Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πενυ πολυ στεναχωρηθηκα με τα νεα σου. μα καλα ποιος μας εχει μουτζωσει και δεν μπορουμε να βρουμε μια μερα να συναντηθουμε; ποτε περιπου θα ξερεις αν θα κανεις τις θεραπειες;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

και δεν τη ρωτάς βρε Αννούλα?Δεν χρειάζομαι κάτι άμεσα απλά κάποια στιγμή λεω να κόψω λιγάκι ουρές και ψαλίδα και δεν έχω κάποια στα υπόψιν.

Μακάρι να έρχεται ως εδώ μόνο...οταν πρωτοήρθα Αθήνα ερχόμουν σε μια καλή κομμώτρια στον Κορυδαλλό αλλά μετά έμεινα έγκυος και δεν ανέβαινα στο μηχανάκι για τόσο μεγάλες αποστάσεις.Και τώρα με το μωρό...που να παω!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Πενυ πολυ στεναχωρηθηκα με τα νεα σου. μα καλα ποιος μας εχει μουτζωσει και δεν μπορουμε να βρουμε μια μερα να συναντηθουμε; ποτε περιπου θα ξερεις αν θα κανεις τις θεραπειες;

Καλά,μη νομίζετε ότι είναι εύκολο να βολέψει τόσους ανθρώπους.Εδώ στην Θεσσαλονίκη που οι αποστάσεις δεν έχουν καμία σχέση με αυτές της Αθήνας και είναι δύσκολο να συνδυάσουμε όλοι τις ώρες που μας βολεύουν.Μάλλον πρέπει να το κάνουμε σπαστά!!!Εγώ πάντως λέω να έρθω τον Ιούλιο,εκτός και αν συμβεί πάλι κάτι.

hello!!Μόλις έφαγα...

Ποπη Μαρούσι μένεις? Δεν το θυμόμουν.Αλλά και παλι που να ερχομουν δεν έιδες τους χρόνους ρεκορ μου???Μια μέρα που θα κρατησει η πεθερά μου τον μικρό θα τον κεράσεις τον καφέ.Γιατί αλλιώς ουτε καφέ δεν προλαβαινω να πιω. Σημερα ήπια καφέ στις 1 και σφηνάκι γιατί 1.30 εφευγε το λεωφορείο.

Αννα την Τεταρτη 22 έχω ραντεβού με τον γυναικολογο αν δεν αδιαθετήσω (δεν θέλω να το σκεφτομαι γιατί το επομενο ραντεβου θα ναι τέλη Ιουλιου!!!) .Αν μου δώσει το οκ και έχω ήδη αδιαθετήσει θα τις παρω να κλεισω ραντεβου αν εχουν για Παρασκευη.Κοινώς πρεπει να συμβούν πολλά για να καταφερω να έρθω...Μαλλον χλωμο το βλέπω αλλά δεν ξέρεις και καμια φορά...

Παρεμπιπτόντως πολύ ωραια αγορά έχει το Μαρουσι όπως τα ειδα ψαχνοντας την οδο.Δεν έιχα πάει ποτέ.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όλη μέρα!!!Τί κάνετε???Έριξε μια βροχή άλλο πράγμα και τώρα σταμάτησε.Ωραίο καλοκαίρι θα περάσουμε και φέτος.

Τελικά το έσκασα το 100αρι στον υδραυλικό και ησύχασα...όχι τίποτα άλλο, αλλά βάραιναν και την τσέπη μου τόσα λεφτά και έπρεπε να τα ξεφορτωθώ.Άμα κάνω γιο,θα τον κάνω υδραυλικό ή ηλεκτρολόγο,τέλος.

Εγώ έκανα 4 ώρες ιδιαίτερα για να πάρω 50 ευρώ και τα θεωρούσαν και πολλά.:mad:

καλημερουδια! που ειναι τα κοριτσια μου σημερα; τελειωσε κι επισημα το νηπιαγωγειο. πηραμε και το απολυτηριο μας. παλι καλα, γιατι ειχα μια αγωνια μη μεινει μετεξεταστεος στις πλαστελινες που ηταν αδυναμος. αντε να πληρωνεις μετα φροντιστηρια για να ξαναδωσει το Σεπτεμβρη. χαχαχα!

Καλημέρα κοριτσάκια! Θα κάνω πάλι απόπειρα να στείλω μεγάλο τοστ, λάθος ήθελα να πω ένα μεγάλο ποστ! Τι κάνετε? Κρίμα βρε Πένυ, δε μας θέλει κορίτσια να συναντηθούμε όλες μαζί.. Για να δούμε πόσες απομείναμε...

Συννεφιά και σήμερα. Έβαλα και πλυντήρια, ελπίζω να μη βρέξει, να στεγνώσουν.

Μεταξία θα περιμένω το αίτημά σου!

Χριστίνα πολύ χάρηκα για την πεθερά σου, άντε περαστικά της. Για να δούμε θα καταφέρεις να μας έρθεις τον άλλο μήνα! Θα περιμένουμε μα αγωνία!

Ουφ, ελπίζω να μη γράφω τζάμπα και ξαναγράφω μετά τα ''τηλεγραφήματα'' που λέει κι η Πόπη (και της άρεσαν κιόλας!)

EkcAp3.png

Καλημέρα όλη μέρα!!!Τί κάνετε???Έριξε μια βροχή άλλο πράγμα και τώρα σταμάτησε.Ωραίο καλοκαίρι θα περάσουμε και φέτος.

Τελικά το έσκασα το 100αρι στον υδραυλικό και ησύχασα...όχι τίποτα άλλο, αλλά βάραιναν και την τσέπη μου τόσα λεφτά και έπρεπε να τα ξεφορτωθώ.Άμα κάνω γιο,θα τον κάνω υδραυλικό ή ηλεκτρολόγο,τέλος.

Εγώ έκανα 4 ώρες ιδιαίτερα για να πάρω 50 ευρώ και τα θεωρούσαν και πολλά.:mad:

αμ δεν ηθελες να του κανεις λιγο τα γλυκα ματια. πληρωνε τωρα! χαχαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...