Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

κανε ενα λεπτομερες σκαναρισμα στον υπολογιστη σου για να δεις αν εχεις ιο. εγω και καποια αλλα κοριτσια εχθες ειχαμε προβλημα με το φορουμ. μολις ανοιγα ενα θεμα για να διαβασω, μου χτυπαγε κοκκινα ο υπολογιστης. εκανα σκαναρισμα και βρηκε κατι adware. τα εσβησα και μετα ηταν ενταξει.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

heloooo:)

τωρα μπηκα και δυστυχως εχασα το μαλλι της Ηλιακη...

εμεις που δεν έχουμε φεις θα ονειρευτούμε την όμορφη γαμοβάφτιση όπως θέλουμε:)

Χριστινα σιγα που θα διαγραφεις για χαρη τους!Αγνοησε τες

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Χριστίνα τι έγινε? Στείλε π.μ. ή μήνυμα στο κινητό.

Τίποτα δεν έγινε που να έχει σχέση με εμένα.Απλά διαβάζω διάφορα και εκνευρίζομαι.Δεν βαριέσαι...αφού τα καταπίνουν άλλοι,δεν με αφορά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...