ο επομενος!

Θα περάσω και από το καινούριο καλέ,μην ανησυχείς!Είπαμε...ξεπουλάμε!!!

Μετά θα βγούμε οικογενειακώς στο πεζοδρόμιο...:rolleyes:

Καλημέρα !

Εγώ σήμερα έχω να κάνω πολλές πολλές δουλειές. Ελπίζω μόνο να μην βρέξει πάλι γιατί η υγρασία με τσακίζει. Θα αρχίσω με τα "ελαφριά" (μπαλκόνια, μετά ξεσκόνισμα/σκούπισμα/μια ψιλογενική το μπάνιο, να αλλάξω σεντόνια στα παιδιά και να βάλω πλυντήριο) στο ενδιάμεσο θα έχω και μαγείρεμα και μόλις κοιμηθούν τα τέκνα έχω ξανά μανά σκούπισμα - σφουγγάρισμα και σίδερο βεβαίως βεβαίως.... πώς με βλέπετε ????

χα χα ποιά ώρα θα μουρλαθώ λέμε ....

Εγώ για όοοοοολες αυτές τις δουλειές έχω την θεία!Αφού δεν με αφήνει να φύγω και να έχω το δικό μου σπίτι,την εκμεταλλεύομαι στο έπακρον.

Μία της και μία μου!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...