Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι...να είναι και κανένας που παρεξηγείται εύκολα,να νομίσει ότι έχουμε κάτι μαζί του και γι'αυτό αγνοούμε την κλήση του και δεν τον παίρνουμε...

Καλό βράδυ!!!Πάω να στρώσω δέρμα!!

Καλημέρα !!! Ξυπνήστε !!!!

Πένυ (με είχες ρωτήσει νομίζω( ναι, την Κυριακή, πήγαμε στη βάφτιση της Πούκυ και περάσαμε σούπερ !

Ψάχνω γμτ ξεν/χειο με πρόγραμμα all-inclusive για να ξέρω πόσα θα μας φύγουνε (1ον) και (2ον) να τα έχω όλα σε απόσταση αναπνοής επέιδή με 2 παιδιά δεν παίζει να κηνυγάω μέσα στις ταβέρνες... ενώ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου έχει άλλη μομρφιά όπως και να το κάνεις !!! Τζίφος ...

Διαφημίσεις

καλημερα. τι κανετε; εμεις πηγαμε τελευταια μερα σχολειο σημερα. απο του χρονου στα μεγαλα βασανα το αγορι μου. δεν μπορω να το πιστεψω οτι θα παει δημοτικο. ποσο γρηγορα μεγαλωνουν; κι η αλλη η τσουραπω, ποτε ηταν σαν ζαρωμενη καλτσα και ποτε εγινε ολοκληρο παιδι κι αυτη!

Μεταξια ακομα περιμενω στο φατσοβιβλιο!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

καλημέρα:):):)

Αννα η ...ζαρωμένη κάλτσα με έριξε κάτω απο τα γέλια!!!!!ΤΕΛΕΙΟ!!

Σάντυ θα πάμε στα ίδια μέρη με διαφορά ενος μήνα!Επρεπε να οργανωθούμε να κάνουμε εκεί καμια συνάντηση γιατί στην Αθήνα εγω δεν το βλέπω...:(

Που γράφεις σαν τηλεγράφημα εχει πολύ πλάκα,μήπως να το καθιερώσουμε?(δεν είναι και κουραστικό σαν τα μεγάλα κείμενα!)

Την Κυριακή εχει γορτούλα η libero στο Γουδη στο πάρκο,θα παει καμια?Εμεις μπορεί να παμε για λιγάκι αν μπορέσει ο συζυγος(αν και δεν χαμπαριάζει η μικρή ακόμη)ετσι για μια βολτίτσα.Αν παει καμια,να φορέσει κοκκινο λουλουδι στο πέτο να την καταλάβω χιχιχι!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...