Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Αμαν βρε Αννούλα κάτσε μια μέρα να χαλαρώσεις,τώρα που λείπουν τα μικράκια!Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτε...

Μεταξία εγω φβ δεν έχω,αλλά θα είμαστε φίλες εδώ;)

Σάντυ Πελοπόννησο που?Κι εμείς φέτος πρώτη φορά με το ρεβύθι λέμε για Καλαμάτα ή καπου προς τα εκεί.Λες να σε πετύχω πουθενά?χαχα!Τελη Ιουλίου θα πάμε και ακόμη δεν κανονίσαμε τίποτα!Απλά εγώ δεν ήθελα σε νησί-πλοιο κτλ με το μωρό και γι'αυτό αποφασίσαμε προς τα εκεί.μας είπαν οτι έχει και καθαρές παραλίες:)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει παρα πολυ ωραια μερη η Πελοποννησος. εκει που δεν εχω παει και μου εχουν πει τα καλυτερα ειναι η Φοινικουντα και η Κορωνη. επισης πολυ ωραια για ησυχες διακοπες ειναι και η Νεαπολη Λακωνιας. ειναι βεβαια μακρια, αλλα εχει πολυ καλο φαγητο (θα σου πω να πας στη φιλη μου τη Φιλιω, αν πατε) κι ωραια αμμουδια.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Στο Τολο εχω μεινει και i love nafplio!!!!

Για τη Φοινικουντα ακουσαμε κ μεις τα καλυτερα!

Ειπαμε να μην παμε καπου που εχουμε ξαναπαει και γι'αυτο αποκλεισαμε το Ναυπλιο(ασε που μπορουμε να πεταχτουμε και για 2μερο εκει:))

Εν τω μεταξυ περιμενω πως και τι να στρωσει ο καιρος να παμε για μπανακι με το μωρο αλλα τιποτα...μια μερα μονο την εβαλα στη φουσκωτη πισινιτσα στο μπαλκονι και δροσιστηκε:)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Πώς είστε κορίτσια μου???

Βλέπω όλες για Πελοπόννησο ετοιμάζεστε,να δώσετε φιλιά στην πατρίδα μου,όταν πάτε!!!

Άννα άσε τις δουλειές,είναι μια μάχη άνιση...το πάτωμα θα λερωθεί ξανά,η σκόνη θα κάτσει πάλι παντού...μην το παλεύεις άδικα!!!(Είμαι πολύ καλή νοικοκυρά,όπως καταλάβατε!!:P)

Μεταξία,στην βάφτιση της Μάρας πήγατε??Και γιατί δουλεύεις σήμερα??Στην Θεσσαλονίκη είναι αργία για όλους...είμαστε χαλλλλλλαροί!!!!χαχαχα

Αύριο θα συναντιόμασταν,πάω να σκάσω...η πεθερά μου ακόμα δεν βγήκε από το νοσοκομείο.

Διαφημίσεις

εμας εδω ειναι αργια μονο για τους δημοσιους υπαλληλους. οι υπολοιποι εργαζονται κανονικα, πλην καποιων εξαιρεσεων. Οσο για τις δουλειες, ειπα εχθες να φορτσαρω και να τα κανω ολα, αλλα μια το σιδερο και μια η δυνατη βροχη που ηταν ευκαιρια να ριξω νερα με την ησυχια μου στο μπαλκονι, ηρθα και βαρεθηκα μετα να συνεχισω. ευτυχως θα στειλει φαγητο για μας η πεθερα μου, οποτε μου μενει μονο σκουπισμα - σφουγγαρισμα. ασε που δεν με βλεπω να τρωω, γιατι η ζυγαρια μου φερεται παραδοξως πολυ καλα τελευταια (σημερα με εδειξε αλλο ενα μισοκιλο κατω!) και λεω να μην της ειμαι αγνωμων και να τη βγαλω με κανενα μηλαρακι και κανενα τοστακι σημερις.

Ποπακι, δες εδω πληροφοριες και φωτο για τη Φοινικουντα

http://www.finikunda.com//index.php?lang=greek

Ευχαριστώ καλή μου;);)

Εγω πάλι που είχα καθαρό μπαλκόνι κ έριξε η απο πάνω νερά???γκρρρρρ!!!Δεν μιλάω όμως γιατί χήρεψε πριν λίγες εβδομάδες και είναι κρίμα...οπότε σκουπίζω και το βουλώνω!

Παρεπιπτόντως σήμερα έφτιαξα σπανακόρυζο που μου αρέσει...για να δούμε όμως θα τρώγεται/.χαχαχ

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ καλή μου;);)

Εγω πάλι που είχα καθαρό μπαλκόνι κ έριξε η απο πάνω νερά???γκρρρρρ!!!Δεν μιλάω όμως γιατί χήρεψε πριν λίγες εβδομάδες και είναι κρίμα...οπότε σκουπίζω και το βουλώνω!

Παρεπιπτόντως σήμερα έφτιαξα σπανακόρυζο που μου αρέσει...για να δούμε όμως θα τρώγεται/.χαχαχ

Εμένα που η από πάνω μου τινάζει συνέχεια το χαλί της την ώρα που κάθομαι στο μπαλκόνι,τί να πω??Και δεν είναι και χήρα!!!

Εκεί που κάθομαι και πίνω αμέριμνη τον καφέ μου,μου έρχονται στα πόδια κομμάτια από ψωμί,τυρί,τσόφλια από σπόρια,φλούδες από φρούτα και όλα τα καλά του Θεού. Βλέπετε,δεν πετάει τα αποφάγια στον κάδο,αλλά στο χαλί και μετά απλά το τινάζει...μπλιαχ!!!!!!!!!:mad:

Τί να σου κάνει βρε Άννα μου ένα τοστάκι και ένα μήλο??Μετά από λίγο θα έρθει η μεγάλη πείνα και θα τρέχεις...φάε σαν άνθρωπος!

καλα μη νομιζεις οτι μ' εχει πιασει και καμμια μανια αφαγιας. αμα πεινασω θα φαω, απλα θα φαω σαν ανθρωπος κι οχι σαν ζωον, οπως συνηθιζω. ευτυχως εχω συμμαχο τη ζεστη και μου κοβει την ορεξη. το βραδυ ειναι που μου γυριζει το ματι ρε γαμωτο! αντε παω να βαλω σκουπα τωρα γιατι μεσημεριασε και δεν θελω να ενοχλω τον απο κατω.

Σωστό!!!χαχαχα

Προσπαθώ να το κόψω,αλλά με το που μπαίνω στο φόρουμ και στο καφέ και σας βλέπω,μου ανοίγει αυτομάτως η όρεξη!!Κρατιέμαι όσο μπορώ και τα δίνω όλα στις 2.Κάτι θα έχει η ώρα,δεν εξηγείται αλλιώς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...