Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ετσι και εμεις Σαντυ κάπου εδώ γύρω λέμε.Το βιβάρι απεχει καμια ωρίτσα απο δω και είναι πολύ ωραια.Φετος θέλουμε να ξεκουραστούμε,θαλασσα όλη μερα υπνο και φαι. Περυσι και μεις έιχαμε παει Κερκυρα οι δυο μας αλλά μας έλειπε πολυ ο ζουζουνος.Χρειαζονται και αυτά πάντως που και που.

Βρε πένυ ρίξε καμιά πληροφορία κανένα link τίποτις... ότι έχεις πρόχειρο... πού να πάμε κι εμείς με δυο μωρά ? Τα νησιά αποκλείονται... γμ τον Αύγουστό μου... όλα στον Θεό !

Και ναι Χριστινάκι δουλεύουμε κανονικά κανονικότατα και σήμερα. Ευτυχώς πέρασε η μέρα. Σε λίγο αριβάρω να πάω να μου φέρουν τα παιδάκια μου...

μπραβο Ποπη. κι εμενα μ' αρεσει το σπανακορυζο με πολυ λεμονι.

λοιπον για το Βιβαρι εσπαγα το κεφαλι μου που το ξερω. εχω κανει καμπινγκ εκει πριν 2 καλοκαιρια για ενα σ/κ. ειναι ησυχα και ομορφα και μπορεις να πας και στο Δρεπανο που εχει στη πλατεια μια χασαποταβερνα ονειρο! στο στοιχειο μου παλι εγω. η μασα σφηνωμενη στον εγκεφαλο! Μεταξια με βρηκες στο φατσοβιβλιο;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

για κοντα ωραια ειναι και στη Ευβοια. Μαρμαρι, Καρυστος, Ροβιες, Πευκι και στο καμπινγκ της Αγιας Αννας που ειναι παραδεισος για παιδια, αλλα μπορει να μην εχει θεσεις για φετος τωρα. γινεται χαμος!

Διαφημίσεις

Καλησπέραααα!!! Τι κάνετε????Εγώ κουράστηκαααα αλλά τα περάσαμε πολύ ωραία!!Μα να μην πάρουμε μαγιώ!!Ειχε μια θάλασσα τελεια, εσκασα...

Τελικά το Βιβαρι δεν μας κανει για διακοπες το αποφασίσαμε. Πολυ ερημια βρε παιδί μου.Ναι μεν ωραία παραλια καθαρή αλλα μονο μια καφετέρια????θέλουμε κάτι πιο κοσμοπολιτικο. Μεταξία ωραία είναι και στο Τολο και γίνεται χαμος!!Διπλα και στο Ναυπλιο για βολτούλα. Εμεις λέμε να ριξουμε και μια ματια προς Επιδαυρο μεριά που έιχαμε πάει και έχει και πολλές καφετεριες ταβερνουλες κλπ.Βεβαια δεν ξέρω τι παιζει απο παραλίες και γενικά θελω να παίρνω φόρα από το σπίτι και μλουτς κατευθειαν στη θάλασσα. Να μην χρειαζεται να κουνήσεις αυτοκίνητο καν.

Αννα πολύ ωραία στη Φοινικουντα θα το κοιτάξουμε και αυτό.Αλήθεια έχει μπολικες καφετέριες ,ταβέρνες κλπ???

Εχουμε και άλλο θέμα.Λέω του άντρα μου να κλείσουμε σε ενοικιαζόμενα δωματια ετσι ώστε αν υπολογίζουμε να κάτσουμε 4 μέρες να κάτσουμε 5 και να μαγειρέψω και εγώ κανα μεσημερι και δεν θέλει.Για να μην κουραστώ εγώ και μου βγει ξινό.Εμενα το μονο που με ενδιαφέρει είναι να κάτσω περισσότερο στη θάλασσα.Εκεινος είναι της άποψης 3-4 μερες και να του αλλαξουμε τα φωτα.

Ja5zp3.png

D42op3.png

δεν εχω παει ποτε στη Φοινικουντα, απλα εχω ακουσει τα καλυτερα. μπες στο link που εβαλα στη Μεταξια στην προηγουμενη σελιδα. εχει πληροφοριες και φωτο.

εντιτ στη Ποπη πηγαινε το link

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...