Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

αμ δεν ηθελες να του κανεις λιγο τα γλυκα ματια. πληρωνε τωρα! χαχαχα!

Θα έπρεπε να κάνω τα γλυκά μάτια σε ένα σωρό κόσμο,για να εξοικονομήσω κανένα ευρουλάκι...δεν ξεπουλιέμαι για 100 ευρώ!!Εκεί που έπρεπε να το κάνω ήταν στον τύπο που μου πούλησε τον αναπνευστήρα και του έσκασα 11.000!!!!Ζεστά,ζεστά,μόλις είχαν βγει από τον φούρνο.

Άτιμη ζωή!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια! που ειναι τα κοριτσια μου σημερα; τελειωσε κι επισημα το νηπιαγωγειο. πηραμε και το απολυτηριο μας. παλι καλα, γιατι ειχα μια αγωνια μη μεινει μετεξεταστεος στις πλαστελινες που ηταν αδυναμος. αντε να πληρωνεις μετα φροντιστηρια για να ξαναδωσει το Σεπτεμβρη. χαχαχα!

Πω,πω...ολόκληρος άντρας έγινε ο Νίκος μας!!Του χρόνου θα είναι μαθητής δημοτικού...συγκινήθηκα τώρα ρε κορίτσια...

Πώς περνάνε έτσι τα χρόνια...σαν χτες μου φαίνεται που πήγαινα και εγώ στο νηπιαγωγείο και ήμουν ερωτευμένη με τον Τόλη από το τμήμα μου και τον Γιωργάκη από το άλλο τμήμα...χαχαχα...από μικρή ήμουν αναποφάσιστη!!!;););)

Διαφημίσεις

Πώς περνάνε έτσι τα χρόνια...σαν χτες μου φαίνεται που πήγαινα και εγώ στο νηπιαγωγείο και ήμουν ερωτευμένη με τον Τόλη από το τμήμα μου και τον Γιωργάκη από το άλλο τμήμα...χαχαχα...από μικρή ήμουν αναποφάσιστη!!!;););)

Tώρα όμως είσαι αποφασισμένη! Σε περιμένουμε στην Αθήνα για μόνιμα! Σου δίνουμε περιθώριο ένα χρόνο!

α! εγω ημουν πιο ξεπεταγμενη. ο πρωτος μου ερωτας λεγοταν Παρασκευας και ηταν στον παιδικο σταθμο. απο τα 4 στο κουρμπετι η δικια σου!

Από μικρή στα βάσανα πουλάκι μου!

EkcAp3.png

α! εγω ημουν πιο ξεπεταγμενη. ο πρωτος μου ερωτας λεγοταν Παρασκευας και ηταν στον παιδικο σταθμο. απο τα 4 στο κουρμπετι η δικια σου!

Ναι,αλλά ήμουν και από πριν ερωτευμένη με τον κηπουρό της λέσχης αξιωματικών,ο οποίος ήταν γύρω στα 27 και επίσης με έναν τραγουδιστή που ήρθε για ένα γλέντι ένα Πάσχα στον στρατό(μπαμπάς αξιωματικός).

Έχω μάλιστα και φωτογραφίες,που τον κοιτάω με ξελιγωμένο βλέμμα και χορεύω μαζί με τους φαντάρους για να είμαι κοντά του!!χαχαχαχαχαχα

καλημερουδια! που ειναι τα κοριτσια μου σημερα; τελειωσε κι επισημα το νηπιαγωγειο. πηραμε και το απολυτηριο μας. παλι καλα, γιατι ειχα μια αγωνια μη μεινει μετεξεταστεος στις πλαστελινες που ηταν αδυναμος. αντε να πληρωνεις μετα φροντιστηρια για να ξαναδωσει το Σεπτεμβρη. χαχαχα!

Ax βρε Άννα πολύ συγκινούμαι... καλό καλοκαίρι σας εύχομαι και άντε, από Σεπτέμβρη στα πρωτάκια !!! Πω πω

Εμείς εχθές το απόγευμα πήγαμε στην γιορτή του σχολείου για τα ανήψια μου (1η και 4η Δημοτικού αντίστοιχα) και έριξα ένα κλάμα.... μην σας λέω ! Δεν μπορώ. Με πιάνει το σπαραξικάρδιο σε κάτι τέτοια... δλδ στα παιδιά μου πρώτα ο Θεός τί θα κάνω ????? Θα πηγαίνω με τις μπλερέζες ??????

Ω ρε μάνα ρίχνει κάτι μπουμπουνητά εδώ... άλλο πράγμα !

Διαφημίσεις

καλα Μεταξια στο κλαμα ειμαι πρωταθλητρια. αφου ο γιος μου παντα με κοιταει να δει αν κλαιω και μου λεει μετα "σε ειδα μαμα που συγκινηθηκες". ασε που με εχουν παρει χαμπαρι και οι αλλες μαναδες και με κοιτανε ολες την ωρα που λεει ο Νικος το ποιημα του και με κοροϊδευουν μετα. εδω καλε συγκινουμαι βλεποντας τα αλλα παιδακια. μα ειναι ολα για δαγκωμα οταν λενε το ποιημα τους ή χορευουν.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Ξέρω,ξέρω...τα κουβαδάκια μου και σ'άλλη παραλία...

εσυ καλα το επιασες το υπονοουμενο! μονο μη πας κατα Χαλκιδικη μερια, εχουμε κι εδω ωραιοτατες παραλιες για να ερθεις με τα κουβαδακια σου. εμενα για να με γνωρισεις, εχουν τον Ben10 επανω. χαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

εσυ καλα το επιασες το υπονοουμενο! μονο μη πας κατα Χαλκιδικη μερια, εχουμε κι εδω ωραιοτατες παραλιες για να ερθεις με τα κουβαδακια σου. εμενα για να με γνωρισεις, εχουν τον Ben10 επανω. χαχα!

Καλά,δεν ντρέπεσαι να παίρνεις τα κουβαδάκια του γιου σου???:tongue::tongue::tongue:

hello!!Τι μου κανετε???Εγώ έχω ένα νεροχύτη γεματο πιατα απλυτα εχω βάψει τα νυχια και καθομαι και τον κοιτάω....Τι καλααααα....

Ηδη κατεστρεψα το ένα.

Αυριο είναι η μερα της γιορτής.Ενα αγχος που έιχαν οι δασκαλες να μην τα χαλασει ο καιρός.Πριν λιγο έβρεξε αλλά για αυριο δεν έχει πει βροχές. Η γιορτή η καλοκαιρινή γίνεται στον κήπο γιατί έχει πολύ κοσμο.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια κι απο μένα!

Πόσο ζηλευω που λενε ποιηματάκια τα ζουζουνάκια σας!Εμένα εχει μείνει στα μπα-μπα,μαμ-μαμ,παπ-που...

Πενυ στο Νεο Ηράκλειο μένω αλλά συνήθως στο Μαρούσι με βρίσκεις(ξετινάζοντας την αγορά!)

Χριστίνα κάτι περίεργα με υδραυλικούς διαβάζω...χμμμμ

Σάντυ τηλεγραφίστρια(χιχι) και εγω εβαλα πλυντήριο και έχουν μαζευτεί 4(!) για σιδερο...το βράδυ!ουφφφφφ

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...