Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Ο γιος μου όλως παραδόξως σήμερα έφαγε εύκολα και γρήγορα! Μα να μη μου μοιάσει αυτό το παιδί στην όρεξη? Τρώω βέβαια σχετικά αργά αλλά η όρεξη δε μου λείπει ποτέ! Βέβαια κι εγώ μικρή ήμουν λίγο μίζερη με το φαγητό, το ένα μου ξίνιζε και το άλλο μου βρώμαγε.. Δεν είχα καταλάβει την αξία του!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλα ντε. Όλο σκούπισμα και σφουγγάρισμα και μετά ο μικρός πετάει μπισκότα, τα πατάει κιόλας και γίνεται το πάτωμα .... Αλλά όταν τον έχω μες στα πόδια μου, δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Ευτυχώς έρχεται η μαμά μου και με βοηθάει, είναι σίφουνας!

τι τυχερη που εχεις βοηθεια απ τη μαμα σου! εγω περιμενω να εχει ρεπο ο αντρας μου για να κανω κατι παραπανω στο σπιτι. τις εχω βαρεθει κι αυτες τις δουλειες. οπως ειπε κι η Χριστινα ο,τι και να κανεις σε λιγη ωρα συνηθως πρεπει να το ξανακανεις!

Θωμα εισαι σπιτι; Give me a brake!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Μέχρι να κάνει την γαμοβάφτιση,να πάει και ταξιδάκι και να είναι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να μας δει μπροστά της,την ώρα που θα βγαίνει φωτογραφία στο Big Ben!!:tongue:

χαχαχα!

EkcAp3.png

εγω μενω κοντα με τη πεθερα μου, αλλα κι αυτη δουλευει. μονο κανενα σ/κ μπορει να παρει τα παιδια σπιτι της και τοτε το ξεφτιλιζω! κοιμαμαι μεχρι τις 9 κι οταν κανω διαλλειμα απο τις δουλειες, μπομπουναω και κανενα τσιγαρακι εντος των τοιχων, που μας εχει φαει το κρυο στο μπαλκονι! ευτυχως που κανω 2-3 την ημερα, γιατι αλλιως τη πνευμονια την ειχα στο τσεπακι μου!

σας αφηνω για την ωρα. παω να ισιωσω τη κορμαρα μου. φιλουμπες!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εννοείται πως είμαι τυχερή! Πολλές μαμάδες είναι τελείως αδιάφορες, όχι ψιλοαδιάφορες. Και άλλο αν δεν μπορούν αλλά υπάρχουν πολλές που δε θέλουν. Η δική μου με βοηθάει πάντα με χαρά! Και μας κρατάει και το παιδί για να βγούμε και όχι με το ζόρι, μας παρακινεί κιόλας! Και πέρσυ το καλοκαίρι τον κράτησε 8 μέρες και πήγαμε με τον άντρα μου Βιέννη, Πράγα και Βουδαπέστη. Ποτέ δεν κουράζεται, ντούρασελ έχει. Δεν μπορεί να κάτσει κάτω, ψάχνει πάντα να κάνει κάτι.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

glitter μου το χαρτι αφης θα...το σφηνώσω,καπως τα κατάφερα!Απλα δεν ετοίμασα κατι να σας το δείξω γιατί θα τα κάνω 1-2 μέρες πριν τη βάπτιση.Φαντάζεσαι να βάλω απο τώρα τα marshmallows?Σαν πέτρα θα γίνουν τόσο που θα ξεραθούν!!!:tongue:

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Έχεις δίκιο ρεβυθάκι κι εγώ πολλές φορές της λέω να έρχεται για παρέα, ειδικά όταν αργεί ο άντρας μου να γυρίσει..

Αυτή η μαμά duracel μηπως θέλει να έρχεται κ σε μένα:confused::confused:προκομένη είναι,ικανή με τα παιδάκια είναι...ναι!νομίζω πως θέλω να με υιοθετήσει για όσο είμαι Αθήνα!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Ναι τελευταία στιγμή βάλτα, γιατί στεγνώνουν. Σε σακουλάκι θα τα έχεις ή χύμα? Σε σακουλάκι δε νομίζω να ξεραθούν και μια εβδομάδα πριν να τα βάλεις. Πότε είναι η βάφτισή σου? Α κι ο σταυρός σου μου άρεσε πολύ!

EkcAp3.png

Αυτή η μαμά duracel μηπως θέλει να έρχεται κ σε μένα:confused::confused:προκομένη είναι,ικανή με τα παιδάκια είναι...ναι!νομίζω πως θέλω να με υιοθετήσει για όσο είμαι Αθήνα!

Α είναι πολύ ικανή η μαμά μου! Θα της κάνω διαφήμιση και ελπίζω να μη μου κάνετε αναφορά! :lol:

Δούλευε χρόνια επαγγελματικά ως μοδίστρα, έχει φτιάξει φανταστικά πράγματα (και το νυφικό μου, όπως έχω πει στη Χριστίνα), επίσης τις κουρτίνες μου, που μόνο απλές δεν είναι, φορέματα, παλτά, αλλά κουράστηκε πολύ και για κάποια χρόνια έκανε baby sitting, οπότε είχε εμπειρία στα μωρά! Το αστείο είναι ότι όταν σκόπευε να σταματήσει κι από το τελευταίο παιδάκι που πρόσεχε, έμεινα εγώ έγκυος!

Την έχω καπαρώσει για τα καλά, μέχρι να παντρευτεί και να γεννήσει και η αδερφή μου! Πλάκα κάνω, αλλά όντως αν δεν την είχα, δεν ξέρω πώς θα τα κατάφερνα.. Να την έχει καλά ο Θεός, όχι για να με βοηθάει, αλλά γιατί της αξίζει!

EkcAp3.png

Σε σακουλάκι δεμένο με κορδελίτσα σαν αυτή των μαρτυρικών(αν πρόσεξες...)

25/4 βαπτίζουμε το ρεβυθάκι μας!!!!!!Λες να αντέξουν αν τα κάνω μια βδομαδούλα πριν?Γιατί είμαι γενικά της οργάνωσης (και του αγχους) και αν τα αφήσω τελευταία στιγμή...νομίζω πως θα σκάσω!

Χαίρομαι που σου άρεσε ο σταυρός.Μια ώρα την παίδευα την κυρία στο μαγαζί μέχρι να αποφασίσω!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...