Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

μου στειλανε κι εμενα το mail απο τα libero κι ηθελα πολυ να τα παω, αλλα ο αντρας μου θα δουλευει και μας πεφτει μακρια με τις συγκοινωνιες. μακαρι να πατε εσεις. θα ειναι ωραια.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!Πώς είστε κόρες???

Μεταξία,εγώ ρώτησα για την βάφτιση της Μάρας.Υποθετικά θα ερχόμουν και εγώ,αλλά τελικά η όλη υπόθεση έγινε...υπόθετο!!!χαχαχα

Άννα,η ζαρωμένη κάλτσα είναι η ατάκα του αιώνα!!!Δεν υπάρχεις!!!:P:p

Διαφημίσεις

εγω παλι σημερα ρεπο. εχει μεινει και φαγητο απο χθες, οποτε αραλικι κι αγιος ο Θεος. το μονο που εκανα ηταν να μαζεψω ενα πλυντηριο που ειχε στεγνωσει.

Καλημέρα!!!!Πώς είστε κόρες???

Μεταξία,εγώ ρώτησα για την βάφτιση της Μάρας.Υποθετικά θα ερχόμουν και εγώ,αλλά τελικά η όλη υπόθεση έγινε...υπόθετο!!!χαχαχα

Άννα,η ζαρωμένη κάλτσα είναι η ατάκα του αιώνα!!!Δεν υπάρχεις!!!:P:p

Άννα σου έστειλα πμ

A Χριστινάκι τί κρίμα... θα έβλεπες όλη την φαμίλια μας σε απαρτία :-P ήταν όλα πολύ όμορφα με την πούκυ !!!

Και η mara Θεά - δεν το συζητώ... βγάζει πολύ θετική αύρα !

Με την ζαρωμένη κάλτσα γέλασα κι εγώ πολύ ... κάπως έτσι ήταν και η δικιά μας η ζουζουνίτσα όταν γεννήθηκε 2 κιλά άνθρωπος !!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Eγώ μόλις βγήκα από το μπάνιο και περιμένω τον υδραυλικό.Ελπίζω να μην συνδυάσετε τα δύο αυτά γεγονότα και πάει ο νους σας στο πονηρό!!χαχα

Απλά τρύπησε ακόμα ένα καλοριφέρ και θέλει αλλαγή...άντε πλήρωνε και αυτά τώρα.Αυτός ο μήνας δεν με θέλει με τίποτα τελικά...

Μεταξία και εγώ ήθελα πολύ να έρθω,αλλά τί να κάνουμε??Βασικά,σήμερα θα ήταν και η μέρα που θα σας συναντούσα και το σκέφτομαι και αυτό και στεναχωριέμαι περισσότερο.

Το μόνο καλό είναι ότι βγήκε η πεθερούλα μου από το νοσοκομείο.Τώρα πρέπει να προσέχει πάρα πολύ,αλλά δεν το βλέπω να εφαρμόζει τις οδηγίες.Ο Χάρης πάλι το έχει πάρει πολύ ζεστά το πράγμα και οτιδήποτε πάει να πιάσει η γυναίκα,της το ζυγίζει πρώτα,για να βεβαιωθεί ότι δεν ξεπερνάει το κιλό!!!χαχαχα

μολις μιλησα με τη Χριστινα στο fb. πετανε αποψε το βραδυ για Ελλαδα. απο αυριο θα ειναι και παλι μαζι μας. θελει πολυ να ερθει στη συναντηση, αλλα εχει ενα θεμα με τη δουλεια της. αν δεν μπορεσει να παρει αδεια, το νωριτερο που μπορει να φυγει ειναι στις 3μιση.

Χρσιστινα τι εγινε με το Σακη; του ειπες παρακαλω πολυ; χαχαχα!

Γεια σας κοριτσάκια μου!!! Τελικά μάλλον δεν είναι γραφτό μας να συναντηθούμε όλες μαζί....Πηγα σήμερα και τελικά δεν μπορώ να κάνω κάτι αν δεν αδιαθετήσω πρώτα και αν δεν ρωτήσω τον γιατρό μου. Αν τελικά δεν μου δωσει το οκ ο γιατρός δεν θα μπορέσω να ανεβω Αθηνα...δυστηχώς...Κατα τ άλλα σήμερα πολυ ταλαιπωρία..Μου βγαίνει και η κουραση των προηγουμενων ημερών και είμαι χαλια. Από το πρωί στις 8 ήμουν στο δρόμο έφτασα Μαρούσι 10.15 και στις 12 που έφυγα έτρεχα σαν την τρελή να προλάβω το λεωφορείο των 1.30 και στις 3 τελικά έφτασα στο σπίτι....όλη μέρα άλλαξα οοοολα τα μεταφορικά μεσα που υπάρχουν...Παντως μου εκαναν δώρο ένα καθαρισμό και μιλαμε για μεγάλη διαφορα.Δεν το περίμενα...

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλε Πένυ,εδω δίπλα ήρθες γιατί δεν πέρασες κι απο μένα να κεράσω καφεδάκι?:)

Τον καθαρισμό που τον έκανες?Ψάχνω καμια αισθητικό της προκοπής(και κομμώτρια παρεπιπτόντως) αλλά πολλά λεφτά και απο αποτέλεσμα τζίφος!!!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...